18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Saudi Arabiens Grand Prix: Odds og optakt den 7. – 9. marts 2024

Ørkensand, bybane og kunstigt lys. Lørdag aften er der Formel 1 Grand Prix i Jeddah i Saudi Arabien, og selv om det er en helt ny sæson, er det en gammel kending, der er favorit. Red Bull og Verstappen åbnede nemlig sæsonen, som de sluttede den gamle: I suveræn stil. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Saudi Arabiens Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles lørdag 9. marts 2024 klokken 18:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Odds og optakt til Saudi Arabiens GP lørdag den 9. marts 2024 klokken 19:00.

Der bliver fuld fart på i Jeddah lørdag aften. (Foto: IMAGO / Nordphoto)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Saudi Arabiens Grand Prix

Bookmakerne har luret, at Max Verstappen stadig ser ud til at være feltets absolutte stærkeste kører, og derfor er der Formel 1 odds 1,25 på sejr til hollænderen, når der lørdag er Grand Prix i Saudi Arabien. 

Nærmeste konkurrent? Formentlig holdkammerat Sergio Perez, der også tog 2. pladsen i weekendens løb i Bahrain. Perez står til odds 9,00, og vi minder om, at han vandt løbet sidste år. 

Derefter følger de to Ferrari-kørere, Leclerc og Sainz, i henholdsvis odds 12 og 15, mens danske Kevin Magnussen trods et mere end godkendt løb i Bahrain endnu engang står i odds 501.


Hvem vinder Saudi Arabiens Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,25 – SPIL HER >>*
Sergio Perez9,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc12,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz15,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton23,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris29,00 – SPIL HER >>*
George Russell51,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso81,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri81,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Saudi Arabiens Grand Prix: Red Bull har viiiiinger, mens forfølgerne kannibaliserer hinanden

Det er en forrygende racerbane, de stiller frem i Jeddah. Med 27 sving har den flere end nogen anden bane på Formel 1-kalenderen, men det hele foregår langs kysten med en formidabel udsigt, og så er der fuld fart på. 

Banen er konstrueret, så bilerne når op omkring 250 kilometer i timen, og det er sådan set kun overgået af Monzas Temple of Speed, der jo, når alt kommer til alt, er bygget til at blive kørt ræs på. 

I Jeddah er det en bybane, der er skruet sammen med hensyn til højest mulige hastigheder og mest mulig underholdning. Og det er de lykkedes ret godt med.

Max Verstappen er kæmpe favorit efter den suveræne opvisning i Bahrain i lørdags, og det vil være en enorm overraskelse, hvis ikke hollænderen endnu engang snupper en sikker sejr. 

Red Bull har vundet de to seneste år på banen i Saudi Arabien, men det var mexicanske Sergio Perez, der trillede først over stregen sidste år. Det gjorde han nok primært, fordi holdkammeraten Verstappen var uheldig i kvalifikationen og begyndte som nummer 15. 

Alonso blev nummer 3 sidste år foran de to Mercedes-racere, der igen var foran to gange Ferrari. Fernando Alonso og Aston Martin så ikke overvældende stærke ud i premieren, så måske er det en åbning for mere oprejsning til Ferrari?

Leclerc var rasende over problemerne med bremserne, men Carlos Sainz sluttede på podiet, mens monegaskeren selv blev nummer 4. Det var ikke helt ringe for Scuderia.

I den anden ende af feltet havde både Alpine og Williams deciderede offdays, og deres fire kørere sluttede alle fra P15 og værre. Av-av-av.

Odds og optakt til Saudi Arabiens GP lørdag den 9. marts 2024 klokken 19:00.

Kevin Magnussen og Haas overraskede positivt i årets første F1-GP. (Foto: IMAGO / Michael Potts)

Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen leverede et flot løb i Bahrain, hvor der ellers var meget magre forventninger til Haas-raceren. Teamet havde på forhånd meddelt, at de var forsigtige optimister, men at de forventede at være bagerst i feltet i begyndelsen af sæsonen. 

Dét blev der ikke meget af, for Magnussen kørte et flot, tempereret og kalkuleret løb, hvor han pressede bilen til det yderste uden at presse den så hårdt, at den løb ind i de mange udfordringer, der prægede sidste sæson i Formel 1

Farten rakte ikke helt til at konkurrere om point, men hvis ellers holdet har fået justeret og korrigeret en anelse, så bilen er mindst lige så god i Saudi Arabien, kan danskeren få endnu mere glæde af sine fremragende køreegenskaber og måske opveje, at bilens manglende fart nok bliver endnu tydeligere på den hurtige bane. 

En gentagelse af top 12 vil være et fremragende udbytte for danskeren. 

Odds-forslag til Saudi Arabiens Grand Prix: Voldsom energi hos Red Bull fra første slurk

Nå men der var vel noget, der minder om 5-10 minutters spænding om verdensmesterskabet i denne Formel 1-sæson. Dén hapser Verstappen igen. 

Det var et fremragende premiereløb af hollænderen, der helt og aldeles distancerede alle konkurrenter. 

Nu gælder det løbet i Jeddah, hvor Red Bull sidste år satte sig på de to første pladser, og i 2022 sluttede det med Verstappen øverst og Perez som nummer 4. 

Energidrik-bilen er åbenbart godt rustet til udfordringerne i ørkensandet.

Ferrari viste sig udmærket frem i Bahrain, men bremseproblemer bremsede Charles Leclerc, så han endte 4 bag holdkammeraten Sainz. 

Betyder det, at Ferrarierne kan konkurrere med Red Bull i lørdagens GP? Næppe. For italienerne er det nok mere et spørgsmål om at holde Mercedes – og måske også McLaren og Aston Martin – bag sig. 

Derfor er vores bud, at vi efter lørdagens løb har to Red Bull-kørere på podiet. Oddset er lidt i den lave ende. 

En måde at få lidt mere spas i lørdagens løb på kunne være at spille rent vinderspil på Perez i underkanten af odds 10, men vores bud er, at Red Bull napper to af de tre pladser på podiet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,83
Begge Red Bull-biler på podiet
Gå til bet365 *

Saudi Arabiens Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Det officielle navn for spektaklet i Jeddah er Formula 1 STC Saudi Arabian Grand Prix 2024

  • Der blev første gang kørt Grand Prix i Jeddah i 2021. Det er en bybane, så det meste af asfalten er kun midlertidigt til ekstraordinært ræs, men der er også permanente dele af banen

  • Der er 27 sving på banen, som byder på 3 DRS-zoner

  • Banerekorden – eller byrekorden, om man vil – blev sat af Lewis Hamilton i 2021, da briten fløj en omgang igennem i tiden 1:30,734 minut

  • De kører 50 omgange på den 6,174 kilometer lange bane, og dermed bliver den samlede tilbagelagte distance på 308,45 kilometer

Sendeplan i TV: Saudi Arabiens Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af Saudi Arabiens Grand Prix starter med første træning kl. 14:30 om torsdagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation fredag kl. 18:00 på TV3+ og Grand Prix om lørdagen kl. 18:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar