18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Japans Grand Prix: Odds og optakt den 7. – 9. oktober 2022

Sergio Perez snuppede sejren i Singapore, så Red Bull vandt det sjette Grand Prix på stribe. Men nu venter Suzuka-banen i Japan, og her har Mercedes vundet de seneste seks løb. Er det endelig tid for sæsonens første Grand Prix-sejr for Toto Wolff og Mercedes? Eller snupper Verstappen sejren og sikrer VM-titlen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Japans Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 9. oktober 2022 klokken 7:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Japans Grand Prix

Max Verstappen havde fem sejre på stribe forud for Singapore, hvor han endte på en skuffende syvendeplads. Alligevel har bookmakerne stadig Verstappen som klar favorit. Mercedes plejer at være stærke på Suzuka-banen, og både Hamilton og Russell banker på til podiepladserne.


Hvem vinder Singapores Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,50 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc4,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez11,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton13,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz17,00 – SPIL HER >>*
George Russell21,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris201,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen2.001,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher2.001,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 6/10 2022 kl. 12:00. Odds kan ændre sig.


Optakt til Japans Grand Prix: Velkommen tilbage til den japanske forlystelsespark

Den forrygende Suzuka-bane i det østlige Japan blev oprindeligt skabt til testkørsel for Honda-fabrikkerne, men i 1987 blev banen en del af Formel 1-kalenderen, og der har den været lige siden. Bortset fra 2020 og 2021 på grund af den forbandede pandemi.

Nu er Suzuka tilbage med de halsbrækkende sving, det høje tempo og den fascinerende form som et 8-tal, der betyder, at bilerne passerer hinanden på vej ind i og ud af 130R- og Degner 2-svingene. Banen er placeret midt i en forlystelsespark, så der er også et kæmpe pariserhjul midt i det hele. 

Fansene i Japan elsker Formel 1, og de er med på udklædningsdillen og skaber en festlig ramme med plads til mere end 150.000 tilskuere til løbet. På banen har Mercedes domineret i nyere tid, og de har taget sejren de seneste seks gange, der har været løb i Japan.

Senest var det Valtteri Bottas, der vandt i 2019, og før det havde Lewis Hamilton vundet fire af de foregående fem år. Mercedes jagter stadig sæsonens første sejr, så mon ikke de er helt oppe på gummi-dækkene denne gang for endelig at slutte øverst på podiet?

I løbene fra 2014-2019 er det kun Red Bull, Ferrari og Mercedes, der har sikret sig podiepladser i Japan, så det er ganske sandsynligt, at det igen bliver de tre store, der kæmper om de forreste pladser. Max Verstappen kan denne gang selv afgøre, om han vil sikre sig verdensmesterskabet, for det kræver sejr og hurtigste omgang. Så kan manden fra Nederlandene ikke længere hentes.Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen sluttede på P12 i Singapore, og det er hans bedste placering siden Østrig 10. juli. Efter en periode med 15.- og 16. pladser var danskeren igen i nærheden af point, og det lover godt for hans indsats på Suzuka. Magnussen har kørt fem løb på banen tidligere, så han er forberedt på intensiteten, farten og udfordringerne.

Erfaringen og evnerne som kører kan ingen tage fra Kevin Magnussen. Men han har været ramt af en uheldig blanding af dårlige beslutninger fra teamet, fejlslagne strategier og tilfældigheder i sæsonen. 

Det strammer til i kampen i det store midterfelt blandt de teams, der drømmer om at være ‘Best of the Rest’ efter de tre store teams, så det bliver vanskeligt for Magnussen at klemme sig i pointene igen. Men rammer han dagen. Passer de taktiske beslutninger og timingen – og heldet – til eventuelle safety cars. Og bliver han ikke ramt af materielle udfordringer, bør han presse på for en plads i top 10.   


Odds-forslag til Japans Grand Prix: Mercedes byder sig til i toppen igen

Alle elsker Suzuka-banen. Den er sjov. Den er udfordrende. Der er teknisk svære sving. Der er indbydende langsider. 8-talsformen er anderledes end andre baner. Og det er et løb, der ofte ligger så sent i kalenderen, at man finder en verdensmester her. Det er skægt at køre på Suzuka-banen. 

Max Verstappen kan sikre sig VM-titlen, hvis han kører først over stregen og sikrer sig den hurtigste omgang. Det kan meget vel tænkes, at han snupper hele molevitten og bliver den store triumfator. 

Mercedes har været dominerende i Japan i de seneste løb. I sæsonen har Russell været på podiet syv gange, mens Hamilton har stået på de fine trin seks gange. Den tidligere verdensmester er stadig ærgerrig og ivrig efter at bevise sit værd, så vores bud til løbet på Suzuka bliver, at Hamilton snupper en plads på podiet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Lewis Hamilton på podieplacering
Gå til bet365 *


Japans Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Officielt hedder løbet Formel 1 Hondas Japanske Grand Prix 2022

  • Suzuka-banen blev bygget i 1962, men først i 1987 blev der kørt Formel 1-løb på banen

  • Der er 18 sving og en enkelt DRS-zone på Suzuka

  • Lewis Hamilton satte banerekord i 2019, da han kørte en omgang på 1:30, 983 minut

  • Kørerne skal 53 gange rundt på den 5,807 kilometer lange bane, og det giver en samlet løbsdistance på 307,471 kilometer


Bookmaker til Japans Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Japans Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar