18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barcelona – Leganes: Odds og optakt d. 30. januar 2020

BarcelonaLeganes Barcelona er store favoritter inden dette opgør, men hjemmeholdet har været i problemer de seneste kampe og har før haft problemer mod Leganes. Lurer der en overraskelse eller finder Messi og co. tilbage på sejrskurs? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Leganes, der har kampstart kl. 19:00 torsdag d. 30. januar 2020. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos ComeOn*

Lyt til SpilXpertens podcast: Formstærke eksperter og Tottenham vs. Manchester City

Odds på Barcelona – Leganes

Oddsene på kampen fortæller, at værterne er store favoritter.

Hvem vinder kampen?
Barcelona: 1,20 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 7,50 – SPIL HER >>*

Leganes: 16,00– SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,49 – SPIL HER >>*

Under 2,5 mål: 2,63 – SPIL HER >>*

Handicap (0-2)
lona: 2,50 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 4,00 – SPIL HER >>*

Leganes: 2,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Begge hold scorer i Barcelona -Leganes

Der er problemer for Barcelona, der ikke præsterer i øjeblikket. Senest tabte man til Valencia, mens man forinden havde skrabet smalle sejre til sig mod Ibiza og Granada. I La liga er man pludselig efter Real Madrid, og problemer er derfor til at få øje på for Messi og co. Leganes er ikke vurderet de bedste chancer inden dette opgør, men bundholdet fik senest uafgjort mod Atletico Madrid, og ligner et hold, der spiller bedre og bedre. I de senest fire indbyrdes kampe er det lykkes for begge hold at komme på måltavlen, og Leganes har før voldt problemer for dagens hjemmehold. Vi øjner derfor muligheden for mål i begge ender og tester gerne et flot odds af.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Optakt til Barcelona – Leganes: Skader, karantæner og startopstillinger

Barcelona:
Ousmane Dembele og Luis Suarez er fortsat ude for hjemmeholdet.

Leganes:
Leganes ligner ikke at være ramt af fravær.

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Lenglet, Firpo; Semedo, Vidal, Rakitic, Puig, Fati; Griezmann, Messi

Leganes forventet startopstilling: Soriano; Rosales, Tarin, Bustinza, Silva; Perez, Eraso; Ruibal, Mourid, Braithwaite; Carrillo

– Barcelona tabte senst med 2-0 til Valencia, og formen er ikke den bedst for Messi og co.

– Leganes fik senest 0-0 med sig fra Atletico Madrid, og det var 8. point i de seneste fem forsøg.

– Barcelona er henvist til 2. pladsen i La Liga med tre point op til Real Madrid. Vi mistænker derfor hjemmeholdet til at nedprioritere dette opgør og i stedet kaste fokus på La Liga, hvor det vil være en stor skuffelse ikke at vinde trofæet.

– Leganes er at finde under nedrykningsstregen i La Liga med 15 point for 21 kampe. Formen er dog opadgående, og udeholdet har absolut intet at tabe i dette opgør, hvorfor man kan spille helt frit.

– Barcelona vandt med 2-1, da de to hold senest mødte hinanden, og det plejer da også at være tæt imellem de to klubber.

Live stream Barcelona vs. Leganes d. 30. januar 2020

Vil du streame og spille på kampene fra Copa del Rey? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Copa del Rey hos bet365 – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Barcelona vs. Leganes d. 30. januar 2020*

Skriv første kommentar

Skriv et svar