Reklame*

Nordicbet bonuskode 20181

Nordicbet giver med deres bonuskode en af Danmarks bedste bonusser til odds i 2018. Nordicbets bonus er på 100 % op til 500 kroner + et freebet på op til 500 kroner. Indsætter du 500 kroner, har du 1.500 kroner at spille for. Det er naturligvis også tilladt at indsætte et mindre beløb og stadig modtage bonus fra Nordicbet. Klik dig direkte til bonussen via knappen eller læs videre om Nordicbet og en trin for trin-guide til at indløse tilbuddet. OBS! Bonuskode er ikke nødvendig med vores link.

Brug din Nordicbet bonuskode nu

Bonus til Nordicbet: 500 kroner bliver til 1.500 kroner

Med vores bonus til Nordicbet kan du veksle 500 kroner til 1.500 kroner. Indsætter du 500 kroner, har du altså generøse 1.500 kroner at oddse for. Du kan indsætte helt ned til 100 kroner og stadig kvalificere dig til din bonus.

1. Gå til Nordicbet.dk - KLIK HER!*

2. Opret en konto (bonuskode ikke nødvendig)

3. Log på via din mobil eller computer hos Nordicbet og indbetal mellem 100 og 500 kroner

4. Du modtager nu automatisk din bonus og dit freebet

5. Spil løs

Nordicbet: Regler og vilkår for bonuskode

Her finder du den vigtigste information om de regler og vilkår, der følger med bonussen fra Nordicbet.

- Det er IKKE nødvendigt at benytte en bonuskode for at indløse tilbuddet

- Gennemspilskravet før bonus og gevinster kan udbetales fra Nordicbet er seks gange til minimum odds 2,00

- Både spil fra computer og mobil (både app og mobilvenligt website) tæller med i gennemspilskrav

- Du har 60 dage til at omsætte bonussen de seks gange

- Vinder du på dit freebet, får du nettogevinsten udbetalt. Denne skal omsættes tre gange til odds 1,50 inden for 60 dage

- Indbetalinger med Neteller og Skrill kvalificerer dig IKKE til bonussen

- Én person pr. husstand, IP m.m. kan modtage bonussen. Du kan altså ikke få din far, mor, bror og søster til at registrere sig hjemme hos dig

- Alle Nordicbets regler og vilkår gælder

Om Nordicbet

Nordicbet er en skandinavisk bookmaker, som er rigtig populær i Danmark og resten af Skandinavien, og dette er bestemt ikke uden grund. Nordicbet tilbyder nemlig mange og flotte odds på stort set alle sportsbegivenheder, og så kommer de med mange spændende specials, som også er relateret til Danmark; det være sig folketingsvalg, royale begivenheder og så videre. Nordicbet tilbyder odds helt ned på serierne i dansk fodbold, så du har altså mulighed for at spille på fx Danmarksserien og endda længere ned. Derudover dækker Nordicbet sportsgrene og ligaer i Norden meget intenst, så spiludbuddet er meget stort og attraktivt for danske kunder. Det er altså god grund til at gå efter denne Nordicbet bonuskode. Derudover er der naturligvis også spilmuligheder på alle de gængse sportsgrene og ligaer, og så tilbyder Nordicbet dig rigtig fin support og hurtige udbetalinger af dine gevinster fra din Nordicbet bonuskode. Det er altså ikke uden grund, at Nordicbet er af de absolut mest populære bookmakere i Danmark, for danske kunder har en helt speciel plads hos Nordicbet, som selvfølgelig også tilbyder gode odds og masser af spilmuligheder på mere gængse markeder som Champions League fodbold, tennis, håndbold og meget mere.

FAQ om NordicBet

Få svar på typiske spørgsmål om NordicBet.

Hvordan opretter jeg en konto hos NordicBet?
For at oprette en konto hos NordicBet trykker du på ”Opret en konto” øverst på NordicBets side. Herefter skal du indtaste personlige oplysninger, og når dette er gjort, har du en konto hos NordicBet.

Hvordan indbetaler jeg penge hos NordicBet?
Der er forskellige måder at indbetale penge til din konto hos NordicBet. Du kan blandt andet bruge Visakort og Mastercard, og her er minimumsbeløbet 100 kroner. Du indbetaler dine penge ved at trykke på ”Din konto” og derefter vælge ”indbetal”.

Hvordan udbetaler jeg penge hos NordicBet?
Du udbetaler dine penge ved at trykke på ”Din konto” og derefter vælge ”udbetal”. Her kan du vælge, hvordan dine penge skal udbetales, og hvor mange penge som det drejer sig om.

Hvordan ændrer jeg den konto, som NordicBet skal udbetale til?
Som udgangspunkt udbetaler NordicBet dine penge til det samme kort, som der er blevet indbetalt penge med. Hvis andet ønskes, skal du kontakte kundeservice for at høre nærmere.

Hvor lang tid tager min udbetaling?
Det kommer an på, hvilken udbetalingsmulighed som du benytter dig af. Ved bankoverførelsen tager din udbetaling mellem 2 og 5 bankdage, mens det kan tage op til tre bankdage at få udbetalt pengene direkte på dit Visakort.

Hvad er ”Luk væddemål”, og hvordan virker det
NordicBet har ingen ”Luk væddemål”-funktion.

Har NordicBet en mobil app?
Ja, NordicBet har en mobil app, så du altid kan spille på dit yndlingshold på farten.

Hvem ejer NordicBet?
NordicBet ejes af det svenske firma Betsson Group.

Skal jeg prøve Bet365 eller Nordicbet?
Du vælger selv. Læs vores anmeldelse her: bet365.dk.

Brug din Nordicbet bonuskode nu

Denne anmeldelse indeholder henvisningslinks.

End bonuskoder end Nordicbet

Reklame.

bet365
betfair
888sport
bwin
nordicbet
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
leovegas
jetbull
betstars