18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nu starter Formel 1 og Kevin Magnussen: Stort oddsudbud

Ventetiden er endelig ovre for alle med motorsport i blodet: Formel 1 vender tilbage med Bahrain Grand Prix fra fredag d. 3. til og med søndag d. 5. marts 2023. Hos bet365 har du et hav af spilmuligheder på Formel 1, og ikke mindst på Kevin Magnussen.

Artiklen er sponsoreret af bet365.

bet365: 38 markeder på første Formel 1 Grand Prix

Til Formel 1-premieren i Bahrain, har bet365 ikke færre end 38 markeder klar.

Screenshot d. 28. februar 2023. Markeder kan ændre sig.

Du kan naturligvis spille på, hvem der vinder selve Grand Prix’et, ligesom du kan spille på Top 6, men du har også mulighed for at spille på kørernes præstation i både træning og kvalifikation.

Hvem kører sig i pointene? Hvem sætter hurtigste omgang? Hvor mange klassificeres? Hvem udgår først? Slutter Kevin Magnussen foran team-kollega, Nico Hülkenberg? Mulighederne er rigtigt mange.

Kevin Magnussen specials

Tager vi danskerbrillerne på, er det selvfølgelig særligt sjovt at kigge nærmere på mulighederne for spil på Kevin Magnussen.

Danskeren er naturligvis en spilmulighed i de fleste af ovenstående kategorier, men selvom vi er patriotiske, må vi også indrømme, at en podieplacering ikke ligger ligefor. Så er det sjovere at kigge mod danskerens chancer relativt til Nico Hulkenbergs, når team-kollegaerne matches op i både træning, kvalifikation og Grand Prix – eller på oddsene til at gå i pointene, eller sågar Top6 (hvis du er optimist).

Er du omvendt ikke så optimistisk, kan du spille på, at Kevin Magnussen bliver den første kører der udgår (odds 15,00 på dét scenarie i Bahrain, i skrivende stund).

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Formel 1 i fjernsynet

Er du klar over, at du kan se samtlige Formel 1 løb live i TV’et?

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar