18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

100-års jubilæum: Kom til Jydsk 4-års Hoppe Grand Prix


Storløbsdag med ekstra meget på menuen

Der venter en travdag ud over det sædvanlige, når Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus danner ramme om storløbsdagen Jydsk 4-års Hoppe Grand Prix fredag d. 28. juni 2024.

I år fejrer Jydsk Væddeløbsbane 100-års jubilæum, og derfor er værtskabet selvfølgelig helt ekstraordinært!

Royal Unibrew trakterer med en fadøl/sodavand til de første 200 gæster, der er livemusik med saxofon og DJ, og der er quiz + konkurrencer med billetter til Ree Park, turbånd til Tivoli Friheden og meget mere på højkant.

For de mindste er der naturligvis mulighed for at prøve ponyridning, så tag familien eller dine venner under armen, og nyd en sommerdag på travbanen.

Bliver I sultne undervejs, så frygt ej: det skorter ikke på forplejningen på Jydsk Væddeløbsbane. Og da slet ikke på storløbsdagen fredag d. 28. juni, hvor du kan du hoppe ombord i jubilæumsbuffeten hos Møllens Køkken (booker du et frokostbord på forhånd, får du gratis kaffe og kage).

5 hurtige om storløbsdagen d. 28. juni

 • Hvornår
  Fredag d. 28. juni fra kl. 13:00
 • Hvor
  Jydsk Væddeløbsbane (Observatorievejen 2, Aarhus)
 • Trav
  Første løb starter kl. 15:45
 • Fri øl/sodavand
  Til de første 200 gæster
 • Billetpris
  100 kroner (inkl. en drikkevare).
  Gratis for 0-17 år

En dag på travbanen

Det er den store jubilæumsweekend, vi går i møde på Jydsk Væddeløbsbane. Travbanen ligger idyllisk i nærheden af Marselisborg Slot, og det bliver sandelig også en royal weekend på travbanen, der i år fejrer 100 års fødselsdag.

Der er store løb og spændende oplevelser alle tre dage, men fredag er der hurtige damer på menuen, og det burde vel nok kunne lokke alle mand til.

Det er Jydsk 4-års Hoppe Grand Prix, der er hovedattraktionen fredag, hvor de hurtigste hopper og de dygtigste kuske er med.

Det store frokostbord og staldenes hemmeligheder

Dørene åbner klokken 13:00, så det lige passer med, at du kan besøge den store jubilæumsbuffet i Møllens Køkken.

Du skal dog ikke sidde for længe ved bordet, og en anden mulighed er Brødrenes Original, hvor du kan få en hurtig bid, inden du halser mod staldene.

For selvfølgelig skal du besøge staldene, når der er Hoppe Grand Prix. Tal med kuske, staldknægte, ejere og alle de andre, du kan finde, så du kan opsnuse dagens bedste fif og fiduser.

100 års historisk vingesus på opløbsstrækningen

Det første travløb begynder 15:45, og da skal du have dine fiduser på plads og måske endda sat en skilling på løbet.

Ned til rækværket for at heppe og for at holde øje med din udvalgte. Kryds fingre for, der ikke er galop. Kryds fingre for at undgå dødens spor og for at vinderhullet bag den førende ikke viser sig at være en død sild. Kryds fingre for en sejr og gevinst.

Har du brug for et toilet? Vejen til staldene? En ven?

Er du i tvivl om noget, kan du altid spørge dagens værter og værtinder på Jydsk Væddeløbsbane. Det er hjælpsomme og vidende mennesker, der gør alt, hvad de kan for at gøre din oplevelse så god som muligt.

Leder du efter toiletterne? Spørg en vært.

Leder du efter staldene? Spørg en vært.

Er din kammerat blevet væk? Giv ham eller hende et kald – det kan værterne nok ikke hjælpe med. Med mindre du ligefrem er ude efter en efterlysning via mikrofonen.

Vil du være med? Det bliver sjovt

Jydsk Hoppe Grand Prix 2024 er fredagens store løb, men der er flere løb og mange flere oplevelser at få på Jydsk Væddeløbsbane.

Kom for hestene. Kom for selskabet. Kom for den gode mad og de flotte bygninger. Kom for travsporten. Bare kom. Det bliver sjovt.

God fornøjelse.

Spil på travløb hos bet25

Har du endnu ikke prøvet at spille på travløb og hestesport i det hele taget? Bare rolig, det er slet ikke så svært.

Blandt de mest populære spilformer for nye spillere er Vinder (hesten skal vinde løbet, før du får gevinst) og Plads (hesten skal ende i top3, før du får gevinst). Har du spillet på Plads, er det ligegyldigt for oddset, om din valgte hest bliver nr. 1, 2 eller 3.

Se også bet25s spilvarianter på heste.

Kan du lure en vinderhest på travbanen?

Bemærk: Når du spiller på trav, er der traditionelt flydende odds. Oddsets størrelse afhænger af, hvor mange penge, der er sat på hver enkelt hest i løbet, når alle har spillet. Derfor ændrer odds sig indtil løbets start.

Tjek også bet25 spilguide til heste, hvis du gerne vil være ekstra godt klædt på.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen bringes i samarbejde med bet25.

5 hurtige om storløbsdagen d. 28. juni

 • Hvornår
  Fredag d. 28. juni fra kl. 13:00
 • Hvor
  Jydsk Væddeløbsbane (Observatorievejen 2, Aarhus)
 • Trav
  Første løb starter kl. 15:45
 • Fri øl/sodavand
  Til de første 200 gæster
 • Billetpris
  100 kroner (inkl. en drikkevare)
  Gratis for 0-17 år

Skriv første kommentar

Skriv et svar