18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Storbritanniens Grand Prix: Odds og optakt den 1. – 3. juli 2022

Max Verstappen har vundet fem af de seneste seks F1 GPs, men på Silverstone-banen i weekenden kan han få meget hård konkurrence både fra Ferraris Leclerc, der kommer med helt frisk motor og fra Mercedes, hvor både Hamilton og Russell bliver hjemmepublikums helt store kæledægger. Og Mercedes sluttede jo altså tre og fire i Montreal senest. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Storbritanniens Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 3. juli 2022 klokken 16:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Storbritanniens Grand Prix

Outsider-feltet bag Verstappen og Leclerc, der altid er de store favoritter, er vokset og rykket tættere sammen. Faktisk er Lewis Hamilton hos bookmakerne det tredjemest sandsynlige bud på en vinder på Silverstone sammen med Perez. De giver begge odds 11 for sejr. 


Hvem vinder Canada Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc3,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton11,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez11,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz13,00 – SPIL HER >>*
George Russell13,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris151,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso176,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen1.001,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher1.501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 30/6 2022 kl. 9:30. Odds kan ændre sig.


Optakt til Storbritanniens Grand Prix: Verstappen og Leclerc stadig i topduel, men nu er de på Hamiltons legeplads

I stillingen både for kørere og for teams er der Red Bull og alle de andre. Max Verstappen har sammen med Perez givet resten af feltet brede baghjul. Og det er både på grund af solidt håndværk, hvor Red Bull-racerne leverer pålideligt og på et højt niveau, og fordi de to kørere har været godt kørende i den seneste håndfuld løb. 

Men det er altså også, fordi Ferrari har haft udtur. To gange er Leclerc udgået fra en førende position, og senest måtte han skifte motoren og begyndte løbet som nummer 19. Han fik kørt sig op på en hæderlig femteplads, men der var for langt frem til de forreste til, at monegaskeren for alvor blev en trussel.

Nu har han en helt frisk motor, som han har kørt og fået erfaring med i seneste løb, så der bør være ekstra energi og overskud i motoren til at jagte sejren. Sidste år førte Leclerc på Silverstone, da der var fire omgange tilbage af løbet. Det er ikke helt fremmed for ham at snuppe sejren søndag, må man formode. 

Det er det absolut heller ikke for Lewis Hamilton og Mercedes. Hamilton har vundet på Silverstone otte gange tidligere, og ender han minimum på podiet, vil han slå rekorden for flest podieplaceringer på Silverstone. De otte triumfer er allerede rigeligt til flest sejre.

Hamilton vil glæde sig over tredjepladsen senest, og at der er gnist og kampkraft i briten, som ellers har haft en noget skuffende sæson indtil nu, viste han i løbet af ugen, hvor han gik i kødet på den tidligere topkører Nelson Piquet og skældte ud over racistiske udtalelser. Ilden er i vigør hos Hamilton, der er blevet tre og fire i de to seneste løb.Kevin Magnussens chance i løbet

Det har været temmeligt undervældende for Kevin Magnussen i de seneste løb. Tre af de fem foregående løb er han udgået, og de to sidste er det blevet til 17. pladser reelt kun undergået af kørere, der er udgået. Det ser ikke godt ud.

Den altid optimistiske optakt hos Haas griber denne gang fat i kvalifikationen i Montreal, hvor det hele så godt ud. Men på løbsdage leverer hverken Kevin Magnussen eller Mick Schumacher aktuelt.

Magnussen skal vist være tilfreds, hvis han kan klemme sig ind i kampen om i bedste fald 10. pladsen, men ellers vil en god dag være et sted mellem nummer 11 og 15. Så længe han fuldfører og ikke ender sidst, er det et fremskridt i den aktuelle form. 


Odds-forslag til Storbritanniens Grand Prix: Hamilton holder sig til i toppen

Mercedes har vundet syv af de seneste otte løb på Silverstone. Ferrari sad på den ottende sejr, så vi skal tilbage til 2012 for at finde en sejr til Red Bull i Storbritanniens Grand Prix. Det vil Verstappen dog nok bare se som en udfordring, men det er nu ikke givet, at han bare lige ruller forrest fra start til slut.

Banen er ganske smooth, og det bør give Mercedes gode muligheder for at køre med i front. Leclerc og Verstappen vil formentlig være temmeligt lige på banen, hvis altså de ikke bliver ramt af uheld eller svigtende biler, og Verstappen vil være opsat på at vise, det var en beklagelig fejl, han ikke vandt sidste års løb, hvor han udgik efter et sammenstød med Hamilton. 

Hamilton har sin helt egen ting med løbene på Silverstone. Sæsonen har ikke været en kæmpe optur for ham endnu. Men det er tydeligt, Mercedes arbejder hårdt på hele tiden at optimere bilen, og det ser faktisk bedre ud efterhånden. Det blev til en podieplads i Montreal, og anbefalingen tror på, det kan blive til endnu en plads blandt de tre første for Hamilton på hjemmebanen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,75
Lewis Hamilton på podiet
Gå til bet365 *


Storbritanniens Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Storbritanniens Grand Prix hedder helt officielt Formula 1 Lenovo British Grand Prix 2022 og bliver kørt på Silverstone-banen godt 100 kilometer nordvest for London

  • Banen er oprindeligt en RAF-flyvestation fra 1942. Det første Formel 1-løb på banen blev kørt i 1950

  • Der er 2 DRS-zoner på banen, som har 18 sving

  • Banerekorden blev sat af Max Verstappen i 2020, hvor han trillede en omgang på 1:27,097 minut

  • Der skal køres 52 omgange på banen, der er 5,891 kilometer lang. Det giver en samlet løbsdistance på 306,198 kilometer


Bookmaker til Storbritanniens Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Storbritanniens Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar