Betting og Odds Nyheder

Africa Cup of Nations 2019: Odds og optakt d. 21. juni – 19. juli

11-06-2019 13:45
Reklamelink*

Africa Cup of NationsAfrica Cup of Nations 2019 skal skydes i gang midt-juni og løber hele vejen indtil den sidste del af juli. I år er det en kæmpe turnering, da der er 24 deltagende hold fordelt over 6 puljer. Det er det største format, som CAF har afholdt indtil nu. Turneringen kommer til at tælle spillere som Sadio Mané, Mohammed Salah, Riyad Mahrez, Nicolas Pepe, Kalidou Koulibaly, Naby Keita, Thomas Partey og mange andre store navne - det bliver altså bestemt ikke en stjerneforladt turnering. Her får du optakt og spilforslag til Africa Cup of Nations 2019.

Spil på Africa Cup of Nations

Læs også Søren Sorgenfris artikel (med spiltips) om ekstrem varme i Africa Cup of Nations 2019.

Der har til dette år været en del ændringer. For det første er turneringen gået fra 16 til 18 hold; det er altså en mærkbart større turnering denne gang. Derudover er værtsrollen også skiftet en del hen mod turneringsstarten, da flere har været om buddet, men ikke har kunnet leve op til kravene. Rollen er endt hos Egypten, der har fordelt kampene i fire byer, men med tre stadions i byen Cairo. Den største nyhed er dog, at denne turnering er blevet rykket til om sommeren, hvor den førhen lå i januar-februar. Det har man primært gjort for, at det ikke skal have effekt på spillerne i deres klubber. Det betyder dog, at holdene nu kommer til at spille i en 36-40 graders varme i Egypten, og det bliver yderst interessant at se, hvordan de kommer til at tackle dette udfordrende aspekt.

Odds på vinder af Africa Cup of Nations 2019

Oddsene afslører, at bookmakerne har mest fidus til Egypten.

Egypten: 5,50 – SPIL HER!*

Senegal: 7,00 – SPIL HER!*

Nigeria: 11,00 – SPIL HER!*

Elfenbenskysten: 11,00 – SPIL HER!*

Ghana: 12,00 – SPIL HER!*

Marokko: 13,00 – SPIL HER!*

Algeriet: 15,00 – SPIL HER!*

Cameroun: 15,00 – SPIL HER!*

Tunesien: 21,00 – SPIL HER!*

Mali: 23,00 – SPIL HER!*

Odds ved udigvelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Africa Cup of Nations grupper

Gruppe A: Zimbabwe, DR Congo, Egypten, Uganda
Gruppe B: Burundi, Nigeria, Madagascar, Guinea
Gruppe C: Algeriet, Senegal, Tanzania, Kenya
Gruppe D: Marokko, Namibia, Sydafrika, Elfenbenskysten
Gruppe E: Mauritania, Tunesien, Mali, Angola
Gruppe F: Ghana, Cameroun, Benin, Guinea-Bissau

Optakt: De fem favoritter i African Nations Cup 2019


EgyptenEgypten (Gruppe A)
Bedste resultat til Africa Cup of Nations: Nr. 1 (1957, 1959, 1986, 1998, 2006, 2008, 2010)
Seneste resultat til Africa Cup of Nations: Nr. 2 (2017)

Dette års favoritter til at vinde Africa Cup of Nations er Egypten, som er ledt an af Liverpool profilen Mohamed Salah. Det er dog ikke alene pga. Mohamed Salah, at Egypten er blevet udnævnt til favoritter. De er dette år også værter til Africa Cup of Nations, men samtidig er det også det mest succesfulde afrikanske hold der er. Egypten havde i 2018 også kvalificeret sig til VM, men det blev til en stor skuffelse med 3 nederlag i 3 kampe.

Det er ikke kun Mohamed Salah, som er et kendt ansigt på Egyptens hold. Flere spillere for Egypten har været rundt i europæiske klubber, og favoritterne tæller spillere som; Mohamed El-Neny (Arsenal), Ahmed El Mohamady (Aston Villa) og Ahmed Hegazi (West Bromwich). Der er dog stor niveauforskel fra de bedste spillere på det egyptiske hold til breddespillerne, da flere af spillerne har deres klub i den bedste egyptiske række.

Efter VM 2018 blev den daværende egyptiske træner Hector Cuper fyret, og ind kom Javier Aguirre, der før har været træner for Japan, Mexico og Atletico Madrid. Aguirre er kendt for at spille offensivt fodbold, med et højt pres på modstanderen. Hans måde at spille på er kendt for at være hårdt krævende for hans spillere, og her kan det blive interessant om han fastholder denne taktik i den varme, som der skal spilles i.

Største profil: Mohamed Salah
Bud på straffesparksskytte: Mohamed Salah

Egyptens trup


Målmænd: Ahmed El-Shennawy (Pyramids FC), Mohamed El-Shennawy (Al Ahly), Mahmoud Gennesh (Zamalek

Forsvar: Ahmed Elmohamady (Aston Villa), Baher El-Mohamady (Ismaily), Ahmed Hegazi (West Bromwich Albion), Mahmoud Alaa, Mahmoud Hamdy El-Wensh (Zamalek), Ahmed Ayman Mansour, Omar Gaber (Pyramids FC), Ayman Ashraf (Al Ahly)

Midtbane: Tarek Hamed (Zamalek), Mohamed Elneny (Arsenal), Ali Ghazal (C.D. Feirense), Nabil Emad Dunga, Abdallah El-Said (Pyramids FC), Walid Soliman (Al Ahly), Mohamed Salah (Liverpool), Mahmoud Hassan Trezeguet (Kasimpasa), Amr Warda (Atromitos)

Angreb: Ahmed Ali (Arab Contractors), Marwan Mohsen (Al Ahly), Ahmed Hassan Kouka (Olympiacos)

Egyptens chance til Africa Cup of Nations:
Egypten kommer med en god historik i bagagen, men det er dog stadig næsten 10 år siden, at Egypten sidst vandt denne turnering. Denne gang har de hjemmebanefordelen og en Mohamed Salah med, men spørgsmålet er om det er nok. Egypten har ikke den stærkeste trup på papiret, og de kommer ind med en ny træner, som har en anderledes måde at spille på. Undertegnede kan godt have sine tvivl om, hvorvidt Egypten rent faktisk skal være favoritter til at vinde denne turnering.

Spil på Egypten som Africa Cup of Nations-vinder >>*

SenegalSenegal (Gruppe C)
Bedste resultat til Africa Cup of Nations: Nr. 2 (2002)
Seneste resultat til Africa Cup of Nations: Elimineret i kvartfinalen (2017)

Senegal har langt fra en prangende historie i denne turnering, og de har overraskende nok aldrig vundet Africa Cup of Nations før. Denne gang træder de dog ind i turneringen, med på papiret en af de stærkeste trupper. Senegal har muligheden for at stille et helt hold med spillere fra diverse europæiske klubber, og deriblandt gemmer der sig også nogle store profiler.

Senegal deltog også ved VM 2018, hvor de faktisk klarede det hæderligt, men dog uden at gå videre fra gruppespillet. Senegal lagde ud med en sejr over Polen, men spillede 2-2 mod Japan i en kamp de dog klar var bedst i. Det resulterede i at Japan og Senegal endte på 4 point begge, men grundet Colombias 0-1 sejr over Senegal i sidste kamp gik Senegal ikke videre. Senegal kan dog også sende en sur mine til Polen, som mod Japan intet ville da de kom foran, da begge hold var videre med resultatet 0-1 til Polen. Senegal havde fortjent bedre til VM 2018.

Kigger man ned over Senegals trup, så er det dog også helt forståeligt, at de kunne konkurrere til VM 2018. Den store profil er den hurtige Liverpool kantspiller Sadio Mané. I forsvaret bliver det hele styret af Kalidou Koulibaly, som i 2018 var en af verdens bedste forsvarsspillere. Sammen med ham spillere Salif Sané, der var en af de bedste forsvarsspillere i Bundesliga sæsonen 17/18. På midtbanen er der en masse muligheder. Idrissa Gueye fra Everton var under VM fast på midtbanen, udover ham har man muligheden for at spille med Kouyate fra Crystal Palace eller Ndiaye fra Galatasaray. Kanterne og angrebet er spækket op med fart, da man her har Sarr fra Rennes, Mané fra Liverpool, Keita Balde fra Inter og Niang fra Rennes - alle nogle af de hurtigste spillere til turneringen. Dette er dog langt fra alle dem der kan nævnes - needless to say, Senegal har et klassemandskab.

Aliou Cisse er fortsat træner i Senegal, og han har gjort det godt siden han i 2015 tog over som træner. Spillerne virker til at have stor tiltro til ham, og under VM så der ud til at være stort humør hos Senegal på trods af exitet. Aliou Cisse spiller med en meget kompakt midtbane, og han satser langt fra alt offensivt, på trods af de mange kvaliteter oppe foran. Senegal vil helst gerne overlade initiativet til modstanderen og derfra slå omstillinger med deres hurtige folk.

Største profil: Sadio Mané
Bud på straffesparksskytte: Sadio Mané

Senegals trup

Målmænd: Abdoulaye Diallo (Rennes, France), Alfred Gomis (SPAL, Italy), Edouard Mendy (Reims, France)

Forsvar: Kalidou Koulibaly (Napoli, Italy), Moussa Wague (Barcelona, Spain), Pape Abdou Cisse (Olympiakos, Greece), Salif Sane (Schalke, Germany), Youssouf Sabaly (Bordeaux, France), Lamine Gassama (Goztepe, Turkey), Saliou Ciss (Valenciennes, France), Cheikhou Kouyate (Crystal Palace, England)

Midtbane: Alfred Ndiaye (Malaga, Spain), Santy Ngom (Nancy, France), Idrissa Gana Gueye (Everton, England), Keprin Diatta (Club Brugge, Belgium), Badou Ndiaye (Galatasaray, Turkey), Sidy Sarr (Lorient, France), Henri Saivet (Bursaspor, Turkey)

Angreb: Ismaila Sarr (Rennes, France), Keita Balde (Inter Milan, Italy), Mbaye Niang (Rennes, France), Moussa Konate (Amiens, France), Mbaye Diagne (Galatasaray, Turkey), Sada Thioub (Nimes, France), Sadio Mane (Liverpool, England)

Senegals chance til Africa Cup of Nations:
Senegal bør have rigtig pæne chancer for at for første gang nogensinde og vinde Africa Cup of Nations. De har en fantastisk trup, har vist gode resultater, en træner de tror på og en kampafgørende spiller i Sadio Mané. Derudover har de også en helt afgørende god defensiv, som er krævet for at vinde denne slags turneringer. Det er kan ramme Senegal allerhårdeste er, at de har ikke nogen spillere, som til dagligt spiller i denne varme. Jovist de er alle fra Senegal, men størstedelen af dem har været i Europa i en del år, hvor det altså ikke på noget tidspunkt er 40 grader når der skal spilles fodbold.

Spil på Senegal som Africa Cup of Nations-vinder >>*

Se også vores ekspert BettingGurus tip på Senegal

Spil på Africa Cup of Nations

NigeriaNigeria (Gruppe B)
Bedste resultat til Africa Cup of Nations: Nr. 1 (1980, 1994, 2013)
Seneste resultat til Africa Cup of Nations: Ikke kvalificeret (2017)

Nigeria er med god grund blandt favoritterne, et er at de også havde kvalificeret sig til VM 2018, noget andet er at de har en stærk trup. I kvalifikationen til Africa Cup of Nations, gik Nigeria også overbevisende videre med 4 sejre, en uafgjort og kun et nederlag. De slog også favoritter fra Egypten i en træningskamp tilbage i marts, hvor Egypten dog var uden Mohamed Salah.

Til VM blev det til en enkelt sejr på 2-0 over Island, men ellers var det et 2-0 nederlag til Kroatien og et 2-1 nederlag til Argentina, hvor Nigeria dog spillede en mere end hæderlig kamp. Holdet er ligesom under VM trænet af den ældre tysker Gernot Rohr, som har været træner for Nigeria siden 2016. Gernot Rohr er dog en svær træner at blive klog på, da han som taktiker er en ganske udmærket træner. Han er dog blevet kendt for ofte at blive uvenner med sine spillere, og han er blevet fyret i adskille klubber grundet uoverenstemmelse med spillerne eller ledelsen. Som landstræner er man ikke meget sammen med sine spillere, men dette er en langt turnering og det bliver spændende at se om han kan holde hoved koldt.

Nigeria sidder også på en yderst interessante trup, da der er flere velkendte nuværende eller tidligere Premier League spillere, men også andre spændende navne. Den mest banebrydende spiller hos Nigeria, kunne meget vel være den unge midtbanespiller Ndidi. Wilfred Ndidi har virkelig brudt igennem hos Leicester, hvor han har været en af deres vigtigste midtbanespillere. Han fylder meget på banen, er stærk på bolden og så er han fysisk stærk. Der kunne dog nævnes mange Nigeria spillere, som kommer til at være godt rustet fysisk. F.eks. den store angriber Ighalo der til dagligt spiller i Kina, eller den tidligere Chelsea midtbane John Obi Mikel. Derudover er der også fart hos Nigeria, da man har en Ahmed Musa, Alex Iwobi eller Victor Moses til at løbe dybt. Nigeria kommer ikke til at spille Tiki-Taka fodbold, men de kommer til at gå til stålet og være truende fremad i banen.

Største profil: Ndidi/Iwobi
Bud på straffesparksskytte: Ighalo

Nigerias trup


Målmænd: Francis Uzoho (Anorthosis Famagusta), Ikechukwu Ezenwa (Katsina United) Daniel Akpeyi (Kaizer Chiefs)

Forsvar: Olaoluwa Aina (Torino FC), Abdullahi Shehu (Bursaspor FC), Chidozie Awaziem (Caykur Rizespor), William Ekong (Udinese FC), Leon Balogun (Brighton & Hove Albion), Kenneth Omeruo (CD Leganes), Jamilu Collins (SC Padeborn 07)

Midtbane: Mikel John Obi (Middlesbrough FC), Wilfred Ndidi (Leicester City), Oghenekaro Etebo (Stoke City FC), John Ogu (Hapoel Be’er Sheva)

Angreb: Ahmed Musa (Al Nassar FC), Victor Osimhen (Royal Charleroi SC), Moses Simon (Levante FC), Henry Onyekuru (Galatasaray SK), Odion Ighalo (Shanghai Shenhua), Alexander Iwobi (Arsenal FC), Samuel Kalu (Girondins Bordeaux), Paul Onuachu (FC Midtjyland), Samuel Chukwueze (Villarreal FC)

Nigerias chance til Africa Cup of Nations:
Nigeria har på papiret en rigtig fornuftig trup, men der kan være tvivl om hvordan det lykkes træner Rohr, at få dem igennem denne lange turnering. Det bliver varmt og alt kommer sandsynligvis ikke til at gå efter planen, og her kan der være bekymringer for træneren. Dog kan Nigeria sagtens gå hele vejen, hvis tingene spiller for dem og træneren ikke behøver bekymrer sig om andet end taktikken. De har både spillerne, og den taktiske træner til at klare det.

ElfenbenskystenElfenbenskysten (Gruppe D)
Bedste resultat til Africa Cup of Nations: Nr. 1 (1992, 2015)
Seneste resultat til Africa Cup of Nations: Elimineret i gruppespillet (2017)

De fleste af os kender Elfenbenskysten for Didier Drogba, Yaya Touré Kolo Touré, Salomon Kalou og Gervinho, men ingen af disse” gamle” Elfenbenskysten legender, kommer vi til at se på banen i år. Der er nye tider og nye spillere i sigte, men truppen ser mindst lige så stærk ud, som da de vandt tilbage i 2015. Offensiven er især spækket med spændende navne, som kommer til at kunne gøre en forskel for Elfenbenskysten. Den største offensive stjerne er muligvis den store Crystal Palace stjerne Wilfried Zaha, som har vist at han er en profil i Premier League, på trods af hans holds rangering. Udover Zaha, er der Nicolas Pepe, som har været helt forrygende i Ligue 1 i år, og forventes at skifte til en storklub i løbet af transfervinduet. Til sidst kan de to lynhurtige kanter Max Gradel og Maxwell Cornet også nævnes, som har deres daglige gang i henholdsvis Toulouse og Lyon. På midtbanen er der også rigeligt med muligheder, da Franck Kessie fra Milan kan styre slagets gang, sammen med Jean-Michael Seri fra Fulham eller Jean-Philippe Gbamin. Desværre vil der være uden deres midtstopper i Eric Bailly, som har døjet meget med skader for Manchester United i år.

Holdets træner er Ibrahim Kamara, der stort set har været træner for alle landsholdene Elfenbenskysten har. Han startede i 2013 som U-17 træner for Elfenbenskysten og har siden da arbejdet sig hele vejen op til A-landsholdet, som han har haft siden 2018. Kamara var også træner, da Elfenbenskysten deltog i Africa Nations Championships, ej at forveklse med Africa Cup of Nations. Her røg de skuffende ud i gruppespillet, men det var et Elfenbenskysten hold uden en eneste af de store stjerner.

Elfenbenskysten har nu ikke tabt i 10 kampe under Kamara, men holdene har været af tvivlsom karakter. Det bliver spændende at se, hvordan Elfenbenskysten kan udfolde deres mange offensive talenter under Kamara, og om det overhoved bliver her landstræneren ligger fokusset.

Største profil: Wilfried Zaha
Bud på straffesparksskytte: Zaha/Bony

Elfenbenskystens trup


Målmænd: Sylvain Gbohouo (TP Mazembe, DR Congo), Ali Badra (Free State Stars, South Africa), Tape Ira (FC San Pedro)

Forsvar: Serge Aurier (Tottenham, England), Wilfried Kanon (ADO The Hague, Netherlands), Wonlo Coulibaly (ASEC Mimosas), Ismaël Traoré (Angers, France), Mamadou Bagayoko (Red Star, France), Cheikh Comara (Wydad Casablanca, Morocco), Souleyman Bamba (Rennes, France)

Midtbane: Jean-Philippe Gbamin (Mainz, Germany), Geoffrey Serey Dié (Neuchâtel Xamax, Switzerland), Jean-Michaël Seri (Fulham, England), Victorian Angban (Metz, France), Franck Kessié (AC Milan, Italy) , Ibrahim Sangaré (Toulouse, France)

Angreb: Max-Alain Gradel (Toulouse, France), Nicolas Pépé (Lille, France), Wilfried Zaha (Crystal Palace, England), Jonathan Kodjia (Aston Villa, England), Roger Assalé (Young Boys Bern, Switzerland), Maxwel Cornet (Lyon, France), Wilfried Bony (Al Arabi)

Elfenbenskystens chance til Africa Cup of Nations:
Elfenbenskysten har været lidt en skygge af sig selv de seneste år, da de f.eks. missede VM deltagelsen i 2018. Deres trup ser dog denne gang yderst stærk ud, og hvis defensiven kan overraske til det positive, så bliver det et meget stærkt hold. Offensiven er ikke at kimse af, og specielt Nicolas Pepe, skal der holdes øje med. Kan han præstere på samme niveau som for Lille, så kunne have meget vel blive en turneringens bedste spillere - 22 mål og 11 assist for Lille i Ligue 1 denne sæson.

GhanaGhana (Gruppe F)
Bedste resultat til Africa Cup of Nations: Nr. 1 (1963, 1965, 1978, 1982)
Seneste resultat til Africa Cup of Nations: Nr. 4 (2017)

Ghana har ikke vundet et kontinentalt trofæ siden 1982, men er på trods af dette stadig blandt favoritterne? I 2017 vandt de WAFU Nations Cup, som er en turnering for vestafrikanske hold, men hvor ingen stiller med de tunge skyts. Ghana er dog af gode grunde stadig blandt favoritterne, dels fordi de stadig har et udmærket hold, men også grundet seneste års præstationer. I 2017 til Africa Cup of Nations tabte de til Cameroun i semifinalen, Cameroun der også vandt turneringen. I 2015 vandt de 3-0 i kvartfinalen, 3-0 i semifinalen og tabte så finalen i straffespark til Elfenbenskysten. I 2013 ryger de ud i semifinalen på straffespark og i 2012 endnu engang en tabt semifinale. Ghana kommer altså med en særdeles god historik i posen, og kigger man alene på tidligere turneringer, så tegner det et billede af at Ghana nok skal nå langt.

Truppen som Ghana kommer med har da også en hvis slagkraft i sig. Mange vil kunne huske de to Ayew brødre der stadig spiller en stor rolle for Ghana. Brødrene, som i øvrigt er søn af den største ghanesiske spiller nogensinde Abedi Pele. Udover de to offensive spillere er der Kwadwo Asamoah, som er rutineret back med en masse Serie A kampe på CV’et blandt andet for Juventus. Thomas Partey som har gjort en god figur for Atletico Madrid som midtbaneoprydder. Den hurtige kant Christian Atsu der spiller i Newcastle, og Asamoah Gyan, som er en særdeles velkendt angriber i de afrikanske turneringer. Ghana kommer altså med en god portion rutinerede spillere, men samtidig også unge talenter, som kan overraske på denne scene.

Træneren er James Appiah, som skulle være kendt for at være en offensivt tænkende træner. Han har tidligere været teknisk træner i Manchester City og Liverpool og har stået i spidsen for Ghana af to omgange.

Største profil: Thomas Partey
Bud på straffesparksskytte: Jordan Ayew

Ghanas trup


Målmænd: Richard Ofori (Maritzburg United), Lawrence Ati- Zigi (Sochaux, Montbeliard), and Felix Annan (Asante Kotoko)

Forsvar: Andy Yiadom (Reading), Abdul Baba Rahman (Reims), Lumor Agbenyenu (Goztepe A.S), Kassim Nuhu, (Hoffeinham), John Boye (Metz), Jonathan Mensah (Columbus Crew SC, Joseph Aidoo (Genk), Joseph Attamah (Basaksehir)

Midtbane: Mubarak Wakaso (Deportivo Alaves), Thomas Partey (Atletico Madrid), Kwadwo Asamoah (Internazionle), Afriyie Acquah (Empoli), Andre Ayew (Fenerbache), Christian Atsu (Newcastle United), Samuel Owusu (Cukaricki), Thomas Agyepong (Hibernian)

Angreb: Asamoah Gyan (Kayserispor), Jordan Ayew (Crystal Palace), Caleb Ekuban (Trabzonspor) Kwabena Owusu (Leganes)

Ghanas chance til Africa Cup of Nations:
Ghana har historikken og rutinen med sig, men de ser ud ud til at være det svageste hold blandt favoritterne. Mange af de andre hold har flere store profiler i truppen, mens Ghana må se flere af deres spillere være oppe i årene, og har set deres bedre dage. Med denne store turneringsstruktur, så kan det godt være svært at se, hvordan Ghana skal kunne nå semifinalen endnu engang.

Spil på Africa Cup of Nations

Odds-forslag: Senegal vinder Africa Cup of Nations

Senegal ser på papiret ud til at være blandt de allerstærkeste hold til dette års Africa Cup of Nations. De har en stor bredde med kvalitetsspillere, på næsten samtlige pladser og til at toppe den af med Sadio Mané der ligner en af de bedste spillere til turneringen. Udover dette så har de en træner, som kender holdet godt efter over 3 år som landstræner for holdet. En god solid defensiv kerne, sammen med en offensiv der både kan spille med overtag, men også er farlige på omstillinger.

Relationer betyder rigtig meget på landsholdsniveau, og det er her vigtigt at bide mærke i, at Senegal holdet er godt sammenspillet. De har spillet mange kampe sammen, og de kommer fra en VM slutrunde, hvor truppen har brugt rigtig meget tid sammen på træningsbanen.

Senegal er i gruppe med Algeriet, Kenya og Tanzania, hvor Algeriet ligner den største udfordring. Dog bør Senegal stadig være pæne favoritter til at ende étter i deres pulje. Sker det så bliver det første knockout hold 3’eren fra enten A,B eller F ingen af disse mulige modstandere ser ud til at blive en stor udfordring for Senegal. En eventuel kvartfinale modstander ville være Tunesien, Mali, Elfenbenskysten eller Marokko, hvor der kan håbes på at trække en af de to førstnævnte, men selv mod Elfenbenskysten bør Senegal være favoritter. Det er altså ikke den sværeste vej, som Senegal kunne få. Egypten er gjort til favoritter og på trods af hjemmebanefordelen, så bør Senegal have mindst lige så gode chancer for at gå hele vejen.

SpilXperten.com anbefaler: Senegal vinder til odds 7,00 - SPIL HER >>*

Se også vores ekspert BettingGurus tip på Senegal

Kampprogram ved Africa Cup of Nations

Herunder får du et overblik over kampprogrammet ved Africa Cup of Nations.

Runde 1:
21. juni
22:00 (Gruppe A) Egypten - Zimbabwe Spil på kampen >>*

22. juni
16:30 (Gruppe A) DR Congo - Uganda Spil på kampen >>*
19:00 (Gruppe B) Nigeria - Burundi Spil på kampen >>*
22:00 (Gruppe B) Guinea - Madagascar Spil på kampen >>*

23. juni
16:30 (Gruppe D) Marokko - Namibia Spil på kampen >>*
19:00 (Gruppe C) Senegal - Tanzania Spil på kampen >>*
22:00 (Gruppe C) Algeriet - Kenya Spil på kampen >>*

24. juni
16:30 (Gruppe D) Elfenbenskysten - Sydafrika Spil på kampen >>*
19:00 (Gruppe E) Tunesien - Angola Spil på kampen >>*
22:00 (Gruppe E) Mali - Mauritania Spil på kampen >>*

Runde 2:
25. juni
19:00 (Gruppe F) Cameroun - Guinea-Bissau Spil på kampen >>*
22:00 (Gruppe F) Ghana - Benin Spil på kampen >>*

26. juni
16:30 (Gruppe B) Nigeria - Guinea Spil på kampen >>*
19:00 (Gruppe A) Uganda - Zimbabwe Spil på kampen >>*
22:00 (Gruppe A) Egypten - DR Congo Spil på kampen >>*

27. juni
16:30 (Gruppe B) Madagascar - Burundi Spil på kampen >>*
19:00 (Gruppe C) Senegal - Algeriet Spil på kampen >>*
22:00 (Gruppe C) Kenya - Tanzania Spil på kampen >>*

28. juni
16:30 (Gruppe E) Tunesien - Mali Spil på kampen >>*
19:00 (Gruppe D) Marokko - Elfenbenskysten Spil på kampen >>*
22:00 (Gruppe D) Sydafrika - Namibia Spil på kampen >>*

29. juni
16:30 (Gruppe E) Mauritania - Angola Spil på kampen >>*
19:00 (Gruppe F) Cameroun - Ghana Spil på kampen >>*
22:00 (Gruppe F) Benin - Guinea-Bissau Spil på kampen >>*

Runde 3:
30. juni
18:00 (Gruppe B) Burundi - Guinea Spil på kampen >>*
18:00 (Gruppe B) Madagascar - Nigeria Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe A) Uganda - Egypten Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe A) Zimbabwe - Congo Spil på kampen >>*

1. juli
18:00 (Gruppe D) Namibia - Elfenbenskysten Spil på kampen >>*
18:00 (Gruppe D) Sydafrika - Marokko Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe C) Kenya - Senegal Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe C) Tanzania - Algeriet Spil på kampen >>*

2. juli
18:00 (Gruppe F) Benin - Cameroun Spil på kampen >>*
18:00 (Gruppe F) Guinea-Bissau - Ghana Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe E) Angola - Mali Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe E) Mauritania - Tunesien Spil på kampen >>*

1/16-delsfinalen:
5. juli
18:00 Vinder Gruppe D - Nr. 3 Gruppe BEF (Kamp 41) Spil på kampen >>*
21:00 Nr. 2 Gruppe A - Nr. 2 Gruppe C (Kamp 38) Spil på kampen >>*

6. juli
19:00 Nr. 2 Gruppe B - Nr. 2 Gruppe F (Kamp 42) Spil på kampen >>*
21:00 Vinder Gruppe A - Nr. 3 Gruppe CDE (Kamp 39) Spil på kampen >>*

7. juli
18:00 Vinder Gruppe B - Nr. 3 Gruppe ACD (Kamp 37) Spil på kampen >>*
21:00 Vinder Gruppe C - Nr. 3 Gruppe ABF Kamp (Kamp 40) Spil på kampen >>*

8. juli
19:00 Vinder Gruppe E - Nr. 2 Gruppe D (Kamp 43) Spil på kampen >>*
21:00 Vinder Gruppe F - Nr. 2 Gruppe E (Kamp 44) Spil på kampen >>*

Kvartfinalerne:
10. juli
19:00 Vinder Kamp 38 - Vinder kamp 41 (Kamp 45) Spil på kampen >>*
21:00 Vinder kamp 42 - Vinder kamp 39 (Kamp 48) Spil på kampen >>*

11. juli
19:00 Vinder Kamp 43 - Vinder kamp 40 (Kamp 47) Spil på kampen >>*
21:00 Vinder kamp 37 - Vinder kamp 44 (Kamp 46) Spil på kampen >>*

Semifinalerne:
14. juli
18:00 Vinder Kamp 45 - Vinder kamp 46 (Kamp 49) Spil på kampen >>*
21:00 Vinder kamp 47 - Vinder kamp 48 (Kamp 50) Spil på kampen >>*

Kampen om 3. pladsen:
17. juli
21:00 Taber Kamp 49 - Taber kamp 50 (Kamp 51) Spil på kampen >>*

Finalen:
19. juli
21:00 Vinder Kamp 49 - Vinder kamp 50 (Kamp 52) Spil på kampen >>*

Spil på Africa Cup of Nations

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Tottenham - Everton: Odds og optakt d. 6. juli 04-07-2020 13:04
Athletic - Real Madrid: Odds og optakt d. 5. juli 2020 03-07-2020 14:09
MLS is BACK 2020: Odds og optakt af Michael Rundager d. 9. juli - 12. august 03-07-2020 13:50
Nicolai Lisberg tipper 34. runde i La Liga (3. juli - 6. juli) 03-07-2020 13:10
Southampton - Manchester City: Odds og optakt d. 5. juli 2020 03-07-2020 12:58
Liverpool - Aston Villa: Odds og optakt d. 5. juli 03-07-2020 11:18
SpilXpoden: Subtop-drama i Premier League og vitale tyske brag 03-07-2020 10:38
AGF - FC København: Odds og optakt d. 5. juli 03-07-2020 10:05
Leicester - Crystal Palace: Odds og optakt d. 4. juli 2020 03-07-2020 09:31
Chelsea - Watford: Odds og optakt d. 4. juli 2020 03-07-2020 09:20
Wolves - Arsenal: Odds og optakt d. 4. juli 2020 03-07-2020 09:02
Benjamin Leanders rundtur i de store ligaer og turneringer (4. - 5. juli) 03-07-2020 06:37
Per P. tipper 31. runde i Superligaen (3. - 5. juli) 02-07-2020 14:58
Manchester United - Bournemouth: Odds og optakt d. 4. juli 2020 02-07-2020 13:59
Rasmus G: Tips til 33. runde i Premier League, 4. - 6. juli 2020 02-07-2020 13:55
AaB - Brøndby: Odds og optakt d. 5. juli 2020 02-07-2020 11:55
FC Nordsjælland - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 5. juli 2020 02-07-2020 11:13
SønderjyskE - OB: Odds og optakt d. 4. juli 2020 02-07-2020 10:46
Real Madrid - Getafe: Odds og optakt d. 2. juli 2020 02-07-2020 09:01
Benjamin Leander: Gratis spiltips til 4. juli 2020 02-07-2020 08:16
Leverkusen - Bayern München: Odds og optakt d. 4. juli 2020 01-07-2020 15:43
Risikofrit: Spil 250 kroner på Man City - Liverpool 01-07-2020 15:26
Risikofrit: Spil 250 kroner på landspokalfinalen 01-07-2020 15:16
Bournemouth - Newcastle: Odds og optakt d. 1. juli 2020 30-06-2020 15:59
Inter - Brescia: Odds og optakt d. 1. juli 2020 30-06-2020 14:25
Hobro - Randers: Odds og optakt d. 5. juli 2020 30-06-2020 13:06
Silkeborg - Lyngby: Odds og optakt d. 4. juli 2020 30-06-2020 11:40
Esbjerg - Horsens: Odds og optakt d. 3. juli 2020 30-06-2020 11:04
Nicolai Lisberg tipper 33. runde i La Liga (30. juni - 2. juli) 30-06-2020 10:31
Pokalfinale odds 2020: Spil på vinder, pokalfighter mv. d. 1/7 29-06-2020 14:54