18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mexicos Grand Prix: Odds og optakt den 28. – 30. oktober 2022

Brikkerne falder på plads stille og roligt. Forrige løb sikrede Verstappen sig VM-titlen. I sidste uge i Austin sikrede Red Bull sig konstruktørmesterskabet. Og i denne weekend i Mexico City kan Verstappen tage rekorden for flest løbssejre i en enkelt sæson. Han er lige nu på 13 sejre som også Vettel og Michael Schumacher har præsteret det. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mexicos Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 30. oktober 2022 klokken 21:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Mexicos Grand Prix

Der er ingen vej uden om Max Verstappen. Han har leveret en forrygende sæson, og bookmakerne ser ham vinde endnu engang på Autodromo Hermanos Rodriguez i Mexico City. Leclerc og hjemmebane-yndlingen Sergio Perez er vurderet til at være nærmeste konkurrenter.


Hvem vinder Mexicos Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,57 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc5,50 – SPIL HER >>*
Sergio Perez5,50 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton13,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz13,00 – SPIL HER >>*
George Russell26,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris251,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen2.001,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher2.501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 27/10 2022 kl. 10:00. Odds kan ændre sig.


Optakt til Mexicos Grand Prix: Op, op, op til sæsonens højest beliggende bane. Med afstand endda

Vi er mere end to kilometer over havoverfladen, når der er ræs i weekenden fra Mexico City. Den tynde luft får indflydelse på downforce, og det er et tricky race for kørerne. Varmen spiller også ind, og det kan være vanskeligt at holde al teknikken tilstrækkeligt kølig. 

Det er dog også et ræs med et altid medlevende og talstærkt publikum, og mexicanerne elsker Sergio Perez højere end noget andet i formel 1-sporten. Han vil få masser af kærlighed at føle hele weekenden, og der er ikke noget mere passende sted for sæsonens sejr nummer tre til Red Bull-mexicaneren.

Han vil som altid få skarp konkurrence fra holdkammeraten og den nykårede verdensmester Max Verstappen, der er i gang med en meget flot sæson. Selv om han har flere løb til rådighed end Vettel og Michael Schumacher havde, da de vandt 13 sejre på en sæson, vil det stadig være en forrygende bedrift af køreren fra Nederlandene, hvis han sletter den rekord med mindst 14 sejre i sæsonen. 

Ferrari og Leclerc er i den anden halvdel af sæsonen gledet hos bookmakerne fra at udfordre Verstappen til nu at skulle slås med Perez om andenpladsen i den samlede stilling og i de enkelte løb. Det er helt sikkert ikke tilfredsstillende for Ferrari, og fire sejre sammenlagt til Leclerc og Sainz er alt, alt for lidt til at tilfredsstille de ambitiøse italienere.

I konstruktørmesterskabet er der stadig meget at køre om i kampen om sekundære placeringer. Alpine og McLaren er adskilt af bare seks point i ræset om fjerdepladsen. Alfa Romeo og Aston Martin har henholdsvis 52 og 51 point i en knivskarp duel om sjettepladsen, mens Haas og AlphaTauri har to point mellem sig i kampen om ottendepladsen.Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen fik endelig point igen. Og det var velfortjente point, for danskeren kørte et fint løb i Austin. En dristig 1-stop-strategi med dækkene blev belønnet, og selv om han på sidste omgang blev sendt ned på niendepladsen af Sebastian Vettel, fik han efter løbet alligevel P8 efter en protest, der sendte Alonso tilbage i feltet. 

Det må have givet både Magnussen og Haas mod på mere, og danskeren kan tænke tilbage på løbet i 2017, hvor han sluttede som nummer otte. En gentagelse af det vil klart være tilfredsstillende for både Magnussen og Haas. Og hvis alting flasker sig, kan han jo endda drømme om at kravle en plads eller to yderligere frem, men realistisk er en plads mellem 8 og 12 det bedste bud på danskerens muligheder,


Odds-forslag til Mexicos Grand Prix: Verstappen vinder nok igen, mens Hamilton får endnu et fint løb i Mexico

Det er tæt på umuligt at se bort fra Max Verstappen som vinder. Han har vundet syv af de seneste otte løb og 13 i hele sæsonen. Det er løb nummer 20 ud af sæsonens 22 i alt. Verstappen har altså vundet to tredjedele af alle sæsonens løb. Det har bookmakerne også luret, så han står til beskedne 1,57 som vinder.

Det er dog ikke svært at forestille sig, at han vil være ekstra motiveret her af muligheden for at snuppe rekorden for flest sejre i en sæson, også selv om han selv har forklaret, at det er et vanskeligt parameter at sammenligne på tværs af sæsoner, hvor der ikke er lige mange løb. Men mon ikke han gerne vil have sejren alligevel?

Det vil Sergio Perez helt sikkert også. Den populære mexicaner vil elske at snuppe sejren på hjemmebane. I 2021 var han for første gang på podiet i hjemlandet, og jubelbrølet, da han stod der, kunne formentlig måles på Richterskalaen.

Han får dog skarp modstand ad Leclerc, der også ser ud til at være i stærk form for tiden. De to kørere kan måske i deres indbyrdes kamp for at sikre den samlede andenplads risikere at blive overhalet bagfra. 

Så vil Lewis Hamilton givet være vaks ved havelågen. Briten sikrede en stærk andenplads senest, og han har været på podiet syv gange i sæsonen. I Mexico har han i fire af seks forsøg været på podiet, og han vil være en oplagt podiekandidat endnu engang. Det er vores bud til løbet i Mexico: At Hamilton havner på podiet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Lewis Hamilton på podieplacering
Gå til bet365 *


Mexicos Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Det fulde navn på løbet i Mexico City er Formula 1 Gran Premio de la ciudad de Mexico 2022

  • Autodromo Hermanos Rodriguez blev bygget i 1959, og i 1963 blev der første gang kørt Formel 1 Grand Prix på banen

  • Der er 17 sving og 2 DRS-zoner på banen

  • Hurtigste omgangstid satte Valtteri Bottas i 2021 med 1:17,774 minut

  • En omgang er 4,304 kilometer lang, og der skal køres 71 gange rundt, hvilket giver en samlet distance på godt 305 kilometer


Bookmaker til Mexicos Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Mexicos Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Skriv første kommentar

Skriv et svar