18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Østrigs Grand Prix: Odds og optakt den 8. – 10. juli 2022

En sviptur fra England til Østrig byder ugen på for Formel 1-kørerne. Efter det både dramatiske og velkørte GP på Silverstone skal vi til Red Bull Ring i den østrigske delstat Steiermark. Her lurer mere drama og forhåbentlig en masse fed ræs, når der er sprintløb lørdag og Grandprix søndag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Østrigs Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 10. juli 2022 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Østrigs Grand Prix

Max Verstappen er endnu engang bookmakernes favorit med Charles Leclerc som nærmeste forfølger. Lewis Hamilton og Mercedes har ifølge bookmakerne fået lappet hullet til Perez og Sainz, så de tre er stort set lige sandsynlige vindere af løbet i Østrig.


Hvem vinder Østrigs Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,83 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc3,50 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz10,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez11,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton11,00 – SPIL HER >>*
George Russell17,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris126,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso151,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen1.001,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher1.501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 7/7 2022 kl. 10:30. Odds kan ændre sig.


Optakt til Østrigs Grand Prix: Masser af overhalinger og halsbrækkende sving

Bjergene synger, og bilerne har vinger, når vi i weekenden besøger det nærmeste, Red Bull kommer en hjemmebane. I den østrigske delstat Steiermark finder vi Red Bull Ring, og her har Max Verstappen vundet tre af de seneste fire løb. Han blev skuffende nummer syv i weekendens britiske Grand Prix på Silverstone, men der var problemer med teknikken undervejs, for ellers havde hollænderen såmænd nok snuppet sejren dér også. 

Ferrari udnyttede den bette åbning, og Carlos Sainz kørte sig til karrierens første Grand Prix-sejr i forsøg nummer 150. Leclerc blev nummer 4, men da Sergio Perez klemte sig ind på andenpladsen, var det så som så med udbyttet for den italienske hingst i konstruktørmesterskabet. Her er de aktuelt 63 point efter Red Bull. 

Faktisk skal de snarere se sig over skulderen, for her kommer Mercedes ræsende. Hamilton endte på podiet for anden gang i træk, og samlet har Mercedes skrabet 204 point til sig indtil videre og er blot 61 point efter Ferrari. I det individuelle regnskab er Hamilton og Russell stadig ikke i stand til at mase hverken Red Bull- eller Ferrarikørerne ud af top 4.

I feltet lige bag toppen finder vi Norris, Bottas og Ocon – og delvist også Alonso. De fire leverer konstant på et lidt højere niveau end resten af feltet, hvor der til gengæld er hård kamp om pointene. Mick Schumacher fik med de fire point på Silverstone slettet det skuffende 0, der indtil nu stod ud for tyskerens pointhøst.Kevin Magnussens chance i løbet

Det var en sjælden men givet meget velkommen succes for Haas, at både Kevin Magnussen og Schumacher havnede i pointene senest på Silverstone.

Tilbage i 2018 havde Haas tur i tingene i Østrig, da Magnussen og Grosjean endte fire og fem. Der vil være drømme om noget lignende, men der er kommet så meget gang i Mercedes i toppen af feltet, at det bliver enormt vanskeligt for Haas.

Vi skyder Magnussen til i allerbedste fald at ende mellem nummer syv og 10. Og det er altså forudsat, at det hele flasker sig både med teknikken og taktikken, der har virket noget tøvende af og til.


Odds-forslag til Østrigs Grand Prix: Grand Prix-sejre giver viiiiiiinger

Det er som altid Verstappen og Leclerc, der er bookmakernes favoritter til at snuppe sejren. Og det kan man ikke bebrejde dem. De to giganter har sammenlagt vundet otte af sæsonens 10 løb. Så de vil altid være blandt forhåndsfavoritterne. Men de har været plaget af uheld på skift begge to, og de døjede begge med problemer med bilen, safety car-timing og taktik i seneste løb på Silverstone. 

Carlos Sainz kørte sit løb nummer 150 i karrieren. Og han vandt for første gang. Da teamet forsøgte at få ham til at give Leclerc plads og mulighed for at snuppe sejren, trådte Sainz i karakter og kørte sin egen chance og trillede hjem som sejrherre. Det er langt fra givet, han ligefrem kan gentage den triumf. Men at han igen bør være blandt de absolut forreste, virker oplagt. Både Sergio Perez fra Red Bull og Mercedes’ Hamilton vil være skarpe konkurrenter til en podieplads. 

Men det er jo ikke givet, at både Verstappen og Leclerc får et helt problemfrit løb, og så kan der være mere end én podieplads at køre om for beta-hannerne fra anden række. Anbefalingen tror på, at Sainz har fået ekstra rygrad og tro på tingene af karrierens første F1-sejr, så han kravler med op på podiet i Østrig. Mindst. Endnu en sejr udløser odds 10,00, men vi nøjes med podieplaceringen til 1,90 gange indsatsen i skrivende stund.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Carlos Sainz på podiet
Gå til bet365 *


Østrigs Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Løbet på Red Bull Ring i Østrig hedder helt officielt Rolex Großer Preis von Österreich 2022

  • Der har været kørt i alt 35 F1-løb på banen siden debuten i 1970

  • Banen er nok kort og har kun 10 sving, men der er tre saftige langsider og lige så mange DRS-zoner

  • Carlos Sainz har banerekorden i Østrig med en omgang på 1:05,619 i 2020

  • Der skal køres 71 omgange på den 4,318 kilometer lange bane, og det giver en samlet løbsdistance på 306,452 kilometer


Bookmaker til Østrigs Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Østrigs Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Skriv et svar