18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

USA Grand Prix: Odds og optakt den 20. – 22. oktober 2023

Formel 1 nappede en uges pause, men nu er de draget til Land of the Free, hvor de rammer Austin i Texas til USA Grand Prix. Max Verstappen har sikret sig VM-titlen. Red Bull har sikret sig konstruktørmesterskabet. Men snart sagt alt andet er åbent, og weekenden byder endda på sprintløb lørdag. Det bliver en forrygende weekend i USA. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til USA Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 22. oktober 2023 klokken 21:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Max Verstappen - odds og optakt til Formel 1 USA grand Prix den 20. - 22. oktober 2023

Max Verstappen har sikret verdensmesterskabet, men han vil helt sikkert gerne vinde flere løb alligevel. (Foto: IMAGO / Motorimages / Mark Sutton)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på USA Grand Prix

Max Verstappen er nødvendigvis kæmpe favorit endnu engang. Hollænderen kan nu rulle banerne igennem vel vidende, han allerede er verdensmester, men det stiller næppe hans umættelige sult på sejre. Han vil have mere. Der er Formel 1 odds 1,22 på sejr til Verstappen.

I næste række bliver det interessant, for her er McLarens Norris og Piastri side om side til odds 13,00 hver, og snupper teamet begge podiepladser, åbner de en interessant fight mellem flere i kampen lige bag Red Bull. 


Hvem vinder USA Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,22 – SPIL HER >>*
Lando Norris13,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri13,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez19,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc26,00 – SPIL HER >>*
George Russell26,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton26,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz29,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til USA Grand Prix: Red Bull vil vel bare Red Bull’e, men hvad sker der med McLaren, Mercedes og Ferrari? Og er det endelig nu for Haas i den tunge ende?

Max Verstappen vandt ikke sprintløbet i Qatar, hvor han måtte nøjes med 2. pladsen efter McLarens Norris. 

I søndagens GP var Norris og holdkammeraten Piastri henholdsvis P6 og P10, da løbet begyndte, men da det sluttede, var de to McLaren-kørere igen selskab for Verstappen på podiet, da hollænderen vandt. 

Mercedes leverede et besynderligt GP i Qatar, hvor Hamilton og Russell kørte sammen på 1. omgang, så Hamilton udgik.

Russell kørte sig fint tilbage og blev nummer 4, men efter P5 og P7 på Suzuka havde de nok håbet på mere end dét. 

McLaren har scoret flest point af alle teams – inklusive Red Bull – i de tre seneste løb, og hvis de kan fortsætte den imponerende fremgang i Austin, vil de være en trussel i kampen om de øverste pladser i konstruktørmesterskabet. 

Her er Haas til gengæld under pres, og de er nu gledet ned på 9. pladsen og har kun Alphatauri bag sig. Og Alphatauri bliver forstærkede af Ricciardos retur i USA. 

Så Haas skal virkelig håbe, at holdets opgradering kan gøre en forskel og allerhelst en forskel med det samme. 

Haas har aktuelt 11 point op til Williams på 7. pladsen og 4 point til Alfa Romeo. Det kan blive et værre hundeslagsmål i feltets tunge ende. 

Austin byder på sæsonens femte og næstsidste sprintløb, og hvis det kan leve op til spændingen og tumulten fra sprintløbet i Qatar, har vi en stor lørdag i vente. Det er i øvrigt første gang, der er sprint i to GP’er i træk.

Kevin Magnussen - odds og optakt til Formel 1 USA grand Prix den 20. - 22. oktober 2023

Kevin Magnussen og Haas har varslet stor opgradering af bilen til løbet i Austin. (Foto: IMAGO Nordphoto)

Kevin Magnussens chance i løbet

10. plads i Singapore. P15 på Suzuka og nummer 14 i Qatar. Det er status for Kevin Magnussen i de seneste tre løb. Det er jo væsentligt bedre end at udgå, men rigtig godt er det nu heller ikke. 

Danskeren skal håbe på og krydse fingre for, at den store opgradering, Haas giver bilen, gør den mere konkurrencedygtig med det samme. Mere fart vil gøre den til et nyttigt værktøj for både Magnussen og Hülkenberg, og så kan de begge igen presse på for point. 

Måske vil der være noget tilvænning og justering, og opgraderingen skal nok også ses som et pilotprojekt for den kommende sæson, men hvis der er øjeblikkelig effekt, vil vi se Magnussen køre med om de yderste point. Forhåbentlig.

Odds-forslag til USA Grand Prix: Hamilton elsker at køre i Austin, hvor han har 7 podiepladser på stribe

Det er endnu engang et løb, der ligger for fødderne af Max Verstappen. Hollænderen kører stadig med sult efter sejre på trods af, at titlen er i hus, og det vil han sikkert også gerne vise det amerikanske publikum. 

Men vi vil hellere kigge efter podieplaceringerne i det felt, der kommer jagtende Red Bull. Aston Martin har mistet momentum og måske endda misset chancen for at hægte sig på topteams’ene for alvor. 

Ferrari svinger op og ned, og de har desværre skuffet mere end begejstret i denne sæson. McLaren har gjort det omvendte og imponeret stort, og Norris og Piastri er da også favoritter til at tage de to podiepladser sammen med Verstappen.

Men hold nu lige en halv! Måske har McLarens bil passet forrygende til de seneste ugers baner, men hvem siger, de er optimale til Circuit of the Americas?

Lewis Hamilton - odds og optakt til Formel 1 USA grand Prix den 20. - 22. oktober 2023

Lewis Hamilton udgik senest i Qatar. Denne gang tror vi, han havner på podiet. (Foto: IMAGO / Motorsport / Images / Mark Sutton)

Én, vi ved, der er optimal til banen i Austin, er Lewis Hamilton. Han er blevet P2 i de seneste to sæsoner. I 2019 blev han P3, og i 2014, 2015, 2016 og 2017 vandt han på banen.

Briten kender altså Circuit of the Americas som sin egen bukselomme, og måske bliver det ikke ligefrem til sejr i denne omgang, men vi tror på, han kan klemme sig med på podiet og måske endda som nærmeste forfølger til Verstappen.

Vores bud er Hamilton på podiet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,40
Lewis Hamilton i top 3
Gå til bet365 *

USA Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Formel 1 Lenovo United States Grand Prix 2023 køres i Austin, Texas i USA

  • Circuit of the Americas blev åbnet i oktober 2012

  • Der er 20 sving og 2 DRS-zoner på banen

  • Banerekorden blev sat i 2019 af Charles Leclerc, der rullede en omgang på 1:36,169 minut

  • Kørerne skal 56 gange rundt på den 5,513 kilometer lange bane. Det giver en samlet distance på 308,405 kilometer

Sendeplan i TV: USA Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af USA Grand Prix starter med første træning fredag kl. 19:30 og kvalifikation 23:00 på TV3 Sport.

Lørdag er der sprintløb, lige når det bliver til søndag nat kl. 00:00 på TV3+, mens der er Grand Prix om søndagen kl. 21:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar