18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Monaco Grand Prix: Odds og optakt den 27. – 29. maj 2022

Det er tid for det ikoniske, berømte og berygtede gadeløb i Monaco. De snævre gader og de flotte bygninger lagde første gang kulisse til Formel 1-løb i 1950, og banen har været i kalenderen hvert år siden 1955. Sidste år vandt Max Verstappen efter en brutal exit for hjemmefavoritten Charles Leclerc, der havde kørt sig til pole position men udgik kort før løbsstart. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Monaco Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 29. maj 2022 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Monaco Grand Prix

Bookmakerne har luret, at Verstappen og Leclerc aktuelt er feltets stærkeste kørere. Derfor er der forholdsvis lave odds på sejr til de to, men interessant nok er afstanden i odds mellem dem øget en anelse i Verstappens favør efter sejren i Barcelona.


Hvem vinder Monaco Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc2,25 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz17,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez17,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton17,00 – SPIL HER >>*
George Russell17,00 – SPIL HER >>*
Valtteri Bottas101,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 24/5 2022 kl. 12:00. Odds kan ændre sig.


Optakt til Monaco Grand Prix: Duellen i toppen fortsætter

Charles Leclerc havde det hele under kontrol i Barcelona og var på et tidspunkt 12 sekunder foran nærmeste konkurrent, men en teknisk fejl gjorde, at han måtte udgå og dermed overlod førstepladsen i den samlede stilling til rivalen Verstappen. Nu gælder det Leclercs hjemmebane i Monaco, hvor han sidste år havde en næsten endnu mere hjerteskærende oplevelse. 

Leclerc lå til pole position i Q3, da han gav det et sidste forsøg på at sætte en endnu bedre tid. Han havnede i stedet i barrieren, og bilen blev grundigt efterset for eventuelle fejl. De fandt ingen. Men det gjorde Leclerc, da han søndag satte sig ind i bilen og trillede af sted. Desperat udbrød han ‘No No No The gearbox guys’, og så var løbet slut for ham. 

Max Verstappen startede i 2. position og udnyttede gaven og snuppede sejren. Charles Leclerc har en masse af bevise i weekendens ræs, men han har faktisk selv været inde på, at han altid er uheldig på sin hjemmebane. Det er jo indtil videre svært at argumentere mod. Søndag kører de altså på den ikoniske bane i Monaco med snævre gader, 19 sving og den legendariske tunnel. Det er en bane, der er vanskelig at overhale på – i 2003 var der slet ingen overhalinger i hele løbet – og det er ekstremt vigtigt at gøre det godt i kvalifikationen.

Det bliver interessant at se, om Mercedes nu for alvor har fået lukket hullet til Ferrari og Red Bull. Utroligt stabile Russell hentede sæsonens 6. placering i top 5, mens Hamilton trods en ringe start og kollision med Magnussen – hvor Hamilton jo faktisk over radioen foreslog at stoppe og spare motoren – endte på løbet femteplads. Ganske imponerende. 


Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen kørte allerede i fjerde sving på første omgang sammen med Hamilton, og det kostede danskeren et hav af placeringer, og det blev et løb, hvor han hele tiden lå bagerst i feltet og endte som nummer 17. Det virker, som om bilen er god, så når både Magnussen og Schumacher ender uden for point, må de to kørere nok i første omgang se indad. Danskerens ro og rutine bør vise sig brugbart på banen i Monaco, og han har gode muligheder for at køre sig i pointene, hvis han ikke bliver ramt af uheld eller en dårligt timet safetycar.


Odds-forslag til Monaco Grand Prix: Leclercs uheld på hjemmebanen stopper nu

Verstappen har nu vundet tre løb i træk. Hollænderen har overtaget førstepladsen i stillingen. Red Bull fører også hos konstruktørerne. Det ser sweet and dandy ud. Men det var altså et teknisk uheld, der gjorde, at Leclerc mistede sit enorme forspring i Barcelona, for monegaskeren var på vej mod sejren med stor margin. 

Nu kører han så på hjemmebane, og her har han endnu ikke været i stand til at fuldføre et løb, så når han siger, at han altid er uheldig på hjemmebane, er der noget om det. Men det bliver ikke ved. Held og uheld har det med at udligne sig på den lange bane, og det er ved at være tiden, at Leclerc i hvert fald ikke bliver ramt af mere uheld. Lykkes det ham at gennemføre løbet, er der også gode chancer for, at han kommer ind som den første kører i feltet. Vi tror på, at Leclerc officielt afslutter sin uheldsstime på Circuit de Monaco og henter sejren på hjemmebane blandt yachts, jetset og marmorpaladser. 

Det er nok for tidligt for de to Mercedes-kørere ligefrem at presse på for sejren, men de kommer hele tiden tættere på toppen, og Russell har vist stor stabilitet, mens Hamilton nok har et højere topniveau, men så sandelig også et lavere bundniveau. De to kan nok i bedste fald håbe på en podieplads, og det vil formentlig kræve, at de sætter de to adjudanter, Perez og Sainz, til vægs og slutter før dem. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,25
Charles Leclerc, Ferrari
Gå til bet365 *


Monaco Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Formula 1 Grand Prix de Monaco 2022 begynder med første træning på fredag klokken 14:00 og selve Grand Prixet begynder søndag klokken 15:00

  • Det første Formel 1-løb i Monacos gader blev kørt i 1950

  • Der er 19 sving på banen, og den har – som Suzuka og Imola – kun én DRS-zone

  • Lewis Hamilton har kørt hurtigste omgang i Monaco. Det gjorde han sidste år med tiden 1:12,909

  • Kørerne skal ud på 78 omgange af 3,337 kilometer og en samlet distance på 260,286 kilometer


Bookmaker til Monaco Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Monacos Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar