18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Singapore Grand Prix: Odds og optakt den 30. september til 2. oktober 2022

Max Verstappen og Red Bull er nu på fem sejre på stribe. Teoretisk kan hollænderen sikre VM-titlen, hvis han vinder søndagens Grand Prix, men realistisk set må han vente et løb eller to. Red Bull har ikke vundet på Marina Bay-banen siden 2013. Ferrari og Mercedes har delt de sidste seks sejre på banen mellem sig. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Singapore Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 2. oktober 2022 klokken 14:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Singapores Grand Prix

Hos bookmakerne er der ikke meget tvivl om, at det endnu engang bliver Max Verstappen, der ender øverst på podiet. Hollænderen er vurderet til odds 1,40, mens der er nydelige 13 og 17 gange grunkerne igen, hvis enten Hamilton eller Russell sikrer Mercedes sejren.


Hvem vinder Singapores Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,40 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc5,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz12,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton13,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez17,00 – SPIL HER >>*
George Russell17,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris226,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso301,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen1.001,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher2.001,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 29/9 2022 kl. 12:00. Odds kan ændre sig.


Optakt til Singapores Grand Prix: Hvem kan ‘Ver-stoppe’ Verstappen?

Vi er tilbage på en bybane. Og vi er tilbage på Marina Bay i Singapore, hvor der ikke har været kørt siden 2019 på grund af corona-pandemien. Efter Singapores Grand Prix kom med i Formel 1-kalenderen i 2008 har løbet ellers uafbrudt lagt underlag til et årligt ræs, men efter 12 år i træk har der altså været stille på banen de seneste to sæsoner. Nu er vi klar igen. Og det bliver et forrygende løb. 

Red Bull og særligt Verstappen er i topform. Fem sejre på stribe har sendt hollænderen alene og langt i front i den samlede stilling. Det havde man ikke forudset, da han efter sæsonens første tre løb var 46 point efter Leclerc. Men her er vi altså. Med en forsvarende verdensmester på vej til at gentage triumfen. 

Ferrari kan måske glæde sig over, at de trods alt har haft pole position otte gange i sæsonen, og hvis Leclerc endnu engang begynder i front, er der stadig håb for Ferrari. Håb er der også rundt om på de forskellige teams, nu hvor de forskellige sæder til den kommende sæson så småt er i gang med at blive fyldt. Der bliver formentlig plads til Nyck de Vries, der debuterede med point senest på Monza. Albon er sandsynligvis stadig ude, så hollænderen kan få endnu en mulighed for at overbevise om sine kvaliteter.Kevin Magnussens chance i løbet

Det er ikke en succesfuld periode for Kevin Magnussen. Han hentede senest point i begyndelsen af juli, og i de følgende fem løb er han ikke blevet bedre placeret end nummer 15. Det bør dog være et løb, der passer glimrende til danskeren, som i 2018 satte banerekord på Marina Bay og i øvrigt også havde hurtigste omgang året efter.  

Det er et krævende løb, og det varer ofte helt op mod to timer, så det er fysisk et langvarigt pres på kørerne, der samtidig skal navigere i de kunstige lys i aftenmørket. Det er lige noget for Magnussen med hans store erfaring og eminente køreevner. Men om det er nok til igen at hive danskeren og Haas i pointene er mere tvivlsomt. Hvis alting flasker sig, kan Magnussen hive et point eller to i land. Meget mere skal vi nok ikke sætte næserne op efter.


Odds-forslag til Singapores Grand Prix: Magnussen + Marina Bay ❤

De seneste to løb på Marina Bay for Formel 1-feltet har Kevin Magnussen sat hurtigste omgangstid. Det har selvfølgelig noget med bilen at gøre. Men det handler også om, at Magnussens evner matcher udfordringerne i Singapore ganske fint. Det kunne godt indikere, at danskeren får et bedre løb end længe, når det går løs søndag. 

Det er svært at se bort fra Verstappen som favorit. Det har bookmakerne luret, så oddset på hollænderen er for lavt. Der er altid en risiko for fejl på bilen eller uheld – ikke engang nødvendigvis på grund af fejl fra Verstappen selv – men andre kørere, der mister koncentrationen, så Red Bull og Verstappen må udgå af løbet. Så det er altså et for fesent odds for os. 

Kan man måske tro på, Mercedes endelig maser sig i front og snupper en samlet sejr? Både Russell og Hamilton leverer på et stabilt højere og højere niveau, men er de helt deroppe, hvor de kan true Verstappen endnu? Odds 13 på Hamilton og 17 på Russell er måske et mindre skud værd.

Vi holder os til den danske vinkel og går med en pointplacering til Kevin Magnussen. Danskeren har været helt væk fra skiven i de sidste fem løb, men Marina Bay må føles som at komme hjem. Vi tror på mindst ét point til Kevin Magnussen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,75
Kevin Magnussen på pointplacering
Gå til bet365 *


Singapores Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Det officielle navn for løbet er Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2022

  • Marina Bay Street Circuit lagde første gang asfalt til et Formel 1-løb i 2008

  • Banen har 23 sving og 3 DRS-zoner

  • Kevin Magnussen har hurtigste omgang på banen. I 2018 kørte han rundt i tiden 1:41,905 minut

  • Kørerne skal rundt på banen 61 gange. En omgang er 5,063 kilometer, så de skal i alt køre 308,706 kilometer


Bookmaker til Singapores Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Singapores Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar