18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mexico City Grand Prix: Odds og optakt den 27. – 29. oktober 2023

Det er en lille smuttur ned over grænsen, når Formel 1-feltet i denne uge er rykket fra Texas i det sydlige USA til hovedstaden i naboen mod syd, Mexico City. Det er nu stadig med Max Verstappen som favorit og med Magnussen og Haas som en altid potentiel bundprop i feltet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mexico City Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 29. oktober 2023 klokken 21:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Max Verstappen vandt for 15. gang af 18. mulige i seneste Grand Prix, der blev kørt i USA.

Max Verstappen vandt for 15. gang af 18. mulige i seneste Grand Prix, der blev kørt i USA. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Mexico City Grand Prix

Den forsvarende dobbelte og nykårede triple verdensmester Max Verstappen er endnu engang favorit, når der er ræs i weekenden. Hos bookmakerne er der Formel 1 odds 1,28 på sejr til hollænderen.

Nærmeste konkurrent vurderes at være holdkammeraten Sergio Perez til odds 8, mens du får 11 gange pengene retur, hvis Lewis Hamilton gentager sejrene fra 2016 og 2019. 

Der er ikke den store tiltro til, at Haas får styr på deres opgradering, så du får endnu engang 501,00 gange gysserne tilbage, hvis Kevin Magnussen snupper en uventet sejr. 


Hvem vinder Mexico City Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,28 – SPIL HER >>*
Sergio Perez8,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton11,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris19,00 – SPIL HER >>*
George Russell23,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc29,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz34,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri41,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Mexico City Grand Prix: Mesterskaberne er helt afgjort. Nu gælder det sekundære placeringer, ære og at undgå nedture

Formel 1 er på eventyr i Amerika. I sidste uge var det Nordamerika og Austin, Texas, der lagde asfalt til, mens det i denne uge er Autodromo Hermanos Rodriguez, der står for herlighederne.

Det fortsætter i de kommende uge med først en tur til Sydamerika og Sao Paolo i Brasilien på Lagos-banen, hvorefter det er showtime med det spektakulære løb i Las Vegas tilbage i USA. 

Først skal vi dog have lagt arm med udfordringerne i Mexico City. Den tynde luft mere end 2.000 meter over havoverfladen og den varme luft stiller store krav til bilernes setup, og det kræver mere end almindeligt skarpe mekanikere at gennemføre løbet smertefrit. 

Sergio Perez er på hjemmebane, og efter 3. pladser de to seneste sæsoner vil han formentlig strække sig langt for i det mindste at komme mindst yderligere ét trin op på podiet. 

Om han ligefrem kan slå Verstappen, er nok tvivlsomt, men det ville være en kærkommen opmuntring for mexicaneren, der aktuelt er 39 point foran Hamilton i kampen om den individuelle andenplads.

Mens Hamilton blev sat tilbage i kampen om andenpladsen, skete der helt anderledes dramatiske ting i bunden af kontruktørernes stilling. 

Alphatauri skrabede 5 point til sig med Tsunodas 8. plads i Grand Prix’et i Austin, og holdet er nu bare 2 point efter Haas. At undgå sidstepladsen må være målet for de to hold nu.

I konstruktørkampen fik McLaren i øvrigt overhalet Aston Martin, men bare seks point skiller de to hold, og Aston Martin viste for første gang i mange – mange – løb tænder i Austin. Det kan blive et brag af en duel om den samlede fjerdeplads.

Kevin Magnussen og Haas leder og leder efter succes i Formel 1. I weekenden kigger de i Mexico City.

Kevin Magnussen og Haas leder og leder efter succes i Formel 1. I weekenden kigger de i Mexico City. (Foto: IMAGO / Nordphoto)

Kevin Magnussens chance i løbet

Haas havde gjort et forrygende PR-arbejde forud for løbet i Austin, for nu kom holdets nye store opgradering.

Kevin Magnussen må have følt det, som når man køber verdens tilsyneladende smarteste produkt på Wish, og det så kommer hjem i en miniature-udgave, der ingenting kan, og ingenting udretter, før det så ret hurtigt bare går i stykker.

Danskeren blev nummer 14 i andet løb i træk, og han har nu kun Ricciardo og de tre rookies, Lawson, Sargeant og De Vries bag sig i stillingen. Det er ikke godt.

Sæsonen er så godt som spildt på gulvet, og det må dreje sig om at samle informationer og erfaringer, så det kan blive bedre i 2024.

Derfor vil det være helt urimeligt at forvente meget mere, end at Magnussen kan hive bilen helskindet gennem løbene resten af Formel 1-sæsonen, og falder terningerne danskerens vej, kan han måske slås med om et enkelt point undervejs, men mest realistisk er placeringer mellem 12 og 16.

Odds-forslag til Mexico City Grand Prix: Presser Perez sig lige akkurat helt frem for en gangs skyld?

Der er fire løb tilbage af Formel 1-sæsonen. Meget er på plads, og hos Red Bull kan de glæde sig over endnu en vellykket sæson. 

Men mexicanske Sergio Perez havde nok sat næsen op efter mere, da han i sæsonens femte løb snuppede sin anden 2. plads og allerede havde vundet 2 løb. 

Siden har mexicaneren været på podiet yderligere fire gange, men det er ikke blevet til flere sejre. Han vil være ekstremt opsat på hjemmebanen i magiske Mexico City, og det altid talstærke og entusiastiske publikum vil gøre deres for at juble ham frem til succes.  

Max Verstappen har vundet 15 af sæsonens foreløbig 18 løb. To gange er han blevet nummer 2 og kun én gang – i Singapore – havnede han udenfor podiet med en 5. plads. Hollænderen har vist sig nådesløs og skovler sejre ind på kontoen løb efter løb.

Men måske er der alligevel ræson for ham i at give et par millimeters plads til holdkammeraten her? Det kan skubbe den samlede 2. plads i retning af Perez, og det kan bløde lidt op på det til tider meget konkurrenceprægede forhold mellem de to. 

Du kan få ganske fine odds 2,00 på Perez i top 2 i løbet, men vi strammer skruen en anelse og går med ham som vinder på hjemmebanen. 

Sikke en succes for holdet. Sikke mange energidrikke, der kan sælges i den enorme millionby. Og mon ikke det vil gøre en masse godt for Perez’ trivsel som andenviolin?

Vi går med overraskelsen og siger, Perez vinder løbet og sparker gang i en gigantisk fiesta i hjemlandet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
8,00
Sergio Perez vinder
Gå til bet365 *

Mexico City Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Det officielle navn for Grand Prix-løbet i Mexico City City er Formula Gran Premio de la Ciudad de Mexico City 2023

  • Autodromo Hermanos Rodriguez blev første gang brugt til Formel 1-løb i 1963

  • Der er 17 sving og 2 DRS-zoner på banen

  • Banerekorden blev sat i 2021 af Valtteri Bottas, der kørte en omgang i tiden 1:17,774 minut

  • Kørerne skal i alt tilbagelægge 305,354 kilometer på den 4,304 kilometer lange bane, så de skal rundt 71 gange for at nå til mål

Sendeplan i TV: Mexico City Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af Mexico City Grand Prix starter med første træning kl. 20:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 23:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 21:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar