18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kevin Magnussen odds

Kevin Magnussen er klar til endnu en sæson i Formel 1, og du kan naturligvis oddse på den danske Haas-kører i samtlige Grand Prix’er i 2024. Formår K-Mag at køre sig i pointene, og kan han holde Nico Hülkenberg bag sig i det interne regnskab? Find de bedste Kevin Magnussen odds lige her.

Formel 1 mobil i høj hastighed på racerbane, sportsindustri teknologi

Odds på Kevin Magnussen i 2024

Herunder kan du se de bedste odds på Kevin Magnussen.


Hvem vinder Formel 1 – Kina Grand Prix 2024?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Max Verstappen
bwin
1.20
Sergio Pérez
Unibet
11.0
Carlos Sainz Jr.
bet365
15.0
Charles Leclerc
bet365
15.0
Lando Norris
bet365
41.0
George Russell
bet365
51.0
Lewis Hamilton
bet365
51.0
Fernando Alonso
bwin
67.0
Oscar Piastri
bet365
81.0
Lance Stroll
bwin
751
Nico Hülkenberg
bwin
1001
Yuki Tsunoda
bwin
1001
Alexander Albon
bwin
2001
Daniel Ricciardo
bwin
2001
Kevin Magnussen
bwin
2001
Valtteri Bottas
bwin
2001
Esteban Ocon
bwin
3001
Guanyu Zhou
bwin
3001
Pierre Gasly
bwin
3001
Logan Sargeant
bwin
3001
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. apr. 12:06.

Formel 1: Hvad er Magnussens chancer?

Nå da, der er sket ting og sager hos Haas frem mod den nye sæson. Navnkundige og prominente Günter Steiner har trukket sig som teamchef og er afløst af japanske Ayao Komatsu, der tidligere var leder af holdets tekniske afdeling. 

Komatsu har endnu ikke vist samme udadvendte flair og karisma som Steiner, men pointen med ansættelsen er nok også mere, at han skal hjælpe teamet og bilerne med at præstere bedre og mere kontinuerligt. 

Efter et tæt på katastrofalt ringe 2023, hvor Haas endte sidst i kontruktørernes mesterskab, kan det næsten kun blive bedre. Og det skal det også. 

De evige udfordringer med dækproblemer og bilens knap konkurrencedygtige fart dur ikke, og ambitionerne er trods alt til meget mere end at være jumbo i den samlede stilling. 

Efter sæsonens tre første løb – Bahrain, Saudi Arabien og Australien – ser det ud til, at der er kommet meget bedre styr på tingene hos Haas. 

Bilen er stadig ikke blandt feltets hurtigste, men den kan konkurrere med de øvrige, og holdet har fået point i to af de tre første løb. I Australien kom begge kørerne endda i pointene med to til Hülkenberg og ét til Magnussen.

Så hvad er Magnussens chancer i denne sæson? Danskeren skal bide godt og grundigt fast i rattet og hive sine allerbedste køreegenskaber frem. For der er muligheder. Afgjort. 

Det bliver svært at komme i pointene kontinuert, efter at Aston Martin og McLaren har meldt sig ind blandt de teams, der udgør toppen. 

Red Bull er – indtil videre – i en klasse for sig. Ferrari og Mercedes halser efter, og nu er så også både Aston Martin og McLaren meldt ind i kampen. Fem team a hver to kørere. Det passer med de 10 kørere, der kan få point. 

Så Haas – og dermed Magnussen – skal overpræstere og måske også håbe, at noget går i skuddermudder hos rivalerne. Som i Australien, hvor både Verstappen, Hamilton og Russell udgik. Så er der plads i pointene til Haas og Magnussen. 

Magnussen hentede 25 point i comebacksæsonen i 2022, mens det blev til sølle tre styks i 2023. Et sted derimellem vil nok være realistisk, og Magnussen skal være på stikkerne og gribe alle chancer, hvis han igen skal op på et tocifret antal point.

Foto: Bildbyrån


Erfaring fra Formel 1
Kevin fik værdifuld erfaring ved at køre hele 2014-sæsonen (debut) for McLaren, som var et team med store armbevægelser, men med dårlige biler. Alligevel gjorde danskeren det mere end godkendt i konkurrencen med de andre kørere og kollegaen Jenson Button.

I 2016 fik han endnu mere erfaring, da han kørte på Renault sammen Jolyon Palmer. Her fik Kevin Magnussen plads til at udfolde sig, men det blev ikke den ventede succes for danskeren.

I 2017 havde Magnussen endnu en sæson, hvor de helt store overskrifter udeblev. Her kørte han for Haas, og forbedrede 2016-sæsonens 16. plads med 7 point til en 14. plads med 19 point, der blev optjent i fem løb. 7. pladsen i Aserbajdsjan blev hans bedste løbsresultat.

I 2018 lagde Magnussen så endnu mere på, og med hele 56 point sluttede han på en samlet 9. plads – 19 point og fem placeringer bedre end Haas-kollegaen Romain Grosjean.

Han formåede også at holde franskmanden stangen i 2019, men her droppede begge kørere til hhv. placering 16 og 18.

Endnu værre gik det i 2020, hvor Kevin Magnussen blot fik et enkelt point, mens Romain Grosjean snuppede to (hhv. 20 og 19 i det samlede resultat).

Det kom uventet, da Magnussen blev kaldt ind til sæsonen 2022 som afløser for Mazepin hos Haas. Danskeren sikrede fem placeringer i top 10, men han fik også ni placeringer fra nummer 15 og ned og fire gange udgik han uden at få en placering. Det blev til en samlet 13. plads i stillingen med i alt 25 point.

Det var en meget undervældende 2023-sæson af Kevin Magnussen. Haas-raceren fortjente egentlig ikke betegnelsen ‘racer’, og danskeren kørte kun tre point ind i løbet af sæsonen. De kom i kraft af tre 10. pladser, der blev kørt i hus i Saudi Arabien, Miami og Singapore.

Desværre vil sæsonen mest blive husket for en stribe helt forfærdelige resultater. I sæsonens sjette løb – i Monaco – udgik danskeren og i de følgende 14 løb udgik han yderligere én gang og endte 11 af de 13 løb han fuldførte som nummer 14 eller værre.

H2H: Kevin Magnussen vs. Nico Hülkenberg

Kevin Magnussen har en noget farverig historie til fælles med teamkollega Nico Hülkenberg. Den 35-årige tysker debuterede i Formel 1 helt tilbage i 2010, men for danskere er han nok mest kendt for det famøse sammenstød med danske Magnussen i 2017.

De to kæmpede om 10. pladsen i det ungarske Grand Prix. Hülkenberg forsøgte at overhale, men danskeren pressede tyskeren, som kørte uden for banen. Magnussen fik en 5 sekunders-straf, og efterfølgende konfronterede Hülkenberg danskeren.

“Suck my balls, honey” var det ikke helt diplomatiske svar fra Magnussen, og det fik ikke underligt ikke tyskeren til at falde ned. Han sagde efterfølgende til medier, at Magnussen var den mest usportslige kører i feltet.

De to blev så ved skæbnens lunefulde utilregnelighed holdkammerater i 2023 og er det igen i 2024. Og om det er skiftet til ny teamchef fra Günther Steiner til Ayao Komatsu, eller om det er en sæsons modning , der er årsagen, kan være svært at pege præcist på.

Men de to kamphaner virker i – tør man næsten sige det? – balance og harmoni i 2024-sæsonen. De hjælper i fællesskab holdet med forskellige strategier, og Magnussen agerede stopklods for bagfrakommende biler, da Hülkenberg i Saudi Arabien kørte teamets første point i sæsonen i garage.

Relationen er måske ikke rødglødende, og det er vel tvivlsomt, om de ligefrem tager i Lalandia sammen, men det virker til, at der er en gensidig respekt og forståelse for, at deres fælles mål er holdets bedste, og det gør de så alt, de kan, for at opnå.

Vi giver dig her en head-to-head mellem Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen, hvor vi sammenligner de to køreres meritter.


Nico Hülkenberg

 • Fik debut i Formel 1 i 2010.

 • Han har haft 206 starter i løbet af sin karriere.

 • Han har opnået 533 point i løbet af karrieren.

 • Han har ikke tidligere vundet et Formel 1-løb.

 • Nico Hülkenberg vandt Le Mans i 2015.

 • Nico Hülkenberg er 36 år.


Kevin Magnussen

 • Fik debut i Formel 1 i 2014.

 • 31-årige Magnussen har haft 166 starter i løbet af sin karriere.

 • Han har opnået 187 point i løbet af karrieren.

 • Magnussens første titel var i 2008, da han vandt Danish Formula Ford.

 • Magnussen havde sin bedste Formel 1-sæson i 2018, da det blev til samlet 9. plads. Her blev danskeren nr. 5 to gange i løbet af sæsonen.

 • I 2018 fik han sig hele 56 point.

 • Kevin Magnussen har tidligere kørt for Renault og McLaren.

Kevin Magnussens karriere indtil videre

Magnussen er en herre, der var vant til at vinde i starten af karrieren, og det afspejles tydeligt, hvis man tager et kig på hans begyndende år.

Største sejr var uden tvivl, da han i 2013 vandt verdensmesterskabet i Formel Renault 3.5 med i alt fem sejre og 13 podieplaceringer.

Tidligere har han dog også leveret flotte resultater som fx i 2012, hvor han blev kåret til McLaren Development Driver efter en 7. plads i Formel Renault 3.5 med én sejr og tre podieplaceringer.

Tidligere har Magnussen også imponeret i Formel-3 mesterskabet, Formel Renault 2.0 og Formel Ford. Magnussen må derfor betegnes som en succesfuld herre.


Debut i Formel 1

I 2014 kom debuten i Formel 1 så – og hvilken debut. I Australien kørte Kevin sig til en 3. plads, men derfra gik det (næsten) kun ned.

McLaren-bilen var for dårlig i forhold til holdets ambitioner og resten af feltet, hvilket skabte store problemer for Magnussen og Button.

I oktober 2014 blev det offentliggjort, at Kevin ikke skulle køre for McLaren i 2015. Dog blev det til et enkelt løb – igen i Australien – i den nye sæson. Det skyldtes en skadet Fernando Alonso, som først kunne stille op til sæsonens andet Grand Prix.


Ny chance i Renault

I januar 2016 fik Kevin Magnussen så en ny chance, da Renualt tilbød ham en plads som holdkammerat til Jolyon Palmer.

Her skulle Magnussen prøve at bevise, at han var bedre end sin to år ældre holdkammerat Palmer. Han endte to pladser højere end Palmer, men i den samlede stilling blev han blot nummer 16.

Magnussens bedste løb i 2016-sæsonen var i Ruslands Grand Prix i maj 2016, hvor det blev til en syvendeplads for danskeren. Det var dog nok til, at Haas fik øjnene op for Magnussen.

Magnussen sagde ja til tilbuddet fra Haas, og skulle fra 2017-sæsonen konkurrere med Romain Grosjean og de andre Formel 1-kørere om topplaceringerne.


Bestået sæson hos Haas

Magnussen fik i 2017 samlet 19 point i Haas-raceren, og det var 12 point mere end i 2016, hvilket også betød en forbedring på to placeringer i den samlede stilling for danskeren.

Med de 19 point gjorde Magnussen det også væsentligt bedre end Grosjeans holdkammerat fra forrige sæson, Estaben Guiterrez, der fik 0 point og sluttede på en meget skuffende 21. plads.

Danskeren kom til at presse Grosjean væsentligt mere end sin forgænger i Haas-sædet


Grosjean skubbet til side

I 2018 byggede Magnussen mere på, og med fire placeringer i Top6 allerede inden midt juli havde danskeren pumpet pointkontoen godt op.

Magnussen sluttede på karrierens hidtil bedste 9. plads (samlet), og dermed skubbede han Grosjean til side. Franskmanden fik 19 point færre end Kevin, og han endte som samlet nr. 14.


Anonymt 2019 for Magnussen

Det var småt med overskrifterne i en forholdsvis anonym 2019-sæson for Kevin Magnussen. Danskeren formåede dog nok engang at slutte foran Grosjean i det samlede regnskab.


2020 – et år til glemmebogen

2019 var anonymt, og 2020 var ikke meget bedre. Kevin Magnussen endte bag Romain Grosjean med blot et enkelt point for hele sæsonen, og han fik ikke sin kontrakt forlænget efterfølgende.


2021 – farvel og tak

Der var ikke noget Formel 1 på menuen for Kevin Magnussen i 2021, da han ikke havde kontrakt her.


2022 – comeback

Som beskrevet højere oppe, gjorde Kevin Magnussen comeback til Formel 1 i 2022.


2023 – Modvind, nedtur og en sløj, sløj sæson

I fodboldens verden er der et udtryk, der siger, at man aldrig er bedre end sin næste kamp. I Formel 1 kunne det udtryk meget vel formuleres noget i retning af, at man kan være nok så god en kører, men hvis man har fået en havelåge af en bil, er der ikke meget at gøre.

Sådan var Kevin Magnussens 2024-sæson. Hvor mange andre hold jublede over, at porpoising endelig forsvandt, så fortsatte dækproblemerne for Haas. En kampitalindsprøjtning havde ellers givet holdet nyt mod, men for Magnussen blev det en skidt sæson med lige så mange løb, hvor han udgik, som løb, hvor han fik point – tre af hver.

Danskeren endte på en samlet 19. plads, og bag sig havde han kun de tre rookies, Liam Lawson, Logan Sargeant og Nick de Vryes. Øv.


Spil på Kevin Magnussen – KLIK HER >>*


Kevin Magnussen løn: Hvor meget tjener Kevin Magnussen?

Hvis man holder af at køre bil, og hvis man har en lidt tung højrefod, fordi fart er sjovt, så har Kevin Magnussen et drømmejob. 

Og ikke nok med Magnussen har et drømmejob, der går ud på at tvinge så meget fart som muligt ud af verdens hurtigste biler i Formel 1-klassen, så har han sørme også en ganske nydelig årsindkomst. 

Da han i 2018 kørte for Haas første gang, rapporterede amerikanske TMZ Sportz, at danskerens årsløn var i omegnen af 15 millioner kroner. 

En del mindre end topscorerne dengang, som var Vettel og Hamilton, der tjente på den gode side af 300 millioner kroner. Men en del mere end en af de unge nykomlinge i skikkelse af Charles Leclerc, der måtte lade sig nøje med 900.000 kroner i årsindkomst. 

I 2023 er lønningerne steget en del, for ifølge Racingnews365 ligger Magnussens årsløn nu på 35 millioner kroner. Det er jo også en slat penge. 

I toppen finder vi ikke uventet den dobbelte verdensmester Verstappen, der ligger lige i underkanten af 400 millioner kroner. Det kan han nok godt få dækket udgifterne på budgetkontoen af.

Feltets bundskrabere er i denne sæson Sargeant og Tsunoda, der må klare sig for en årsløn i omegnen af 7,5 millioner kroner. De stakler…

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
 • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Vi har selvfølgelig meget mere end motorsport på SpilXperten. Se vores daglige betting tips til et utal af forskellige sportsgren

1️⃣ Hvornår kører Kevin Magnussen næste gang?

Kevin Magnussen kører Kina Grand Prix d. 19. – 21. april 2024.

2️⃣ Hvem er Kevin Magnussens teamkollega?

Kevin Magnussen kører sammen med Nico Hülkenberg for Team Haas i 2024.