18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kevin Magnussen odds

Kevin Magnussen er sensationelt tilbage i Formel 1, og du kan naturligvis oddse på den danske Haas-kører i samtlige Grand Prix’er i 2022. Formår K-Mag at køre sig i pointene, og kan han holde Mick Schumacher bag sig i det interne regnskab? Find de bedste Kevin Magnussen odds lige her.

Odds på Kevin Magnussen i 2022

Herunder kan du se de bedste odds på Kevin Magnussen til det kommende Formel 1-løb.

Hvem vinder Abu Dhabis Grand Prix 2022?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,25 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton3,50 – SPIL HER >>*
George Russell4,50 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc11,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez13,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz17,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso251,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501.00 – SPIL HER >>*
Esteban Ocon501,00 – SPIL HER >>*
Daniel Ricciardo501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 18/11 2022 kl. 9:52. Odds kan ændre sig.

KLIK HER for at se flere Kevin Magnussen odds*

Hvis du kan lide at satse på motorsport, så glem ikke at tjekke andre motorsport odds her på SpilXperten.


Hvad er Magnussens chancer?

Da Kevin Magnussen skiftede Formel 1-raceren ud med Le Mans og IndyCar, havde de færreste nok regnet med at se danskeren tilbage på verdensstørste motorsportsscene. Det lå da heller ikke ligefrem i kortene, at Kevin Magnussen skulle gøre comeback i 2022, men da Haas – hans arbejdsgiver fra 2017 til 2020 – skilte sig af med Nikita Mazepin på bagkanten af den russiske invasion af Ukraine, åbnede der sig en last-minute mulighed for danskeren.

Kevin Magnussen kender teamet, og han kender gamet – så hvad kan han drive det til? Selvom Kevin Magnussen er en rutineret racerkører, bliver det svært for ham at komme i nærheden af podiet; dertil er bilen simpelthen for svag (hvilket en “7. plads” i bookmakernes vurdering af holdmesterskabet, odds 401,00 hos bet365 på samlet sejr, indikerer).

Kevin Magnussen er dog kendt for at være en dristig kører, og hans aggressive kørsel kan godt bringe ham i pointene, hvilket vil være målsætningen, hver gang han stiller til start i Haas-raceren sammen med teamkollega Mick Schumacher.


Erfaring fra Formel 1
Kevin fik værdifuld erfaring ved at køre hele 2014-sæsonen (debut) for McLaren, som var et team med store armbevægelser, men med dårlige biler. Alligevel gjorde danskeren det mere end godkendt i konkurrencen med de andre kørere og kollegaen Jenson Button.

I 2016 fik han endnu mere erfaring, da han kørte på Renault sammen Jolyon Palmer. Her fik Kevin Magnussen plads til at udfolde sig, men det blev ikke den ventede succes for danskeren. I 2017 havde Magnussen endnu en sæson, hvor de helt store overskrifter udeblev. Her kørte han for Haas, og forbedrede 2016-sæsonens 16. plads med 7 point til en 14. plads med 19 point, der blev optjent i fem løb. 7. pladsen i Aserbajdsjan blev hans bedste løbsresultat. I 2018 lagde Magnussen så endnu mere på, og med hele 56 point sluttede han på en samlet 9. plads – 19 point og fem placeringer bedre end Haas-kollegaen Romain Grosjean. Han formåede også at holde franskmanden stangen i 2019, men her droppede begge kørere til hhv. placering 16 og 18. Endnu værre gik det i 2020, hvor Kevin Magnussen blot fik et enkelt point, mens Romain Grosjean snuppede to (hhv. 20 og 19 i det samlede resultat).


Duellen mod Schumacher
Det vigtigste for Magnussen bliver duellen med teamkollega Mick Schumacher. Den 22-årige tysker debuterede i Formel 1, efter at have kørt flere af de lavere serier, sidste år – og han formåede ikke at sætte point på kontoen i sine 22 starter for Haas.

Vi giver dig her en head-to-head mellem Mick Schumacher og Kevin Magnussen, hvor vi sammenligner de to køreres meritter.


Mick Schumacher

 • Fik debut i Formel 1 i 2021.

 • Han har haft 22 starter i løbet af sin karriere.

 • Han har opnået 0 point i løbet af karrieren.

 • Han har ikke tidligere vundet et Formel 1-løb.

 • Mick Schumacher vandt Formula 2 i 2020.


Kevin Magnussen

 • Fik debut i Formel 1 i 2014.

 • 29-årige Magnussen har haft 120 starter i løbet af sin karriere.

 • Han har opnået 158 point i løbet af karrieren.

 • Magnussens første titel var i 2008, da han vandt Danish Formula Ford.

 • Magnussen havde sin bedste Formel 1-sæson i 2018, da det blev til samlet 9. plads. Her blev danskeren nr. 5 to gange i løbet af sæsonen.

 • I 2018 fik han sig hele 56 point.

 • Kevin Magnussen har tidligere kørt for Renault og McLaren.

Kevin Magnussens karriere indtil videre

Magnussen er en herre, der var vant til at vinde i starten af karrieren, og det afspejles tydeligt, hvis man tager et kig på hans begyndende år. Største sejr var uden tvivl, da han i 2013 vandt verdensmesterskabet i Formel Renault 3.5 med i alt fem sejre og 13 podieplaceringer. Tidligere har han dog også leveret flotte resultater som fx i 2012, hvor han blev kåret til McLaren Development Driver efter en 7. plads i Formel Renault 3.5 med én sejr og tre podieplaceringer. Tidligere har Magnussen også imponeret i Formel-3 mesterskabet, Formel Renault 2.0 og Formel Ford. Magnussen må derfor betegnes som en succesfuld herre.

Debut i Formel 1
I 2014 kom debuten i Formel 1 så – og hvilken debut. I Australien kørte Kevin sig til en 3. plads, men derfra gik det (næsten) kun ned. McLaren-bilen var for dårlig i forhold til holdets ambitioner og resten af feltet, hvilket skabte store problemer for Magnussen og Button. I oktober 2014 blev det offentliggjort, at Kevin ikke skulle køre for McLaren i 2015. Dog blev det til et enkelt løb – igen i Australien – i den nye sæson. Det skyldtes en skadet Fernando Alonso, som først kunne stille op til sæsonens andet Grand Prix.

Ny chance i Renault
I januar 2016 fik Kevin Magnussen så en ny chance, da Renualt tilbød ham en plads som holdkammerat til Jolyon Palmer. Her skulle Magnussen prøve at bevise, at han var bedre end sin to år ældre holdkammerat Palmer. Han endte to pladser højere end Palmer, men i den samlede stilling blev han blot nummer 16. Magnussens bedste løb i 2016-sæsonen var i Ruslands Grand Prix i maj 2016, hvor det blev til en syvendeplads for danskeren. Det var dog nok til, at Haas fik øjnene op for Magnussen. Magnussen sagde ja til tilbuddet fra Haas, og skulle fra 2017-sæsonen konkurrere med Romain Grosjean og de andre Formel 1-kørere om topplaceringerne.

Bestået sæson hos Haas
Magnussen fik i 2017 samlet 19 point i Haas-raceren, og det var 12 point mere end i 2016, hvilket også betød en forbedring på to placeringer i den samlede stilling for danskeren. Med de 19 point gjorde Magnussen det også væsentligt bedre end Grosjeans holdkammerat fra forrige sæson, Estaben Guiterrez, der fik 0 point og sluttede på en meget skuffende 21. plads. Danskeren kom til at presse Grosjean væsentligt mere end sin forgænger i Haas-sædet.

Grosjean skubbet til side
I 2018 byggede Magnussen mere på, og med fire placeringer i Top6 allerede inden midt juli havde danskeren pumpet pointkontoen godt op. Magnussen sluttede på karrierens hidtil bedste 9. plads (samlet), og dermed skubbede han Grosjean til side. Franskmanden fik 19 point færre end Kevin, og han endte som samlet nr. 14.

Anonymt 2019 for Magnussen
Det var småt med overskrifterne i en forholdsvis anonym 2019-sæson for Kevin Magnussen. Danskeren formåede dog nok engang at slutte foran Grosjean i det samlede regnskab.

2020 – et år til glemmebogen
2019 var anonymt, og 2020 var ikke meget bedre. Kevin Magnussen endte bag Romain Grosjean med blot et enkelt point for hele sæsonen, og han fik ikke sin kontrakt forlænget efterfølgende.

Spil på Kevin Magnussen – KLIK HER >>*


Danskere i Formel 1

Selvom der er langt imellem danskere i Formel 1, er Kevin Magnussen ikke den første dansker, der kører Formel 1. Tidligere har fire danskere kørt Formel 1, og Kevin Magnussen er derfor den femte dansker, der prøver kræfter med de helt tunge hestekræfter. Kevin Magnussens far, Jan Magnussen, og Nicolas Kiesa er nok de to mest kendte danskere, der har kørt Formel 1, men også Tom Belsø og Jac Nelleman har repræsenteret de danske farver i Formel 1. Alle med blandet succes, og vi må derfor håbe, at Kevin Magnussen er manden, der for alvor kan få et Formel 1-gennembrud. Hans talent kan i hvert fald række langt, og det bliver spændende, om han får udfoldet talentet yderligere i 2022.

Vi har selvfølgelig meget mere end motorsport på SpilXperten. Se vores daglige betting tips til et utal af forskellige sportsgrene.


Læs også vores andre sider om motorsport:


1️⃣ Hvornår kører Kevin Magnussen næste gang?

Kevin Magnussen kører Abu Dhabis Grand Prix søndag d. 20. november 2022.

2️⃣ Hvad er Kevin Magnussens bedste placering i sæsonen?

P5. Kevin Magnussen startede 2022-sæsonen med at køre i mål som nr. 5.