Betting og Odds Nyheder

ATP Finals 2019: Odds, stream og optakt, d. 10. - 17. november

07-11-2019 16:51
Reklamelink*

Spil på ATP Finals 2019Kan Alexander Zverev forsvare sin titel ved ATP Finals, eller vil det lykkes for rutinerede spillere som Novak Djokovic, Roger Federer og Rafa Nadal at skubbe den unge tysker af tronen i herrernes sæsonafslutning? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til ATP Finals 2019, som afvikles i London fra søndag d. 10. til søndag d. 17. november 2019. Du kan både streame og spille på kampene hos bet365*.

Odds på ATP Finals 2019

Live stream ATP Finals d. 10. - 17. november 2019

Du kan live streame, og spille på, samtlige kampe fra ATP Finals 2019 på bet365*. Du får adgang til det direkte signal fra London, hvis du sørger for, at der står penge på din sportssaldo – eller hvis du har sat et spil inden for de seneste 24 timer.

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen

5. Vælg den kamp, du ønsker at følge

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på ATP Finals hos bet365 - KLIK HER!*

Odds på ATP Finals 2019

Bookmakerne har gjort Novak Djokovic til ganske stor favorit forud for sæsonfinalen. De nærmeste forfølgere vurderes til at være Roger Federer og Rafa Nadal. Herunder ser du markedets bedste odds på ATP Finals 2019.

Hvem vinder ATP Finals i London?
Novak Djokovic: 2,25 - SPIL HER >>*

Roger Federer: 5,00 - SPIL HER >>*

Daniil Medvedev: 6,00 - SPIL HER >>*

Rafa Nadal: 6,50 - SPIL HER >>*

Alexander Zverev: 15,00 - SPIL HER >>*

Stefanos Tsitsipas: 15,00 - SPIL HER >>*

Dominic Thiem: 18,00 - SPIL HER >>*

Matteo Berrettini: 31,00 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt: De otte deltagere ved ATP Finals i London

I dette afsnit kigger vi nærmere på de otte spillere, der har formået at kvalificere sig til herrernes sæsonfinale i London.

Novak Djokovic
Novak Djokovic er med ved sæsonfinalerne for 12. gang på 13 år, og serberen har allerede oplevet at vinde turneringen fem gange tidligere (senest i 2015). Han nåede finalen sidste år, men kunne intet stille op i duellen med en meget velspillende Alexander Zverev dengang.

Til den aktuelle 2019-udgave af ATP Finals kommer Novak Djokovic med en dugfrisk titel fra ATP 1000-turneringen i Paris. En flot tilføjelse til en sæson, der allerede tæller Grand Slam-titler ved Australian Open og Wimbledon, samt titler i Madrid og Tokyo.

Novak Djokovic leverede tennis på et meget højt niveau i Paris, og kan han holde kadencen i London, bliver han meget svær at bide skeer med.

Roger Federer
39-årige Roger Federer deltager ved ATP Finals for en rekordsættende 17. gang, når han indtager O2 Arena søndag d. 10. november. Han har 6 x ATP Finals-titler på CV’et, men det er værd at bemærke, at schweizeren ikke har vundet titlen siden 2011. Sidste år nåede Roger Federer semifinalen, og her tabte han i tredje sæts tiebreak til Alexander Zverev.

Roger Federer lykkedes ikke med at vinde en Grand Slam-titel i 2019, men han nåede dog frem til matchbolde i sit episke 5-sæts nederlag til Novak Djokovic i Wimbledon-finalen. Det har dog langt fra været den rene elendighed for Federer, der viste klassen med titler i Dubai, Miami, Halle og Basel. I kølvandet på Basel-triumfen meldte Roger Federer afbud til Paris for at fokusere 100 % på ATP Finals.

Daniil Medvedev
23-årige Daniil Medvedev er debutant ved ATP Finals. Den unge russer har haft en helt vild sæson, og han præsterede at deltage i seks ATP-finaler på stribe fra Washington – over Montreal, Cincinnati, US Open og St. Petersborg – til Shanghai. Han vandt titlen i 4 af de 6 finaler, så det kommer ikke til at være selvtillid, Daniil Medvedev mangler.

Daniil Medvedev har selvsagt spillet et hav af kampe i anden halvdel af sæsonen, og spørgsmålet er, om fysikken rækker til toppræstation i London. Evnerne har russeren i hvert fald.

Rafa Nadal
Rafa Nadal deltager ved ATP Finals for 9. gang i karrieren, men ulig Roger Federer og Novak Djokovic, der begge har et hav af sæsonfinaletitler på CV’et, så har spanieren endnu til gode at vinde. En del af forklaringen skal findes i, at spanieren ofte kæmper med skader sent i sæsonen – ligesom det indendørs underlag ikke ligefrem tilgodeser Nadals farligste våben.

Rafa Nadal har vist utrolig klasse i 2019 ved at vinde både French Open og US Open, foruden at gå i finalen i Australian Open og semifinalen i Wimbledon. Han snuppede også titlen i Rom og ved Rogers Cup, og han sidder pt. på tronen som verdensranglistens nr. 1.

Rafa Nadal måtte for nyligt trække sig med en skade fra turneringen i Paris, og der er – i skrivende stund – tvivl ved spanierens fysiske forfatning forud for turneringen i London.

Alexander Zverev
Alexander Zverev er med ved ATP Finals for tredje gang. Den unge tysker vil opleve et stort pres i 2019-udgaven, eftersom han er forsvarende mester. Zverev har ikke vundet en turnering siden 250’eren i Geneve tilbage i maj måned, og han har virket meget frustreret i flere af sine seneste optrædener. Han nåede dog finalen i Shanghai, hvor han blev besejret af Daniil Medvedev.

Tyskeren kommer fra en Paris-turnering, hvor han var næstbedst fra start til slut mod en anden ung komet i form af Denis Shapovalov.

Stefanos Tsitsipas
Den populære græker Stefanos Tsitsipas gør debut ved ATP Finals her. Tsitsipas indledte året med et flot run til semifinalerne i Australian Open, hvor han undervejs besejrede Roger Federer i en mindeværdig kamp. Han formåede også at slå Nadal på grus i Madrid, ligesom han har slået Djokovic på hardcourt i Shanghai. Med andre ord har vi en spiller, der kan konkurrere med de allerbedste, når han rammer topniveauet.

Og rammer Stefanos Tsitsipas så topniveauet ved ATP Finals? Grækeren fik 1 og 2 imod Djokovic i Paris-kvartfinalerne, hvor han virkede helt drænet for energi.

Dominic Thiem
Dominic Thiem har deltaget ved ATP Finals i alt tre gange tidligere, og han har en negativ 3-6 rekord i turneringen. Østrigeren plejer at have udfordringer med det hurtige indendørs underlag, men han har måske grund til optimisme forud for 2019-udgaven. I hvert fald bør turneringssejrene i Wien og Beijing give selvtillid, selvom begge turneringer spiller langsommere end den i London. Foruden de to titler, allerede nævnt, præsterede Thiem også at stryge til tops i Kitzbühel, Barcelona og Indian Wells, ligesom han nåede finalen i French Open.

Dominic Thiem er blevet bedre til at anvende sin store baghånd på de hurtigere underlag, men forvent, at østrigeren igen bliver udfordret af forholdene i London. Thiem fik 2 og 3 i sin seneste optræden mod Grigor Dimitrov i Paris.

Matteo Berrettini
Den 23-årige italiener, Matteo Berrettini, kom med på yderste mandat. Italieneren slår med stor power i grundspillet, og så mønstrer han en ganske stor førsteserv, som han kan dominere bag. Berrettini har set særligt stærkt ud i anden halvdel af sæsonen, og han nåede semifinalen i både US Open, Shanghai og Wien forud for Paris-turneringen, hvor han så tabte i straight sets til Jo-Wilfried Tsonga.

Spilforslag: Roger Federer vinder sæsonfinalen

bet365* tilbyder odds 5,00 på Roger Federer som turneringsvinder, og det synes en anelse for højt. Resten af markedet har lidt mere fidus til schweizeren, så derfor tager vi spillet hos bet365*.

Hvorfor vinder Roger Federer?
Han trives med forholdene i London, og han vil være ekstra sulten efter at have misset de store titler i 2019. Schweizeren er blevet 38 år, men han har ved flere lejligheder vist, at han stadig kan være med – og han har været dygtig til at økonomisere med kræfterne. Han vandt Basel-finalen i sin seneste kamp, så han kommer til London med selvtilliden i orden (valgte at hvile sig, fremfor at spille Paris).

SpilXperten.com anbefaler: Roger Federer vinder ATP Finals til odds 5,00 – SPIL HER >>*

Formatet ved ATP Finals fra d. 10. til d. 17. november: Gruppespil, semifinaler og finale

De otte deltagere indgår i to grupper med fire spillere i hver. I løbet af de første fire dage møder hver spiller de tre øvrige modstandere i gruppen, og herefter avancerer de to bedste fra hver gruppe til semifinalerne. Semifinalerne er på knockout-format, og vinderne fra dette stadie avancerer naturligvis til finalen. Der spilles klassiske 3-sættere hele vejen igennem.

Gruppe: Andre Agassi
Rafa Nadal
Daniil Medvedev
Stefanos Tsitsipas
Alexander Zverev

Gruppe: Björn Borg
Novak Djokovic
Roger Federer
Dominic Thiem
Matteo Berrettini

Bookmakere til ATP-finalerne i 2019

Herunder finder du tre bookmakere, der er gode at have ved hånden, hvis du vil spille på ATP Finals.

bet365*
bet365* er åbnet med høje odds på flere af deltagere ved ATP Finals, og det er her, at du – i skrivende stund – finder det bedste odds på vores anbefaling, Roger Federer. Bookmakeren er desuden i særklasse på live betting.

Spil på ATP Finals hos bet365 >>*

Mr. Green*
Mr. Green* dækker også ATP Finals tæt, og hvis du tror på outsidere som Dominic Thiem og Matteo Berrettini, kan du med fordel sætte dit spil hos ”de grønne”.

Spil på ATP Finals hos Mr. Green >>*

betfair*
betfair* er også en bookmaker, du med fordel kan frekventere ifm. odds på tennis. Typisk stikker betfair* lidt ud på underdogs, og det er da også her, inden turneringsstart, at du pt. får den bedste tilbagebetaling på Alexander Zverev til at forsvare sin titel.

Spil på ATP Finals hos betfair >>*

Odds på ATP Finals 2019

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Benjamin Leander: Spiltips til 26. runde i Superligaen 03-06-2020 16:32
Nicolai Lisberg tipper 30. runde i Bundesligaen (5. - 7. juni) 03-06-2020 15:23
Düsseldorf - Hoffenheim: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:52
Dortmund - Hertha Berlin: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:22
Leverkusen - Bayern München: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:19
Freiburg - Gladbach: Odds og optakt d. 5. juni 2020 02-06-2020 17:21
Leanders Luringer er tilbage: Se spiltips fra Benjamin Leander 02-06-2020 17:09
Werder Bremen - Frankfurt: Odds og optakt d. 3. juni 2020 02-06-2020 12:25
Spil 550 kroner risikofrit på Brøndby - Sønderjyske 02-06-2020 06:55
OnsideBetting: Få odds 15 på DM-guld til FCK 01-06-2020 07:48
Paderborn - Dortmund: Odds og optakt d. 31. maj 2020 29-05-2020 14:27
AGF - OB: Odds og optakt d. 1. juni 2020 29-05-2020 13:30
Randers - Hobro IK: Odds og optakt d. 1. juni 2020 29-05-2020 11:04
Mönchengladbach - Union Berlin: Odds og optakt d. 31. maj 2020 29-05-2020 08:36
Bayern München - Fortuna Düsseldorf: Odds og optakt d. 30. maj 2020 29-05-2020 06:33
Mainz - Hoffenheim: Odds og optakt d. 30. maj 2020 29-05-2020 06:00
OnsideBetting: Boost dit odds på bronze til AGF 28-05-2020 16:50
Alle tilbud til Superligaen fra d. 28. maj til d. 2. juni 2020 28-05-2020 16:39
Nicolai Lisberg tipper 29. runde i Bundesligaen (29. maj - 1. juni) 28-05-2020 15:30
Brøndby - Sønderjyske: Odds og optakt d. 2. juni 2020 28-05-2020 14:59
Lyngby - FCK: Odds og optakt d. 1. juni 2020 28-05-2020 13:29
FC Midtjylland - AC Horsens: Odds og optakt d. 1. juni 2020 28-05-2020 11:53
ComeOn: Spil en 10'er på Superligaen og vind NFL-rejse til 25.000 kroner 28-05-2020 11:11
ComeOn: Scor 5 x 49 kroner i LIVE freebets til Superligaen 28-05-2020 10:37
Mr. Green: Få odds 10 på AGF-sejr mod Randers (normalt odds 2,15) 27-05-2020 16:46
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på Esbjerg - AaB 27-05-2020 16:32
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på Silkeborg - FCN 27-05-2020 16:28
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på AGF - Randers 27-05-2020 16:26
Unibet: Scor et 100 kroners Live Free Bet til Superligaen 27-05-2020 15:55
Esbjerg fB - AaB: Odds og optakt d. 31. maj 2020 27-05-2020 15:16