18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Badminton VM 2019 – live stream og spil på kampene

Stream og spil på badmintonFra mandag d. 19. august til søndag d. 25. august afvikles VM i badminton 2019. Viktor Axelsen har meldt afbud til turneringen med en skade, men andre danskere som Anders Antonsen og Jan Ø. Jørgensen forsøger at holde fanen højt for Danmark. Hos bet365* kan du både streame og spille på et stort udvalg af kampene fra VM 2019 i badminton – vi viser dig hvordan, i denne artikel.

Stream og spil på VM i badminton

Se VM i badminton 2019 via live streaming

Live streaming hos bet365* sikrer dig direkte adgang til både spilmuligheder og signal fra VM 2019 i Basel.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg den kamp, du ønsker at følge

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream VM i badminton 2019 hos bet365 – KLIK HER!*

Har du ikke TV2 Sport? Så skal der lives streames

Streaming-muligheden hos bet365* er oplagt for dig, der ikke har TV2 Sport i TV-pakken. Den danske TV-kanal sender en række kampe fra verdensmesterskaberne i 2019, men det samme gør bookmakeren bet365*. Hos bookmakeren kan du samtidig spille på dine foretrukne kampe – både inden kampstart og live, mens kampene er i gang. Hver dag kan du logge ind på din bet365-konto* og tjekke det aktuelle VM-program, så du er sikker på, at du ikke misser kampen med din foretrukne spiller.

Danskere ved VM i badminton

Som vi nævnte i indledningen, er Viktor Axelsen desværre ikke klar til at repræsentere Danmark ved verdensmesterskaberne i 2019. Det er der til gengæld en række andre talentfulde danskere, der er, nemlig:

Anders Antonsen (herresingle)
Hans-Kristian Solberg Vittinghus (herresingle)
Jan Ø. Jørgensen (herresingle)
Line Kjærsfeldt (damesingle)
Mia Blichfeldt (damesingle)
Kim Astrup/Anders Skaarup (herredouble)
Sara Thygesen/Maiken Fruergaard (damedouble)
Amalie Magelund/Freja Ravn (damedouble)
Sara Thygesen/Niclas Nøhr (mixdouble)

Anders Antonsen og Jan Ø. Jørgensen sidder over i 1. runde

To af de danske håb i herresingle, Anders Antonsen og Jan Ø. Jørgensen, skulle oprindeligt have været i aktion i 1. runde om mandagen. Begge spillernes modstandere har imidlertid valgt at trække sig forud for turneringsstart, og dermed er danskerne direkte videre til 2. runde.

Det er naturligvis rart for de pågældende spillere, at de undgår et exit i 1. runde, men det kan også vise sig at blive en ulempe, eftersom der er mange talentfulde spillere med ved verdensmesterskaberne – og man derfor gerne skal spille sig tidligt i form.

Den forsvarende mester er Kento Momota. Han åbner turneringen med en kamp mod Cao Cuong Pham, og han kan først møde en dansker (Jan Ø. Jørgensen) i en eventuel kvartfinale.

Ikke badminton-interesseret? Stream meget andet hos bookmakerne

Bookmakerne dækker en lang række sportsgrene tæt – med både livestreaming og oddsudbud. Det gælder selvfølgelig badminton, men det gælder også for sportsgrene som fodbold, basketball, håndbold, ishockey og tennis. De direkte billeder er ikke mere end et par klik væk (se vores trin-for-trin tidligere i artiklen).

Om Badminton VM 2019 – værd at vide

Vi har samlet 10 hurtige facts om VM 2019 i badminton, så du er klædt på til en uge fyldt med kampe på allerhøjeste niveau.

– Kento Momota er forsvarende verdensmester i herresingle.

– Carolina Marin er forsvarende verdensmester i damesingle.

– Viktor Axelsen har trukket sig med en skade forud for turneringsstart.

– Anders Antonsen og Jan Ø. Jørgensen er direkte videre til 2. runde.

– Anders Antonsen tabte i 3. runde sidste år, da han mødte Kento Momota.

– Der er danskere med i alle fem klasser (herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mixdouble).

– Mia Blichfeldt var den bedste dansker i damesingle sidste år, hun tabte i anden runde (Line Kjærsfeldt tabte i første runde).

– Det ikoniske herredouble-par bestående af Mathias Boe og Carsten Mogensen deltager ikke i år. Det gør til gengæld Kim Astrup og Anders Skaarup, der nåede 3. runde sidste år.

– Sara Thygesen og Maiken Fruergaard nåede 3. runde i damedouble sidste år.

– VM 2019 afvikles i Basel fra mandag d. 19. august til og med søndag d. 25. august.

Stream og spil på VM i badminton

Skriv første kommentar

Skriv et svar