18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Qatar Grand Prix: Odds og optakt den 6. – 8. oktober 2023

Formel 1 vender tilbage til Qatar endnu engang. Vi var her i 2021 men ikke i 2022. Og nu går det så løs igen, for der er kontrakt på de kommende 10 år, så vi kan godt vænne os til Lusail International Circuit. Max Verstappen er som altid favorit, og han kan meget vel sikre sig den tredje VM-titel på stribe i denne weekend. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Qatar Grand Prix. Der er træning og sprintløb fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 8. oktober 2023 klokken 19:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Max Verstappen - Odds og optakt til Formel 1 Grand Prix i Qatar 2023 søndag den 8. oktober klokken 19:00.

Max Verstappen kan sikre sit 3. VM på stribe. (Foto: IMAGO / NurPhoto)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Qatar Grand Prix

Oddsene fra bookmakerne viser tydeligt, at de har svært ved at forestille sig andre kørere end Max Verstappen vinde weekendens Grand Prix. Du kan få Formel 1 odds 1,22 på sejr til hollænderen.

De næste bud er holdkammeraten hos Red Bull, Sergio Perez, eller McLarens Lando Norris, som begge står i odds 13,00, hvis de løber med sejren.


Hvem vinder Qatar Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,22 – SPIL HER >>*
Lando Norris13,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez13,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri17,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc26,00 – SPIL HER >>*
George Russell26,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton26,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz29,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Qatar Grand Prix: Suveræne Verstappen kan sikre endnu en titel, mens der er spænding om næsten alt andet

På Suzuka-banen i Japan satte Verstappen sig igen på 1. pladsen efter Ferrari og Sainz’ mytteri med sejr i Singapore.

Ordenen er genoprettet i Formel 1, og med sejren til Verstappen sikrede Red Bull sig også årets konstruktørmesterskab – endda selv om Perez ikke fuldførte som en af i alt fem kørere på Suzuka. 

I denne weekend er feltet rykket til Qatar, og i ørkensandet kan Max Verstappen så sikre sig den individuelle VM-titel.

Det skal faktisk gå umanerligt galt, hvis han ikke sikrer titlen og formentlig endda allerede lørdag, når der er sprintløb. 

Slutter hollænderen som nummer 6 eller bedre i sprinten, er han nemlig sikker på at slutte øverst igen i år. Det virker ganske sandsynligt. 

McLaren nappede P2 og P3 i Japan, og de kravler tættere og tættere på Aston Martin i kampen om 4. pladsen i konstruktørernes mesterskab.

I dén tabel er der i øvrigt også tæt, tæt kamp mellem Mercedes og det genoplivede Ferrari i spillet om at være Best of the Rest.

Der køres aftenløb i Qatar, og det er første gang nogensinde, der skal køres spintløb i kunstig belysning, men mon dog det får den store betydning for løbet?

Det er jo ens for alle, og de har prøvet at køre i aftenbelysning før. 

I bunden af konstruktørernes dyst er AlphaTauri vågnet, og de sluttede P11 og P12 i Japan, mens Lawson fik point og sluttede P11 i de to foregående løb.

Det kan blive mere tæt end for eksempel Magnussen og Haas bryder sig om i kampen om at undgå sidstepladsen.

Kevin Magnussen - Odds og optakt til Formel 1 Grand Prix i Qatar 2023 søndag den 8. oktober klokken 19:00.

Kevin Magnussen og Haas forsøger endnu engang at klemme sig med i kampen om point i Formel 1 Qatar GP 2023. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

Kevin Magnussens chance i løbet

Suzuka gav en 15. plads til Kevin Magnussen. Det var sådan set en sidsteplads af de biler, der gennemførte, men det var jo trods alt gennemført, og holdet vidste på forhånd, at Suzuka var meget dårligere egnet til bilen – eller omvendt, om man vil – end Singapore, hvor Magnussen hentede point løbet forinden. 

Mick Schumacher og Nikita Mazepin kørte for Haas i 2021, så hverken Magnussen eller Hülkenberg har prøvet banen i Qatar før i Formel 1-sammenhæng. 

Magnussen trives som regel med sprintweekender, hvor der er noget på spil fra allerførste omgang fredag, fordi kvalifikationen til søndagens løb afgøres dér. 

Men Haas venter på en stor opgradering til det kommende løb i Austin, så måske skal vi ikke have for store forventninger til løbet i Qatar.

Vi er der, hvor Magnussen reelt bare skal se, om han kan få bilen til at holde hele løbet, og alt, hvad der kommer ud over det, er ren bonus.

Lewis Hamilton - Odds og optakt til Formel 1 Grand Prix i Qatar 2023 søndag den 8. oktober klokken 19:00.

Lewis Hamilton og Mercedes kan stadig drømme om 2. pladser i VM-stillingen både individuelt og hos kontruktørerne. (Foto: IMAGO / NurPhoto)

Odds-forslag til Qatar Grand Prix: Kampen om de sekundære placeringer er mest interessant

Man skal ikke rynke på næse af en forrentning på 22%, og det er da absolut oplagt at den ærgerrige Verstappen sikrer sig karrierens første – men formentlig ikke sidste – sejr i Qatar, samtidig med han sikrer sig VM-titlen. Oplagt. 

Red Bull har vist forbløffende og imponerende stabilitet i forhold til fraværet af tekniske problemer og dårlige taktiske beslutninger i denne sæson. De har rent ud sagt været forrygende gode. 

Alligevel vil vi nu hellere sigte efter et odds med lidt mere sovs i, for der kan stadig ske meget, som vi så i sidste løb, hvor Perez udgik efter to gange at have været i karambolage med andre biler. Tænk hvis det sker for Verstappen … 

I stedet vender vi blikket mod Hamilton. Han vandt løbet i 2021, og selv om det hos bookmakerne er mere oplagt, at Perez og Lando Norris kæmper om de to øvrige podiepladser, så kan Hamiltons erfaring og mulighed for at hente Perez i den individuelle stilling gøre ham rødglødende og farlig. 

Derfor er vores bud, at vi får Hamilton på podiet i dette løb. Han kan måske ikke sætte både Norris og Perez til vægs, men hvis han må vælge, så snupper han nok gerne podiepladsen på bekostning af Perez, så afstanden til 2. pladsen bliver mindre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,75
Lewis Hamilton i top 3
Gå til bet365 *

Qatar Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • I weekenden venter Formula 1 Qatar Airways Qatar Grand Prix 2023 eller måske bare blandt venner: Qatar Grand Prix

  • Der har kun været Formel 1 én gang tidligere på Lusail International Circuit, og det var tilbage i 2021. Der er dog tegnet kontrakt på yderligere 10 år frem til 2033

  • Banen byder på 15 sving og en DRS-zone

  • Max Verstappen kørte den hurtigste omgang i 2021 med 1:23,196 minut

  • Kørerne skal rundt på banen 57 gange. Hver omgang er 5,419 kilometer, så den samlede distance ruller op i 308,611 kilometer

Sendeplan i TV: Qatar Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af Qatar Grand Prix starter med træning kl. 15:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes Sprint Shootout og Sprint Race lørdag kl. 15:00 og 19:00 på TV3+.

Grand Prix om søndagen begynder kl. 19:00 og sendes ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar