18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ungarn Grand Prix: Odds og optakt den 21. – 23. juli 2023

Formel 1-feltet er rullet til Ungarn, hvor den traditionsrige Hungaroring venter. Verstappen har vundet seks løb på stribe, mens Red Bull har vundet samtlige sæsonens 10 løb indtil nu. Men der er masser af spænding i kampen om de næste placeringer. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarn Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 23. juli 2023 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Foto: IMAGO / Pro Shots

Foto: IMAGO / Pro Shots

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Ungarn Grand Prix

Et hurtigt blik på de tilgængelige Formel 1 odds viser, at Max Verstappen endnu engang er meget stor favorit med odds 1,33 på hollænderen.

De nærmeste konkurrenter er Alonso og Perez, der begge står i odds 12, mens Hamilton udløser pengene retur 15 gange, hvis han snupper sejren.


Hvem vinder Ungarn Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,33 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso12,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez12,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton15,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris17,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc21,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz26,00 – SPIL HER >>*
George Russell29,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Ungarn Grand Prix: Meldte McLaren sig ind for alvor? Kan nogen for alvor køre ræs med Verstappen? Og hvad skal vi forvente af Ricciardo?

Lewis Hamilton er den mest vindende kører nogensinde på Hungaroring, hvor briten har vundet i alt otte gange tidligere. 

Men med den aktuelle form hos Max Verstappen skal Hamilton næppe regne med at lægge yderligere en sejr i handskerummet denne gang. 

Det har været helt uhyggeligt at være vidne til, hvor dominerende kombinationen Verstappen/Red Bull har været i denne sæson. 

Og feltet bag hollænderen bliver mere og mere tæt, for hvor Aston Martin, Mercedes og Ferrari indtil nu har kæmpet om at være Best of the Rest, så blev den trio til en kvartet på Silverstone i seneste løb.

McLaren, der mildest talt har været en del under middelmådige i sæsonens første otte løb, ramte helt og aldeles plet med deres opgradering, så de snuppede 2. pladsen (Norris) og 4. pladsen (Piastri) på Silverstone. Wow. 

Og det fulgte i halen på en 4. plads til Norris i Østrig løbet før. Det ser altså ikke tilfældigt ud. 

Nick de Vryes var ny i feltet i denne sæson, og han fik bare 10 løb, så valgte Alpha Tauri at skifte ham ud med Daniel Ricciardo, der gør comeback i Ungarn. 

Det betyder, Ricciardo bliver kastet ind i den drabelige bundkamp mellem de fire nederste teams, hvor Williams, Alfa Romeo og Haas udgør de øvrige tre. 

De fire nederste teams ville ikke engang kunne overhale den samlede stillings nummer 6, Alpine, selv hvis de lagde deres point sammen. Der er hul midt i feltet, må man sige. 

Foto: IMAGO / Motorsport Images
Foto: IMAGO / Motorsport Images

Kevin Magnussens chance i løbet

De seneste fem GP’er har haft et udbytte for Kevin Magnussen, der er mere magert end Skyr. To gange DNF, to gange #18 og så – højdepunktet – 17. pladsen i Canada. 

Det spiller ikke for Magnussen, og selv om Haas åbent har erkendt, der er problemer og udfordringer med bilen, er det ikke tilfredsstillende løb efter løb at trille rundt langt bagefter alt det sjove. 

En 7. plads i 2018 og en 10. plads i 2022 er danskerens bedste udbytte på banen i Ungarn, som er snæver og har en del udfordrende sving. Det kan påvirke dækslid, og det er jo altså i forvejen en akilleshæl for Haas-teamet. 

Med et væld af udfordringer, der tilsyneladende er endeløse, ser det svært ud for danskeren at konkurrere om meget mere end sekundære placeringer.

Foto: IMAGO / NurPhoto
Foto: IMAGO / NurPhoto

Odds-forslag til Ungarn Grand Prix: Perez presser sig frem på podiet

Det bliver sværere og sværere at se alvorlige konkurrenter til Verstappen og Red Bull. Derfor er der også odds på størrelse med portionerne på en Michelin-restaurant på sejr til hollænderen. Det er ikke rigtigt attraktivt. 

Til gengæld er der en stribe potentielle kandidater i feltet efter til podieplaceringerne, for her kan både Mercedes, Ferrari og Aston Martin blande sig – og måske nu også McLaren. 

Til løbet på Hungaroring vælger vi dog i stedet at kigge en anden vej. Sergio Perez åbnede sæsonen med 4 podieplaceringer i sæsonens første 5 løb. 

Siden er det blot blevet til yderligere 1 placering i top 3 i de følgende 5 løb. Men mexicaneren er stadig nummer to i den samlede stilling. 

Og Perez kører stadig i en Red Bull-bil, hvilket må betyde, at han har en af feltets to bedste biler. Så han skal sådan set bare undgå fejl og uheld, så bør han være i spil til pladserne fremme i feltet. 

Vi går med en top 2-placering – formentlig nok en 2. plads – til Perez, der endelig igen viser, at han er en værdig nummer 2 i Red Bulls biler. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,25
Sergio Perez i top 2
Gå til bet365 *

Ungarn Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Sådan helt officielt og af sponsorhensyn hedder løbet Formula 1 Qatar Airways Hungarian Grand Prix 2023, men lad os bare aftale, at vi kalder det Ungarns Grand Prix

  • Konstruktionen af Hungaroring begyndte i 1985. Allerede i 1986 blev det første F1 GP kørt på banen

  • Der er 14 sving og bare en enkelt DRS-zone på banen

  • Lewis Hamilton har kørt den hurtigste omgang på Hungaroring, da han i 2020 nåede rundt på 1:16,627 minut

  • Der skal i alt køres 70 omgange på den 4,381 kilometer lange bane. Det betyder, den samlede løbsdistance er på 306,63 kilometer

Sendeplan i TV: Ungarn Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV? Transmissionen af Ungarn Grand Prix starter med første træning kl. 13:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 16:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 15:00 ligeledes på TV3+.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar