Reklamelink*

Nurmagomedov - McGregor odds1

Conor McGregor gør comeback. Den irske MMA-legende har ikke været i aktion siden boksebraget mod Floyd Mayweather, men nu er han altså tilbage i oktagonen for at kæmpe om UFC-letvægtstitlen mod russiske Khabib Nurmagomedov. UFC-braget afvikles i T-Mobile Arena i Las Vegas fra cirka kl. 04:00 (dansk tid) søndag d. 7. oktober 2018. Vi giver dig de bedste odds og spiltip, samt optakt med info om streaming til The Notorious’ comeback.

Spil på Nurmagomedov vs McGregor

> Få odds 9 på Khabib eller odds 14 på McGregor* (vilkår gælder)

Odds på Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

Herunder ser du de bedste odds på MMA-braget mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor.

Få bonus til kampen hos Nordicbet.

Hvem vinder kampen?
Khabib Nurmagomedov: 1,67 - SPIL HER >>*

Conor McGregor: 2,50 - SPIL HER >>*

Går kampen tiden ud?
Ja: 4,25 - SPIL HER >>*

Nej: 1,25 - SPIL HER >>*

Hvordan afgøres kampen?
Nurmagomedov på KO, TKO, submission eller DQ: 2,10 - SPIL HER >>*

Nurmagomedov på point eller teknisk afgørelse: 5,00 - SPIL HER >>*

Uafgjort: 67,00 - SPIL HER >>*

McGregor på KO, TKO, submission eller DQ: 2,62 - SPIL HER >>*

McGregor på point eller teknisk afgørelse: 13,00 - SPIL HER >>*

Antal omgange
Over 2,5: 2,10 - SPIL HER >>*

Under 2,5: 1,72 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 1/10 kl. 16:32. Odds kan ændre sig.

Spil på Nurmagomedov vs McGregor

Optakt til Khabib ”The Eagle” Nurmagomedov vs. Conor "The Notorious" McGregor – 7. oktober 2018

Her finder du alt, hvad du skal vide om kampen mellem Nurmagomedov og McGregor. Så er du klar til en verdensklasse UFC-oplevelse.

Tid
Kampen ventes at blive afviklet fra cirka kl. 04:00 (dansk tid) søndag d. 7. oktober. Det sjove tidspunkt skyldes tidsforskellen mellem USA og Danmark.

Sted
Slaget bliver afviklet i T-Mobile Arena i Las Vegas. Det var blandt andet her, at Conor McGregor senest optrådte i bokseringen mod Floyd Mayweather.

Bælter
Khabib Nurmagomedov er forsvarende UFC-mester i letvægt. Conor McGregor har tidligere haft bæltet i både letvægt og fjervægt.

TV
Kampen bliver udbudt på Viaplay Sport. Et abonnement til streamingtjenesten kan erhverves for 289 kr. i måneden. Du kan se optakten på TV3+.

Live streaming
Det er muligt at live streame opgøret mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor på Viaplay Sport.

Spil på Nurmagomedov vs McGregor

Khabib ”The Eagle” Nurmagomedov: 26-0-0

Khabib Nurmagomedov, med kaldenavnet ”The Eagle”, er en 29-årige russisk MMA-kæmper. Han er ubesejret i sporten med statistikken 26-0-0. Han har taget 8 sejre på knockout/teknisk knockout, 8 sejre på submission og 10 sejre på decision, og han holder rekorden for den længste ubesejrede stime i MMA-historien. Khabib Nurmagomedov erobrede den vakante letvægtstitel, da han slog Al Iaquinta på unanimous decision i april 2018.

Khabib Nurmagomedov har fået wrestling ind med modermælken, men har sidenhen suppleret op med judo-træning og Sambo. Han blev back-to-back verdensmester i Sambo i 2009 og 2010.

Conor ”The Notorious” McGregor: 21-0-3

Conor McGregor, også kendt som ”The Notorious”, er det mest prominente navn inden for MMA-sporten. Den 30-årige irer har 21 sejre og tre nederlag i sporten. Han har taget 18 sejre på knockout/teknisk knockout, én på submission og to på decision. Alle hans tre nederlag er kommet på submission. Conor McGregor er tidligere indehaver af UFC-titlen i både letvægt og fjervægt. Hans seneste MMA-kamp var mod Eddie Alvarez tilbage i november 2016, og dengang vandt han på TKO i anden runde.

D. 26. august 2017 lavede Conor McGregor en transition fra MMA til boksning for at udkæmpe et historisk boksebrag mod legendariske Floyd Mayweather. Ireren tabte på TKO i 10. runde, men kunne stikke ekstreme pengesummer i lommen uanset udfaldet.

Conor McGregor er mest kendt for sine bokseegenskaber og den overdrevne trashtalk. Han har lavet et utal af KO/TKO med slag.

Spil på Nurmagomedov vs McGregor

Rivaliseringen mellem Khabib og Conor

Conor McGregor undgik fængsel for et freak-busangreb rettet mod netop Khabib Nurmagomedov tilbage i april måned. De to fightere har ikke været for fine til at svine hinanden til i pressen i længere tid, og kampen har derfor været oplagt for UFC. Russeren ville indledningsvis ikke give McGregor muligheden for titelkampen – med reference til irerens seneste 2-2-statistik (to sejre, to nederlag – Mayweather-kampen medregnet) – men som altid er det penge, der styrer showet. Kampen blev gjort officiel af Dana White d. 3. august.

Spil på MMA-braget nu - KLIK HER!*

Betting: Tip til titelkampen i letvægt

Skal du spille på MMA-braget mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor? Vi har et tidligt spilforslag klar.

Nurmagomedov forbliver ubesejret
Khabib Nurmagomedov er ubesejret i sporten, og han virker brølestærk og udholdende. Jo længere kampen bliver, jo sværere bliver det for Conor McGregor at finde en afgørelse. Får Nurmagomedov kampen ned på jorden, bliver det usædvanligt udfordrende for McGregor at slippe fri. Russerens freestyle wrestling-teknik er uovertruffen, og den kan gøre udslaget.

SpilXperten.com anbefaler: Khabib Nurmagomedov vinder til odds 1,60 hos Nordicbet - SPIL HER >>*

Bookmakernes oddsudvalg på kampen

Bookmakerne forøger deres spiludbud på kampen frem mod d. 7. oktober. I skrivende stund er det Nordicbet*, der fortjener den største anbefaling. Bookmakeren har flest spilmuligheder, og de tilbyder også det pt. højeste odds på en sejr til Khabib Nurmagomedov.

> Få odds 9 på Khabib eller odds 14 på McGregor* (vilkår gælder)

Spil på Nurmagomedov vs McGregor

13-08-2018 11:04

Hent din MMA-bonus

Reklame.

bet365
bethard
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
nordicbet
tipwin
onsidebetting