18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Saudi Arabiens Grand Prix: Odds og optakt d. 25. – 27. marts 2022

Kan Kevin Magnussen gentage svendestykket og køre endnu en Top 5-placering hjem til Haas-teamet? Og får vi mon en ny Ferrari-sejr, eller kan Mercedes- og Red Bull-racerne sætte sig på de øverste podiepladser? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Saudi Arabiens Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag d. 27. marts 2022. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Saudi Arabiens Grand Prix

Oddsene på Saudi Arabiens Grand Prix indikerer, at bookmakerne tror mest på en sejr til Charles Leclerc.


Hvem vinder Saudi Arabiens Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Charles Leclerc2,37 – SPIL HER >>*
Max Verstappen2,50 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz7,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton11,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez19,00 – SPIL HER >>*
George Russell34,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen67,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso101,00 – SPIL HER >>*
Valtteri Bottas101,00 – SPIL HER >>*
Pierre Gasly101,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 25/3 2022 kl. 9:42. Odds kan ændre sig.


Optakt til Saudi Arabiens Grand Prix: Endnu en Ferrari versus Red Bull-duel

Det er kun anden gang nogensinde, der køres Grand Prix i Saudi Arabien. Det foregår på den lynhurtige gadebane i kystbyen Jeddah. Så hvis kørerne får et øjeblik – det gør de nok ikke – til at lade blikket vandre, kan de betragte havet og den smukke udsigt. I stedet fokuserer de formentlig på banens 27 sving og på at holde gennemsnitshastigheden på lidt over 250 kilometer i timen.

Ferrari fik en fremragende åbning på sæsonen og snuppede de to første pladser i sidste uges løb i Bahrain. Og vinder Charles Leclerc er da også bookmakernes favorit igen, men det er med en kraftig udfordring fra Red Bulls Max Verstappen. Begge Red Bull-racerne udgik i Bahrain, så de vil være opsatte på både at levere et ordentlig løb og på at komme på pointtavlen.

Det må være bekymrende for Red Bull, at begge biler udgik i det første løb, for i hele sidste sæson var der kun seks gange i alt, hvor holdets biler udgik, og fem af de gange var det som følge af sammenstød eller lignende uheld. Dét skal de have styr på, hvis de vil konkurrere med Ferrari, som trods den flyvende start med 1. og 2. pladsen i Bahrain stadig har meget at bevise, før de kan blive feltets nye permanente førerhund.

Endelig er der vores danske Kevin Magnussen. Wow for et race, han fyrede af i Bahrain, og der er endda stadig en lille bitte smule, han kan forbedre. Han startede i 7. position og fik en forrygende start, hvor han kravlede et par pladser frem. Undervejs måtte han acceptere at dale tilbage til 7. pladsen, blandt andet fordi han havde løbende problemer med sving 1. Men til slut drog han fordel af Red Bulls uheld og kravlede to pladser frem og endte som nummer fem. Dermed scorede han 10 point til Haas, og det er flere point, end teamet har fået sammenlagt i de to foregående sæsoner. Det er en godkendt sæsonåbning.


Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen stiller naturligvis til start i Saudi Arabien. Han bobler af selvtillid efter det flotte comeback i Bahrain. Hans erfaring og det flotte resultat gør ham ubetinget til førstevalget hos Haas, men Mick Schumacher er også dygtig, så der kan komme mere konkurrence derfra i løbet af sæsonen. Banen i Saudi Arabien er ny for Magnussen, men han har stor erfaring at trække på. Denne gang er det ikke sikkert, de to Red Bull-racere udgår, så Magnussen må være tilfreds, hvis han igen kan blive bedst af resten og ende som nummer syv eller otte.


Odds-forslag til Saudi Arabiens Grand Prix: Charles Leclerc vinder

Man skal være forsigtig med at lægge for meget i et enkelt løb, men det er vist nogenlunde sikkert at sige, at Ferrari og Red Bull som forventet viste sig at have feltets hurtigste biler. Dermed er det også oplagt, at det er de to teams, der skal slås om førstepladsen, og formentlig bliver det endnu en duel mellem Leclerc og Verstappen.

Red Bull har arbejdet på højtryk for at minimere fejlene fra sidst, så bilerne kan køre hele vejen til målstregen denne gang, og gør de det, vil de også være en værdig duellant til den italienske mastodont. Men Charles Leclerc viste i Bahrain, at han er snu, og måden han udnyttede DRS’en på til flere gange at lade først Verstappen køre forbi og så blot tage føringen tilbage, viser overblik, koldblodighed og tålmodighed.

Derfor tror vi også, at det bliver Leclerc, der snupper sejren denne gang. Red Bull skal nok formå at udfordre bedre i løbet af sæsonen, men lige nu er det Leclerc, der har overtaget, og det udnytter han på banen i Saudi Arabien – også selv om det er en bane, hvor der hele tiden kan ske forskydninger med uheld, safety cars og alt muligt andet bøvl. Det bliver spændende. Det bliver fedt. Og Leclerc vinder.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,37
Charles Leclerc, Ferrari
Gå til bet365 *


Saudi Arabiens Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Saudi Arabiens Grand Prix er sæsonens andet Formel 1-løb.

  • Lewis Hamilton vandt Saudi Arabiens Grand Prix sidste år. Max Verstappen sluttede 2’er, mens Valtteri Bottas sluttede 3’er.

  • Lewis Hamilton har rekorden for hurtigste omgang (1:30,734 i 2021).

  • Saudi Arabiens Grand Prix har kun været med på Formel 1-kalenderen siden 2021.

  • Banen er 6,174 km. lang, og der skal køres i alt 50 omgange (308,45 km. i alt).


Bookmaker til Saudi Arabiens Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Saudi Arabiens Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar