18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Las Vegas Grand Prix: Odds og optakt den 17. – 19. november 2023

Alt kan ske i Las Vegas. Syndens By. Mulighedernes By. I weekenden er der Formel 1-løb i verdens underholdningscentrum på en spritny bane, som er skruet sammen af byens gader og blandt andet byder på næsten 2 kilometer lige kørsel på The Strip. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Las Vegas Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 19. november 2023 klokken 07:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Red Bull team præsentation i Las Vegas med Verstappen og Perez.

Max Verstappen, Sergio Perez og Red Bull er favoritter i det første Las Vegas GP nogensinde. (Foto: IMAGO / ANP)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Las Vegas Grand Prix

Det er endnu engang Max Verstappen, som er favorit hos bookmakerne. Der er Formel 1 odds 1,25 på sejr til hollænderen i søndagens Grand Pris. 

Ifølge oddsene er de nærmeste forfølgere Norris til 10 gange grunkerne, Leclerc til 17 gange skillingerne og Sainz, som står i odds 19 sammen med Hamilton. 


Hvem vinder Las Vegas Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,25 – SPIL HER >>*
Lando Norris10,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc17,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz19,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton19,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez21,00 – SPIL HER >>*
George Russell41,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri41,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso51,00 – SPIL HER >>*
Esteban Ocon251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Charles Leclerc og Ferrari har vist stigende form mod slutningen af sæsonen.

Charles Leclerc kom slet ikke i gang med løbet i seneste GP i Brasilien. Det klør efter at sikre et stærkt resultat i Las Vegas. (Foto: IMAGO_Motorsport Images)

Optakt til Las Vegas Grand Prix: Sin City er klar til ræs, fræs og The Greatest Show on Earth

Der er tænkt mange tanker om Formel 1-feltets retur til Las Vegas.

Her kørte de to løb i 1981 og 1982, og mere end 40 år senere er det tid for en retur og for at lade to af verdens mest attraktive elementer i underholdningsindustrien smelte sammen.

Det er tid for Las Vegas Grand Prix.

Det ser ud til at være en fremragende bane. Flere lange og lige stræk med mulighed for hastigheder helt oppe i nærheden af Monza-banen, der regnes for den hurtigste i Formel 1-kalenderen. 

Der er også udfordrende sving og halsbrækkende manøvrer undervejs, så det ikke kun er farten, der afgør det hele – så kunne vi bare give trofæet til Verstappen med det samme – men det kræver også teknisk snilde og køreevner. 

Løbet køres om aftenen i gadebelysningen i Las Vegas, og det giver udfordringer for bilerne. Hvad sker der med dækkene, når temperaturen falder derude i Nevada-ørkenen? 

Kan de forskellige teams holde dækkene varme nok til at præstere? Eller vil vi se mange flere hold end Haas have dækproblemer?

De to VM-titler til individuel og konstruktørerne er på plads for længst. 

Men der er stadig kamp om andenpladsen, hvor Hamilton og Perez begge kan sætte sig på Best of The Rest-titlen, mens Ferrari stadig rækker ud efter Mercedes i kampen om andenpladsen blandt konstruktørerne. 

Og kan McLaren fortsætte med at imponere? De er blevet nummer to i seks af de seneste 11 løb, men i Brasilien på Interlagos vågnede Aston Martin pludselig igen op til kamp, og det kan blive en forrygende fight i anden række, hvis begge teams lever op til forventningerne. 

I bunden har Haas vel nærmest opgivet ethvert håb om at få noget fornuftigt ud af sæsonen.

Günther Steiner har forklaret, at holdet har de data, de skal bruge frem mod næste sæson, så kørerne har simpelthen fået lov at vælge, hvilket setup de vil køre med. 

Magnussen har valgt at blive i den opgraderede version, mens Hülkenberg vender tilbage til bilen, som den var før opgraderingerne i Austin.

Om det er nok til, at Haas kan undgå sidstepladsen hos konstruktørerne er mere end tvivlsomt.

Teampræsentation i Las Vegas af Haas-kørerne Magnussen og Hülkenberg.

Kevin Magnussen forsøger denne gang at nå lidt længere end 1. omgang. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Kevin Magnussens chance i løbet

De er gået all-in på gakkede løsninger hos Haas til dette løb. Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg har selv fået lov at vælge, om de ville køre med bilen fra det meste af sæsonen, eller om de trives i den nye model med den store opgradering, der ikke har haft synderlig effekt. 

Magnussen har valgt at pege frem og fortsætter med den nye opgradering. Om det så kan give danskeren nok medvind til at levere et topresultat i aftenlyset i Las Vegas vil vise sig. 

Det har været en lang og træls sæson for danskeren, der er udgået fem gange i sæsonens løb. Kun 7 gange er han endt i top 15. Det er ikke imponerende. 

Men måske kan holdet faktisk for en gangs skyld profitere af, at de har så svært ved at køle dækkene, når nu de skal konkurrere i den kølige aftenluft i Las Vegas? Måske …

Odds-forslag til Las Vegas Grand Prix: En bane for Red Bull. Men måske med forhold for Ferrari?

Som om de ikke har fordele og overlegenhed nok i forvejen, ser det faktisk ud til, at Las Vegas Strip Circuit er den bane hele sæsonen, der giver Red Bull allerflest fordele. 

Lange lige stræk med potentiale for høje hastigheder taler lige ind i energidrikkens setup. Så det bør være oplagt med Verstappen i front igen, og Perez har vist stigende form, så mon ikke mexicaneren vil blande sig i front også?

Er der overhovedet nogen, der kan matche dem? Det skulle være Lando Norris fra McLaren og så måske Ferrari. 

Scuderia er skarpe på dæktemperaturer, og det kan blive en udfordring for alle teams, så måske har italienerne en lille fordel her – og de har vist stigende formkurve de seneste løb. 

Du får nydelige 5,50 på Perez i top 2, og det ser endog ganske fristende ud med tanke på hans fine indsats i Brasilien. 

Vi vælger dog i stedet at gå med Ferrari og Charles Leclerc på podiet.

Italienerne har forbedret sig mod slutningen af sæsonen. 3 og 5 i Austin. 3 og 4 i Mexico, og Sainz blev nummer 6 i Brasilien, hvor Leclerc ikke kom til start men ellers havde kørt sig til P2.

Vi siger Charles Leclerc på podiet i Las Vegas.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,37
Charles Leclerc i top 3
Gå til bet365 *

Las Vegas Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Showet i Sin City har officielt fået navnet Formula 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix 2023

  • Der blev først gang kørt Formel 1-løb i Las Vegas i 1981, men det var kun en 2-årig fornøjelse, for efter 1982-udgaven af Caesars Palace Grand Prix har der ingen spænding været i Las Vegas før nu i 2023 på Las Vegas Strip Circuit

  • Der er 2 DRS-zoner og 17 sving på banen

  • Da det er første gang, løbet køres, er der ingen banerekord, men den bliver nok hurtig, for forventningen er hastigheder i nærheden af Temple of Speed i Monza

  • Løbet strækker sig over 50 omgange á hver 6,201 kilometer, hvilket giver en samlet distance for kørerne på 310,05 kilometer

Sendeplan i TV: Las Vegas Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af Las Vegas Grand Prix starter med første træning kl. 05:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 09:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 07:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar