18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Formel 1 på Silverstone: Stort oddsudbud inkl. Kevin Magnussen d. 9. juli 2023

Formel 1-karavanen er nået til Storbritanniens Grand Prix, som køres på den legendariske Silvestone-bane søndag d. 9. juli 2023. Hos bet365 har du et hav af spilmuligheder på Formel 1, og ikke mindst på Kevin Magnussen.

Artiklen er sponsoreret af bet365.

bet365: Et hav af markeder på Formel 1 Grand Prix

bet365 er en af de bookmakere, der for alvor dyrker Formel 1.

Du kan naturligvis spille på, hvem der vinder selve Grand Prix’et, ligesom du kan spille på Top 6, men du har også mulighed for at spille på kørernes præstation i både træning og kvalifikation.

Hvem kører sig i pointene? Hvem sætter hurtigste omgang? Hvor mange klassificeres? Hvem udgår først? Slutter Kevin Magnussen foran team-kollega, Nico Hülkenberg? Mulighederne er rigtigt mange.

Kevin Magnussen specials

Tager vi danskerbrillerne på, er det selvfølgelig særligt sjovt at kigge nærmere på mulighederne for spil på Kevin Magnussen.

Danskeren er naturligvis en spilmulighed i de fleste af ovenstående kategorier, men selvom vi er patriotiske, må vi også indrømme, at en podieplacering ikke ligger ligefor. Så er det sjovere at kigge mod danskerens chancer relativt til Nico Hulkenbergs, når team-kollegaerne matches op i både træning, kvalifikation og Grand Prix – eller på oddsene til at gå i pointene, eller sågar Top6 (hvis du er optimist).

Er du omvendt ikke så optimistisk, kan du spille på, at Kevin Magnussen bliver den første kører der udgår.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Formel 1 i fjernsynet

Er du klar over, at du kan se samtlige Formel 1 løb live i TV’et?

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar