18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Miami Grand Prix: Odds og optakt den 6. – 8. maj 2022

Miami og Florida byder velkommen til Formel 1. Og Formel 1 byder velkommen til Miami. For første gang nogensinde er banen i Miami, som er designet og bygget specielt til lejligheden, en del af Formel 1-kalenderen. Og vi kan forvente et forrygende show på en bane, der er skabt til ræs, spænding og overhalinger. Det bliver en forrygende weekend. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Miami Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag d. 8. maj 2022 klokken 21:30. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Miami Grand Prix

Det er blevet tættere i toppen af stillingen, og med sejren på Imola-banen senest har bookmakerne endda nu mest tiltro til Red Bulls Max Verstappen.


Hvem vinder Miami Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc2,20 – SPIL HER >>*
Sergio Perez12,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz15,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris41,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton67,00 – SPIL HER >>*
Daniel Ricciardo81,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso81,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen301,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 3/5 2022 kl. 16:30. Odds kan ændre sig.


Optakt til Miami Grand Prix: Welcome to Miami

Øj, øj, øj det kan blive en fremragende weekend. For første gang nogensinde er Formel 1 i Miami, og med en bane designet til lejligheden og til at give et maksimalt show, kan vi godt skrue forventningerne op. Vi kommer direkte fra den ikoniske og historiske bane i Imola, og nu er vi så på den allernyeste tilføjelse til kalenderen.

Sidste løb var forventningen, at Ferrari ville sætte foden tungt ned på hjemmebanen i Imola, men det blev en gigantisk skuffelse for Ferrari, der først måtte se udgå allerede i kvalifikationen, mens Leclerc røg af banen kort før det ternede flag og måtte nøjes med en sjetteplads.

Som om det ikke var ydmygende nok foran eget publikum at blive klædt af så grundigt, snuppede Red Bull mægtige 58 af 59 mulige point i weekenden. Verstappen først. Perez lige efter. Og det lignede unægteligt et tronskifte i toppen.

Efter en kummerlig åbning på sæsonen med kun tre slutplaceringer til Verstappen og Perez ud af seks mulige i de tre første løb var man begyndt at frygte for teamets stabilitet, men det spørgsmålstegn tog de fat i, krøllede sammen og sendte med restaffald til genbrugspladsen.

Så hvad kan vi forvente i Miami? Red Bull vil forsøge at konsolidere sig som den nye alfa-vogn i løbet, mens Ferrari har en masse at revanchere. Mercedes bokser stadig med porpoising, og som de har sagt i et stykke tid, er de tæt på en løsning – føler de – men det kommer ikke rigtigt til udtryk i løbene. Russel og Hamilton er henholdsvis nummer fire og syv i den samlede stilling, så hvis det på et tidspunkt lykkes for Mercedes at få styr på hopperiet, kan de stadig blande sig i toppen.


Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen kørte endnu engang et godkendt løb på Imola. Med ét point i sprinten og to i Grand Prixet er danskeren nu på 20 point samlet og ligger nummer 10 i stillingen. Her er Haas på hjemmebane, og det vil sikkert motivere både Magnussen og Schumacher – Schumacher er i øvrigt en af kun to kørere, der endnu ikke har fået point i sæsonen. Magnussen har vist sig både dristig og snu, og den dygtige dansker kan formentlig trækker på sin erfaring, når det for alle kørerne er en helt ny bane. Danskeren kan på en optimal dag snige sig med i pointene igen og måske ende på positionerne fra 8-10.


Odds-forslag til Miami Grand Prix: Ukendt territorium og stadig en kende vaklen

Max Verstappen kørte et fornemt race på Imola for to uger siden. Og den storfejende pointhøst til Red Bull med de to første pladser til Verstappen og Perez har helt sikkert løftet humøret hos energidriks-firmaet. Men her kunne faktisk godt ligge en af sæsonens muligheder for en anden vinder end Verstappen/Leclerc.

Det var helt enkelt undervældende, hvad Ferrari leverede på Imola, og de må være bekymrede for, om det er et udtryk for deres generelle niveau i sæsonen. Leclerc viste dårlig dømmekraft og oversatsede i afslutningen, og det kostede en podieplads på hjemmebanen. Sainz må være glødende af hævntørst, men han har jo ret beset ikke imponeret i sæsonen.

Verstappen har været meget op og ned. Han er udgået i Bahrain og i Australien. Og så vandt han både i Saudi Arabien og i Italien. Han virker irritabel, intens og utålmodig. Læg det sammen med, at bilen jo altså ikke har været helt stabil for ham endnu, så kan det godt tænkes, det ikke bliver ren legestue for ham på banen i Miami.

Så hvis vi en sjælden gang skyld skal have et andet bud end de to forhåndsfavoritter, kunne man måske kigge efter Sergio Perez. Han udgik i Bahrain. Blev nummer fire i Saudi Arabien og både i Australien og på Imola sluttede han som nummer to. I Italien endda med en ganske overbevisende indsats. Viser det sig, Ferrari har flere problemer, end de håber, og Verstappen får oversatset, er vejen banet for Perez og sejr i Miami.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
12,00
Sergio Perez, Red Bull
Gå til bet365 *


Miami Grand Prix: 4 facts om Formel 1-løbet

  • Det officielle navn på weekendens Formel 1-løb er Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix 2022. Lad os kalde det Miami Grand Prix.

  • Der er 19 sving på Miami International Autodrome, og banen har tre potentielle DRS-zoner og en anslået tophastighed på 320 kilometer i timen.

  • Miami Grand Prix slutter sig til Grand Prix’et i Austin som det andet amerikanske ræs på turen i denne sæson. I alt 11 forskellige amerikanske baner har i tidens løb været en del af Formel 1.

  • Banen er 5,412 kilometer lang. 57 omgange giver en samlet løbsdistance på 308,326 kilometer.


Bookmaker til Miami Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Miamis Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar