18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
FC Nordsjælland
FC Midtjylland
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
20. maj.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.14
1/10
Bologna
Juventus
Tipped at 2.14
Dagens Spil-avatar
20. maj.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Vælter dåsetårnet for Red Bull? Kan Ferrari eller McLaren vinde på Imola?

Formel 1 vender tilbage til Imola og Emilia Romagna Grand Prix, efter at løbet blev aflyst sidste år på grund af massive oversvømmelser i området. Nu vender feltet tilbage til et område i fuld gang med opbygning, og i 2022 var det Red Bull, der ryddede bordet og snuppede de to første pladser. Det er det absolut ikke sikkert, de gør denne gang. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Emilia Romagna Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 19. maj 2024 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Emilia Romagna Grand Prix 2024: Odds og optakt til den 19. maj 2024

Ferrari kommer til Imola med en opgradering – men er det nok? (Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy Stock Photo)

Odds på Emilia Romagna Grand Prix

Som det er blevet tradition, er Max Verstappen storfavorit hos bookmakerne. Hollænderen står til Formel 1 odds 1,22, men det er ikke længere holdkammerat Sergio Perez, der regnes for nærmeste konkurrent. 

For de to oplagte rivaler er Lando Norris, der senest vandt i Miami, og Charles Leclerc, der i sin Ferrari vandt i Australien tidligere på sæsonen. 

Hvem vinder Emilia Romagna Grand Prix?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

Optakt til Emilia Romagna Grand Prix: Stækkede viiiinger hos Red Bull? McLaren og Ferrari er på lur, på spring og på jagt

Vi er seks løb inde i Formel 1-sæsonen 2024. Red Bull har vundet fire af de seks første, men det betyder jo sådan set også, at de allerede har misset flere 1. pladser, end de gjorde hele sidste sæson, hvor de satte sig på 21 sejre i 22 løb. 

Der er altså potentielt åbnet for en helt anderledes intens konkurrence om det verdensmesterskab, som Max Verstappen har siddet meget, meget tungt på i de foregående tre sæsoner. 

McLaren og Lando Norris viste stor styrke i Miami, hvor de havde givet bilen en stor opgradering, og den havde cirka samme effekt som sidste års opgradering forud for Østrig: Den katapulterede McLaren frem i feltet. 

Norris strøg altså hele vejen til 1. pladsen, mens Oscar Piastri måtte nøjes med 13. pladsen, men han viste undervejs, at der er meget mere guf at hente i bilen. 

Ferrari sluttede P3 og P5 med Leclerc forrest, og de har været på podiet i fem af sæsonens seks løb med 1.- og 2. pladsen i Australien som det foreløbige højdepunkt. 

I konstruktørernes mesterskab ser det forventeligt ud til at blive tæt i bunden, selv om det måske nok mest er på grund af manglende point, men RB Honda havde en forrygende weekend i Miami, hvor Ricciardo snuppede 5 point i sprinten og Tsunoda 6 point i Grand Prixet. 

Red Bull er stadig langt foran konkurrenterne i konstruktørmesterskabet, og før vi afskriver dem helt, har de jo lige chancen for at gentage deres P1 og P2 fra 2022, som igen vil placere holdet suverænt i front for resten af feltet. 

Emilia Romagna Grand Prix 2024: Odds og optakt til den 19. maj 2024

Det kunne være skønt, hvis vi snart igen kan tale om Magnussens evner som kører og ikke som ‘race spoiler’. (Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo)

Kevin Magnussens chance i løbet

Der har været en del uro om Kevin Magnussen i de seneste uger. Danskeren har fået en del røg for sin holdånd, hvor han har været optaget af at sikre point til Hülkenberg ved at holde konkurrenter bag sig på mere eller mindre ufine måder. 

Det betyder, at danskeren nærmer sig en automatisk karantænedag, og det vil jo i givet fald være noget rod. 

Internt på holdet kan der næppe være mange løftede pegefingre, for danskeren gør jo intet for egen vindings skyld, men som tidligere landstræner Richard Møller Nielsen sagde: Man skal ikke lade sin kone danse med en anden mand

Karantæne til danskeren kan betyde, at den unge Bearman kører Magnussens bil, og så kan det jo hurtigt vise sig, at sædet kommer til at brænde under Magnussen. 

Så vi foretrækker, at han leverer et superløb på Imola og nærmer sig pointene helt på egen hånd og med sportslig klasse frem for snu erfaring. 

Odds-forslag til Emilia Romagna Grand Prix: Leclerc sætter også et stød ind mod Red Bull-dominansen

Konkurrencen ser ud til at blive skærpet i fronten af Formel 1-feltet.

McLaren havde en stor opgradering med til Miami – og vandt. 

Ferrari har en stor opgradering med til Imola – hvor de naturligvis håber at vinde. 

Men hvad nu hvis Red Bull også har en opgradering med? Det kan blive tæt, intenst og medrivende på banen i Imola. 

Vores bud er, at Ferrari fortsætter de flotte takter fra sæsonen indtil videre. At de presser på og stiller med en bil, der ikke bare er solid og stabil men som også har ekstra kræfter. At opgraderingen gør dem konkurrencedygtige. 

Det kan blive et tæt løb mellem Red Bull, McLaren og Ferrari, og det kan blive afgjort med et mulehår. Men med odds 15,00 på Leclerc som vinder, er det ham, vi går med.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
15,00
Charles Leclerc vinder
Gå til Unibet *

Emilia Romagna Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Det helt officielle navn for Formel 1 løbet i Imola er Formula 1 MSC Cruises Gran Premio del Made in Italy e dell’Emilia Romagna 2024

  • Autodromo Enzo é Dino Ferrari har været det officielle navn for Imola-banen siden 1988. Det har lidt svært ved for alvor at slå igennem. Der har været kørt på banen siden 1980

  • Der er 19 sving og én DRS-zone på banen

  • Lewis Hamilton har banerekorden på Imola. Den satte han i 2020 med tiden 1:15,484 minut

  • Kørerne skal rundt på banen 63 gange. Med en distance per omgang på 4,909 kilometer giver det en samlet længde af løbet på 309,049 kilometer

Sendeplan i TV: Emilia Romagna Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af Emilia Romagna Grand Prix starter med første træning kl. 13:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 16:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 15:00 ligeledes på TV3+.

Bookmakere til Formel 1

Du kan spille på Formel 1 hos de fleste boomakere i Danmark. Prøv en fra listen herunder.

*Reklamelink

bet365
*
Expekt
*
CampoBet
*

Formel 1 kørernes samlede stilling

Formel 1 holdenes samlede stilling

Skriv første kommentar

Skriv et svar