18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

USAs Grand Prix: Odds og optakt den 21. – 23. oktober 2022

Formel 1-cirkusset er nået til Austin i Texas, hvor USAs Grand Prix venter. Sidste år var der mere end 400.000 tilskuere til de tre løbsdage, og der kommer givetvis flere denne gang. Det er med den nykårede verdensmester Max Verstappen i feltet og en formentlig hård dyst om de følgende pladser i den samlede stilling. Kan Haas og Magnussen få noget ud af at køre på hjemmebane? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til USAs Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag den 23. oktober 2022 klokken 21:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på USAs Grand Prix

Bookmakernes odds afspejler flere ting denne gang. Max Verstappen er på sit eget niveau denne sæson, og han kan snildt snuppe endnu en GP-sejr. Feltet bag ham er blevet tættere og større end ventet. Mercedes har lukket hullet til de to andre storhold, så Hamilton og Russell er med i jagten på podiepladserne.


Hvem vinder USAs Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,44 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc8,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton8,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez9,00 – SPIL HER >>*
George Russell13,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz17,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris251,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso276,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher2.501,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen3.001,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 20/10 2022 kl. 10:00. Odds kan ændre sig.


Optakt til USAs Grand Prix: Hvem vil være viceverdensmester? Og hvilket hold er Best of the Rest?

Max Verstappen vandt sidste år på Circuit of the Americas med Hamilton og Perez på de næste pladser. Det var Red Bulls første sejr i Austin siden Sebastian Vettels i 2013. Men nu er de favoritter til at lave et double dip på den øverste podieplads, for den nykårede verdensmester har været i fin form i de seneste løb. Verstappen har vundet 12 af sæsonens 18 løb, og han har været øverst på podiet i seks af de syv seneste. 

Med titlen som verdensmester taget af bordet, må forfølgerne kæmpe om resterne. Og en titel som viceverdensmester er slet ikke så tosset. Det er primært Leclerc og Perez, der kæmper om det, og bare et point skiller dem før sæsonens sidste fire løb. Perez er aktuelt på andenpladsen, og sikke en triumf det vil være for Red Bull at snuppe begge de øverste pladser og med al sandsynlighed også konstruktørmesterskabet – det sidste har de ikke vundet siden 2013. 

I det hele taget er der primært placeringerne i konstruktørmesterskabet, der er i centrum. Alpine og McLaren kæmper hårdt om at være Best of the Rest efter Red Bull, Ferrari og Mercedes. Bare 13 point skiller dem aktuelt. Alfa Romeo og Aston Martin er inden for syv points afstand med italienerne forrest i kampen om sjettepladsen, mens Haas og AlphaTauri er side om side i kampen om ottendepladsen. Der er alt at køre for stadig for alle holdene og alle kørere. Og de elsker at køre på banen i Austin, så vi har udsigt til endnu et forrygende ræs.Kevin Magnussens chance i løbet

Vi skal helt tilbage til Østrig i begyndelsen af juli for at finde seneste gang, Kevin Magnussen scorede point. Det er syv løb på stribe uden for top 10. Faktisk er danskeren i fem af de syv løb endt som nummer 15 eller værre. Det er ikke godt, og måske er det derfor, bookmakerne nu har en anelse mere tiltro til Mick Schumacher end danskeren?

Det var dog mere fejlslagen strategi fra teamet end Magnussens køreegenskaber, der betød, han senest endte som nummer 14 i Japan. For det var en dag, hvor han var tæt på pointene igen, og han ærgrede sig højlydt efter løbet uden dog at pege fingre efter nogen. Det har været lange måneder siden løbet i Østrig, der senest gav point, men der har været fremskridt i de seneste to løb. 

Forhåbentlig kan Magnussen igen være et bud på en top 10-placering, så han måske kan sætte et point på kontoen igen langt om længe. Men meget mere skal vi nok ikke håbe på.


Odds-forslag til USAs Grand Prix: Red Bull snupper endnu en titel

Vinder Red Bull løbet i Austin, sikrer de samtidig konstruktørmesterskabet. Allerbedst for dem ville det være, hvis Perez trillede først over stregen, for så holder mexicaneren også fast i andenpladsen. Hvis der opstår overvejelser undervejs med strategi eller mulighed for at holde andre teams bag sig, vil Red Bull formentlig sende en tanke til Perez’ muligheder, nu hvor Verstappen er sikker på at løbe med VM-titlen. 

Så det er nu, den nederlandske kører har muligheden for at vise sig som en god holdkammerat, men spørgsmålet er selvfølgelig, om Verstappen har øjnene rettet mod rekorden for flest sejre på en sæson. Den har Michael Schumacher og Sebastian Vettel lige nu med 13 sejre hver i henholdsvis 2004 og 2013, så Verstappen skal ‘bare’ vinde to af sæsonens sidste fire løb for at snuppe den rekord. 

Oddsene for sejr til Verstappen er 1,44, mens vi får 1,90 på en podieplads til Perez. Derfor går vi med podiet til Perez, og er man ivrig og aggressivt orienteret, kan man forsøge sig med 9,00 på Perez som løbets vinder. Men vi holder os til de 1,90 for en mexicansk podieplacering – det kan jo være Perez hellere vil vinde næste uges løb i Mexico. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Sergio Perez på podieplacering
Gå til bet365 *


USAs Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Aramco United States Grand Prix 2022 er det officielle navn på løbet i Austin, Texas i USA

  • Circuit of the Americas blev bygget i 2012 og samme år blev det første formel 1-løb kørt på banen. De har kørt dér hvert år siden med undtagelse af corona-året 2020

  • Der er 20 sving og 2 DRS-zoner på banen, som har 2 forrygende langsider skabt til fart og overhalinger

  • Charles Leclerc har banerekorden i Austin, hvor han i 2019 kørte en omgang på 1:36,169 minut

  • Kørerne skal 56 gange rundt på den 5,513 kilometer lange bane, og det giver en samlet løbsdistance på 308,405 kilometer


Bookmaker til USAs Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på USAs Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Skriv første kommentar

Skriv et svar