18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spaniens Grand Prix: Odds og optakt den 20. – 22. maj 2022

Efter besøget i Miami og den helt nye bane vender F1-feltet denne gang hjem til velkendte omgivelser i Barcelona. Her har været kørt hvert eneste år siden 1991. Efter sæsonens fem første Grand Prix-løb fører Ferrari og Leclerc, men det er Red Bulls Max Verstappen, der har vundet tre af de foreløbige fem løb. Det er meget tæt i toppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag d. 22. maj 2022 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Spaniens Grand Prix

Bare 19 point skiller Leclerc og Verstappen i toppen af stillingen. Fortsætter Verstappen de lovende takter fra de seneste løb, kan han snart overtage førstepladsen.


Hvem vinder Spaniens Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,10 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc2,20 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz13,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez17,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton26,00 – SPIL HER >>*
George Russell26,00 – SPIL HER >>*
Valtteri Bottas101,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris101,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 19/5 2022 kl. 10:30. Odds kan ændre sig.


Optakt til Spaniens Grand Prix: Her regerer Hamilton – normalt

Fem sæsoner i træk har Lewis Hamilton og Mercedes vundet det spanske Grand Prix. Den seneste anden kører til at vinde på banen er Max Verstappen, der snuppede sejren i 2016. Hollænderen har også hurtigste omgangstid på banen, og dén satte han sidste år, hvor det altså alligevel endnu engang var Hamilton, der vandt. 

Vinder Hamilton så igen? Fornemmelsen med Mercedes er efterhånden, at de har ret, når de siger, der gemmer sig en hurtig bil et eller andet sted derinde. Men det skal jo ud i lyset og frem på banen. George Russell var hurtigste mand i fredagens træning i Miami, men det udmøntede sig alligevel ikke den ønskede succes om søndagen, hvor han blev nummer fem og Hamilton nummer seks. På et tidspunkt klikker det for Mercedes, og så bliver det interessant at se, om de for alvor kan tage kampen op med Red Bull og Ferrari. Banen i Barcelona kan blive et vendepunkt for Hamilton og for Mercedes.

For det er stadig de to, der er førerulvene i feltet. Magtbalancen svinger og ændrer sig fra bane til bane, så når de kører på den velkendte Circuit de Barcelona-Catalunya, kan det blive et spørgsmål om, hvem af de to teams der bruger de mange data bedst. Sidste år sluttede Verstappen som nummer to, mens Leclerc blev nummer fire i det Spanske Grand Prix.

Carlos Sainz og Fernando Alonso er på hjemmebane, og de er begge højt elskede af det spanske publikum. Alonso vandt løbet her på banen i både 2006 og 2013, men hvis det skal blive til spansk sejr i denne omgang, er det mere sandsynligt, det bliver Carlos Sainz, som har været på podiet tre gange i sæsonen indtil nu.


Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen kørte måske sæsonens ringeste løb i Miami. Der var problemer med teknikken og taktikken, og det endte for anden gang uden point. Men Magnussen selv er tilfreds med bilen, og kan han ramme en weekend, hvor det hele spiller, og han har marginalerne på sin side med for eksempel dækstrategi, safetycars og de rette åbninger, kan han godt køre sig i pointene igen. Det er tæt i det store midterfelt, og realistisk set kan K-Mag både ende som nummer syv eller otte, og han kan ende i den tunge ende som senest, hvor han blev noteret for en 16. plads.


Odds-forslag til Spaniens Grand Prix: Verstappen vrister Det Spanske Grand Prix fra Hamilton

Det føles jo næsten som Hamiltons Grand Prix efter fem sejre på stribe, men englænderen har ikke været på niveau i denne sæson. Der er klart noget med bilen, men Hamilton har heller ikke leveret sit bedste. Skal Mercedes hente sejren i Barcelona, er det vel mere sandsynligt, det bliver George Russell, der gør det. 

Endnu mere oplagt er det selvfølgelig at kigge mod de to powerhouses i toppen af stillingen, og hvis det store kendskab til banen i Barcelona kan udligne forskellene i setup, fordi holdene har så meget data, at de har rigtig gode chancer for at ramme plet, og så bliver det simpelthen fart og kørernes evner på banen, der afgør det. Så ligner det mest en bane til Verstappen. Ham går vi med som søndagens vinder. 

Vil du ud i andet end det rene vinderspil, kan du forsøge med enten Carlos Sainz eller Sergio Perez i top 3. Mexicaneren har leveret varen indtil videre og været på podiet i to af de fire løb, han har afsluttet. Sainz er godt nok udgået to gange, men han har omvendt været på podiet i de tre løb, han har fuldført. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Max Verstappen, Red Bull
Gå til bet365 *


Spaniens Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Spaniens Grand Prix 2022 hedder i virkeligheden Formula 1 Pirelli Gran Premio de España 2022. Der er plads til mere end 140.000 tilskuere.

  • Banen blev åbnet i 1991, og siden er der kørt F1-løb i Barcelona hvert år. Dette års løb er nummer 32 i den ubrudte række.

  • Der er 16 sving med 2 DRS-zoner.

  • Max Verstappen har banerekorden, som han satte i 2021 med en omgang på 1:18.149

  • Der skal køres i alt 66 omgange af 4,675 kilometer, og det giver en samlet løbsdistance på 308,424 kilometer.


Bookmaker til Spaniens Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Spaniens Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar