18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Singapores Grand Prix: Odds og optakt den 15. – 17. september 2023

Formel 1-feltet er denne weekend i Singapore for at dyste på Marina Bay Circuit. Sidste år var det Sergio Perez, der vandt løbet, der blev afsluttet efter 59 af de planlagte 61 omgange, da 2 timers-grænsen var nået. Magnussen nåede med i Q3, men han kunne ikke blive i pointene og sluttede som nummer 12. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Singapores Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 17. september 2023 klokken 14:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Odds og optakt til Singapores Grand Prix den 15. - 17. september 2023

Charles Leclerc og Ferrari tog P3 og P4 på Monza, men monegaskeren endte uden for podiet. (Foto: IMAGO / Zuma Wire)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Singapores Grand Prix

Bookmakerne har igen Max Verstappen som kæmpefavorit, og du kan hente Formel 1 odds 1,25 på sejr til hollænderen.

Bliver det holdkammeraten fra Red Bull, Sergio Perez, der kører først over stregen, kan du køre 10 gange skejserne tilbage i garage. 

Derefter følger Alonso (17,00), Norris (19,00) og Hamilton (19,00), mens danske Magnussen ganske rutinemæssigt er sat til 501 gange gysserne, hvis han skaber en sensation og vinder løbet. 


Hvem vinder Singapores Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,25 – SPIL HER >>*
Sergio Perez10,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso17,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris19,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton19,00 – SPIL HER >>*
George Russell29,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz34,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc34,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Odds og optakt til Singapores Grand Prix den 15. - 17. september 2023
Max Verstappen tog sejr nummer 10 på stribe i seneste GP. (Foto: IMAGO / Laci Perenyi)

Optakt til Singapores Grand Prix: Alle gode gange 11 for Verstappen? Eller kommer konkurrenterne susende og forstyrrer Red Bulls podielykke?

Det er altid en fest at besøge banen i Singapore, og efter 6 europæiske løb på stribe er det herligt med en helt anderledes udfordring. 

Og bybanen i Singapore, hvor løbet bliver kørt klokken 20:00 lokal tid, er i allerhøjeste grad et anderledes løb. Det er meget, meget intenst og byder kørerne på en stribe heftige vanskeligheder, de skal tackle.

Løbet køres i gadelygternes skær og med en forholdsvis lav hastighed, så det er et løb, der ofte nærmer sig 2 timers-grænsen, og det stiller store krav til kørernes fysik. De kan let tabe helt op mod 3 liter væske under løbet.  

Ferrari gjorde det fint på Temple of Speed i Monza i seneste løb med P3 og P4, men denne gang ligger banens data formentlig en hel del bedre til Mercedes og Aston Martin, der bør kunne byde Red Bull bedre op til dans.

Også fordi Verstappen selv efter sejren på Monza mente, at det vil blive noget mere vanskeligt for teamet i Singapore. Og måske kan McLaren også fortsætte deres fine udvikling og byde ind på en podieplads? 

Der er nu bare otte løb tilbage af sæsonen, og Max Verstappen har vundet 12 af de foreløbig 14 grand prix’er. Hollænderen har endda vundet de seneste 10 løb på stribe. 

Stimer er til for at brydes. På et tidspunkt. Og det føles, som om det snart må komme, men omvendt ser Red Bull stadig meget, meget komfortable ud i fronten af feltet. 

Kevin Magnussens chance i løbet

Hvad skal vi dog næsten snart sige om Kevin Magnussen? Danskeren er bekræftet et sæde hos Haas i næste sæson, og det er ganske imponerende, når man tager de magre resultater i betragtning. 

Magnussen har to gange været i pointene, men det er helt tilbage til Saudi-Arabien og Miami i marts og maj. Og begge gange var 10. pladser. Siden er det i ni løb blevet til højest en placering som nummer 15. 

At Haas holder fast i danskeren, tyder på, at de kan se, at det er bilen og ikke Magnussen, der er problemet, men det ville nu pynte på humøret, hvis han for eksempel kunne gentage sin deltagelse i Q3 i kvalifikationen, som han gjorde det sidste år i Singapore. 

Og endnu bedre, hvis han igen kunne nærme sig pointene, men der er tæt i kampen om point, når toppen efterhånden består af fire til fem teams, som jo næsten støvsuger alle pointpladserne. Og i feltet af outsidere har Haas også svært ved at gøre sig gældende. 

Der skal virkelig være sket markante forandringer med bilen, hvis Magnussen skal forbedre sin 15. plads som bedste placering siden Miami i maj. Desværre.

Odds og optakt til Singapores Grand Prix den 15. - 17. september 2023
Kevin Magnussen og Haas kan bruge en smule opmuntring denne weekend. (Foto: IMAGO / Marco Canoniero)

Odds-forslag til Singapores Grand Prix: Leclerc bevæger sig frem i feltet og helt op på podiet

Oddsene på Verstappen har sat sig fast lige omkring 1,25, og med 10 sejre i rap ligner det efterhånden en stensikker fidus. Men det vil altså være en overraskelse, hvis han bliver ved at vinde.

Red Bull har godt nok udvist imponerende stabilitet, og teamet er i otte af sæsonens 14 løb endda sluttet med to mand på podiet, mens de har vundet samtlige sæsonens løb. 

Skal nogen skubbe dem fra tronen, kan det meget vel kræve en form for teknisk uheld eller en meget skidt disposition fra teamet. Og det ser altså ikke ud til at ligge lige for. 

Så vi vælger endnu engang at vende blikket mod den sidste podieplads. I takt med at Red Bull næsten støvsuger de øverste placeringer, er tredjepladsen blevet mere og mere attraktiv. 

Feltet, der kæmper om den, er stort, stærkt og konstant i udvikling. Tænk, hvis den spænding, der er i kampen om at være Best of the Rest, den i stedet var en kamp om verdensmesterskabet. Nøj, det ville være fedt. 

Det er det ikke. Men det er nu spændende nok, og på banen i Singapore er Alonso og Hamilton umiddelbart favoritter hos bookmakerne til at nappe 3. pladsen, da Mercedes og Aston Martin formentlig passer godt til udfordringerne på Marina Bay. 

Men Ferrari viste sig flot frem på Monza, og på trods af det er der et nydeligt odds 4,00 på Leclerc på podiet. Det bliver tæt. Marginaler kan afgøre det, men vi går med monegaskeren på podiet i Singapore. 

Han blev nummer 9 i sit første forsøg på banen men tog P2 i sidste års race, og det kan han gøre igen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
4,00
Charles Leclerc på podiet
Gå til bet365 *

Singapores Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Løbet hedder Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2023

  • Banen Marina Bay Circuit er en bybane, så den er hvert år bygget til lejligheden. Den var første gang på F1-kalenderen i 2008, og det er 15. gang, der køres på banen

  • Der er 19 sving i årets udgave – hvilket er fire færre end i tidligere udgaver – mens der er 3 DRS-zoner på vejen rundt

  • Banerekorden på banen i Singapore sidder hos Kevin Magnussen, der i 2018 ræsede rundt i 1:41,905 minut, men med det nye layout skal vi nok også have fundet en ny banerekord

  • Den samlede løbsdistance på 306,143 kilometer betyder, at kørerne skal 62 gange rundt på den 4,94 kilometer lange bane

Sendeplan i TV: Singapores Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV? Transmissionen af Singapores Grand Prix starter med første træning kl. 11:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 15:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 14:00 ligeledes på TV3+.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar