18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France, 13. etape: Odds og optakt d. 9. juli 2021

Mod al forventning sluttede gårsdagens etape ikke med en massespurt, og derfor bliver det ekstra interessant at se, om vi denne gang får en sprinterduel på målstregen eller om der endnu engang er et udbrud, der får lov til at holde hjem. Og så skal man ikke glemme, at Mark Cavendish er på jagt efter sin fjerde etapesejr i årets Tour, som sikrer en tangering af Eddy Mercx’ mangeårige rekord for flest etapesejre i Tour de France? Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til 13. etape af Tour de France, der vises på TV2 (og TV2 Play) fra kl. 12:15 fredag d. 9. juli 2021.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Tour-de-france-690x460.jpg
Foto: Bildbyrån


Odds på 13. etape af Tour de France

Se bookmakernes oddssætning på etapen herunder.


Hvem vinder etapen?
Mark Cavendish: 3,75 – SPIL HER >>*

Wout Van Aert: 9,00 – SPIL HER >>*

Jasper Philipsen: 15,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 19,00 – SPIL HER >>*

Jasper Stuyven: 19,00 – SPIL HER >>*


H2H
Michael Mørkøv: 1,75 – SPIL HER >>*

Boy van Poppel: 1,93 – SPIL HER >>*


Odds på danskerne
Kasper Asgreen: 19,00 – SPIL HER >>*

Magnus Cort: 26,00 – SPIL HER >>*

Søren Kragh Andersen: 34,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Michael Mørkøv slutter foran Boy van Poppel på 13. etape i Tour de France

Efter at udbruddet fik lov til at holde hjem i går, og der dermed ikke skulle en sprint til at afgøre sagerne, er der stor sandsynlig for, at Deceunick Quick-Step tager ansvar for at hente et udbrud hjem, så de kan køre Mark Cavendish frem til endnu en etapesejr. Det er ikke fordi, at der er synderligt mange oplagte sprinterafslutninger tilbage, så de har ikke råd til at misse chancen.

Boy van Poppel har ikke imponeret i årets Tour de France – og i hele sæsonen i det hele taget. Hollænderen er uden sejre, og har en niendeplads i årets Tour de France som det bedste etaperesultat.

Med forventningen om, at Deceunick Quick-Step tager ansvar, så skal Michael Mørkøv køre lead-out for Mark Cavendish, og som man så ved den seneste sejr til briten, slipper Mørkøv ikke trådet, men holder kæden stram frem til målstregen, så han kan tage point fra Mark Cavendish konkurrenter i kampen om den grønne trøje. Samme scenarie kunne meget vel udspille sig på 13. etape.


SpilXperten.com anbefaler: Michael Mørkøv slutter foran Boy van Poppel til odds 1,75 – SPIL HER >>*


Optakt til 13. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

Endnu en flad etape, men også en etape, hvor sidevinden kan komme til at spille en stor rolle. Derfor skal folk være på mærkerne, og det selvom etapeprofilen er flad, kan det vise sig at blive en hektisk dag. Etapen starter i gårsdagens målby Nîmes og slutter i Carcassonne. Netop Carcassonne har stolte danske traditioner. Sidste gang der var Tour-afslutning i Carcassonne, vandt danske Magnus Cort nemlig etapen. Etapen er 219,9 kilometer lang og selvom vinden kan spille en rolle, må man forvente at sprinterne skal afgøre etapesejren mellem sig. Særligt med tanke på, at de missede muligheden for at spurte i går.

Mark Cavendish har vist, at han er den hurtigste sprinter i feltet. Og så er han ovenikøbet også den af sprinterne, der har det bedste hold omkring sig. Alle hans tre etapesejre i årets Tour de France er kommet efter flot forarbejde af han hold. Med tanke på, at Mark Cavendish kan komme op på mytiske 34. etapesejre, og at det ikke vrimler med flade etaper i resten af Touren, så bør briten være sulten efter etapesejren.


SpilXpertens bud på etapevinder: Mark Cavendish vinder 13. etape til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Hurtige noter om 13. etape i Touren

I denne sektion får du et hurtigt overblik over nogle af de væsentligste faktorer ved etapen.

  • Etapen køres fra Nîmes til Carcassonne
  • Etapen er 219,9 kilometer lang.
  • Der er en kategoriseret stigning på etapen efter 51,5 kilometer (kategori 4).
  • Der er en enkelt indlagt pointspurt efter 104,2 kilometer.
  • Etapeprofilen lugter af en sprinterafslutning.

Tour de France 2021

Se gennemgang af favoritter, danskere, rute og meget mere på vores dedikerede Tour-side.

Skriv et svar