18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ungarns Grand Prix: Odds og optakt den 29. – 31. juli 2022

Sidste weekends franske Grand Prix var et tilbageslag for Ferrari. De to foregående løb havde de halet ind på Red Bull, men Charles Leclerc udgik på 18. omgang på Le Castellet. Selv om Carlos Sainz kørte et forrygende løb, endte det med endnu en sejr til Verstappen, og dermed kunne Red Bull udbygge deres samlede føring. Nu gælder det Hungaroring i Budapest. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarns Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 31. juli 2022 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Ungarns Grand Prix

Charles Leclerc er bookmakernes favorit. Banen i Ungarn ligner en bane, hvor Ferrari har en lille fordel, men Leclerc og Sainz har vist sig at være upålidelige i sæsonens løb. Fejl, tidsstraffe og uheld med materiellet gør, at de efterhånden ikke ligner en seriøs kandidat til den samlede sejr. Hverken i kampen om verdensmestertitlen eller om den øverste podieplads i Ungarn.


Hvem vinder Ungarns Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Charles Leclerc2,20 – SPIL HER >>*
Max Verstappen2,50 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz6,50 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton11,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez21,00 – SPIL HER >>*
George Russell26,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso151,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen751,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher1.501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 25/7 2022 kl. 10:40. Odds kan ændre sig.


Optakt til Ungarns Grand Prix: Ferrari bliver ved at spænde ben for sig selv

På Le Castellet kørte Ferraris Leclerc sig endnu engang til pole position. Så gjorde det mindre, at Carlos Sainz måtte starte i den tunge ende af feltet på grund af udskiftninger på bilen. Sainz brugte snedigt den allerede ‘ødelagte’ kvalifikation til at hjælpe Leclerc til den gunstige startposition. Og det så lovende ud. Frem til det ikke gjorde det længere. 

Og der var befriende klar tale fra Leclerc: “Det var min fejl.” En kørefejl betød, monegaskeren røg af banen og udgik af løbet. Sainz endte på en femteplads, og han lignede faktisk dagens hurtigste kører og satte også hurtigste omgangstid, men den indledende straf blev undervehs udbygget med en 5 sekunders straf, så femtepladsen var vist det bedste, Sainz og Ferrari kunne håbe på. 

Det betød så, at der endnu engang var fri bane til Max Verstappen, der sagde pænt tak for invitationen og snuppede sæsonens syvende Grand Prix-sejr. Hollænderen er nu 63 point foran Leclerc i den samlede stilling. Trods en fjerde podieplacering på stribe til Lewis Hamilton er han stadig nummer seks i stillingen, men andenpladsen i Frankrig kan ingen jo tage fra briten, der efterhånden ligner et stærkt bud på at kile sig ind mellem Ferrari og Red Bull i hvert eneste løb. 

Fernando Alonso blev igen bedst af resten og klemte sig ind på sjettepladsen, og da hans Alpine-makker Ocon blev nummer otte, er de to nu begge i top 10, og i konstruktørstillingen er Alpine nummer fire. Dér ville Haas nok gerne have ligget, men efter et par opmuntrende løb måtte Magnussen og Schumacher begge lide den tort ikke at få et eneste point i Le Castellet.Kevin Magnussens chance i løbet

Det blev til endnu et ikke fuldført løb for Kevin Magnussen i Frankrig. Efter 40 omgange blev han ramt af Latifi, og så valgte teamet at trække bilen og Magnussen ud af løbet. Forud var ellers gået to løb i træk med point til danskeren. 

Måske vil det glæde Magnussen, at feltet nu er nået til Budapest. For han har fuldført alle seks tidligere løb på banen. Bedst var det i 2018, hvor han endte som nummer syv. Haas har varslet en stor opgradering af Magnussens bil til løbet i Ungarn. 

Det kan forhåbentlig gøre, at han igen kan kæmpe med om pladserne fra 7-10. Det vil være en perfekt måde at runde første del af sæsonen af forud for sommerferien. 


Odds-forslag til Ungarns Grand Prix: Hamilton hamrer videre på døren til podiet

Det er et meget imponerende comeback, Lewis Hamilton har gjort i sæsonen indtil nu. Fra sæsonens andet GP, som blev kørt i Saudi Arabien, til det ottende, der var i Aserbajdsjan, blev Hamilton blandt andet nummer 8, 10 og 13 og var ikke på podiet en eneste gang. De seneste fire løb har briten snuppet tre tredjepladser og senest en andenplads. 

Han synes helt sikkert, det er blevet en del sjovere at ræse med igen, nu hvor han faktisk kan konkurrere med toppen af feltet. Ferrari bør have en bil, der passer perfekt til banen, men det er alt for sjældent, at begge kørere præsterer, så selv om Hamilton skulle ende bag én af dem og Verstappen, er det stadig en plads på podiet. Sergio Perez ligner en mand, der trænger til sommerferie, og selv om Alonso har gjort det fint i de seneste løb, skal Hamiltons Mercedes være hurtigere. 

Buddet herfra er, at Hamilton går på ferie med en håndfuld podieplaceringer på stribe og ender blandt de tre første i Ungarn, hvor han jo i øvrigt allerede har banerekorden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Lewis Hamilton på podiet
Gå til bet365 *


Ungarns Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Løbets helt officielle navn på Hungaroring er Formula 1 Aramco Magyar Nagydíj 2022

  • Det første Grand Prix på banen blev kørt i 1986

  • Der er kun 14 sving og en enkelt DRS-zone på banen i Mogyoród, som er cirka 20 kilometer nordøst for centrum i Budapest

  • Der er kørt i det nuværende setup på Hungaroring siden 2003, og her har Lewis Hamilton banerekorden fra 2020 med en omgang på 1:16,627 minut

  • Der skal køres i alt 70 omgange af 4,381 kilometer hver. Det giver en samlet distance på 306,63 kilometer


Bookmaker til Ungarns Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Ungarns Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar