18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Japans Grand Prix: Odds og optakt den 22. – 24. september 2023

Fra Singapore til Japan. Fra Marina Bay til Suzuka. Der er gang i de fede oplevelser på Formel 1-kalenderen for tiden, for alle elsker Suzuka-banen. Det særprægede layout, den rappe bane og de store udfordringer er guf for kørerne. Verstappen er favorit, selv om Red Bull skuffede senest, mens Kevin Magnussen meget gerne napper en dacapo af løbet i Singapore. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Japans Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 24. september 2023 klokken 7:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Carlos Sainz snuppede sejren i Singapore, og dermed kom der lidt tiltrængt opmuntring til Ferrari.

Carlos Sainz snuppede sejren i Singapore, og dermed kom der lidt tiltrængt opmuntring til Ferrari. (Foto: IMAGO / HochZwei)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Japans Grand Prix

Max Verstappen og Sergio Perez er endnu engang storfavoritter. Vinder den dobbelte verdensmester, Verstappen, kan du vinde skillingerne tilbage med Formel 1 odds 1,28, mens der er 12,00 på Sergio Perez.

Forfølgerfeltet forventer bookmakerne bliver ført an af Lando Norris foran Sainz, Leclerc og Hamilton. Der er odds 15 på Norris og 19 på de tre andre.


Hvem vinder Japans Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,25 – SPIL HER >>*
Sergio Perez12,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris15,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz19,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc19,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton19,00 – SPIL HER >>*
George Russell26,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri29,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Japans Grand Prix: Red Bull mod konstruktørmesterskabet, Ferrari mod 2. pladsen, mens Mercedes er klar til et stort forsvar

Suzuka-banen er aktuelt den eneste på Formel 1-kalenderen, der er formet som et 8-tal. Men det er ikke den eneste grund til, at kørerne elsker banen i Japan.

Michael Schumacher har vundet det japanske Grand Prix flest gange af alle med seks triumfer, mens det var Max Verstappen, der snuppede sejren sidste år. Selvfølgelig.

Eller måske ikke selvfølgelig. Efter Singapore, hvor Ferraris Carlos Sainz snuppede sejren, og Red Bull end ikke var på podiet, er det måske nye tider for karavanen. 

Sikkert er det i hvert fald, at Ferrari med Sainz’ sejr og Leclercs fjerdeplads kom tættere på Mercedes i kampen om konstruktørernes 2. plads. 

Forfølgerfeltet med Ferrari, Mercedes og McLaren er i fremgang, men det kan også tænkes, at Singapore bare var et lille bump på vejen for Red Bull, som umiddelbart er perfekt skruet sammen til Suzuka-banens udfordringer med rappe sving og høj downforce. 

Motivationen er i hvert fald tårnhøj hos Red Bull-teamet, for de kan simpelthen sikre sig konstruktørmesterskabet allerede på søndag. En voldsomt imponerende præstation, hvis det lykkes. 

Det vil også være imponerende, hvis McLaren fortsætter de flotte takter og bliver en trussel for Aston Martins 4. plads i konstruktørernes mesterskab. 

I det hele taget er der hele feltet ned intens kamp om placeringerne, for Williams kan vel ikke være sikker på, de kan holde Haas bag sig med kun ni point mellem holdene. 

Haas skal omvendt ikke have mange flere ringe løb, før end døren er på vid gab for Alfa Romeo og Alpha Tauri, der er henholdsvis 2 og 7 point efter Team Magnussen.

Kevin Magnussen holder nok fast i F1, selv om han her prøver lykken med et bordtennisbat.

Kevin Magnussen holder nok fast i F1, selv om han her prøver lykken med et bordtennisbat. (Foto: IMAGO / HochZwei)

Kevin Magnussens chance i løbet

Helledusseda for en herlig dag for Kevin Magnussen på Marina Bay i Singapore. Danskeren havde en god weekend i det hele taget med en 6. plads i kvalifikationen og en placering som nummer 10 i søndagens Grand Prix.

Bilen er stadig ikke helt lige så rap som konkurrenterne, men Magnussen kompenserede med list, snilde og fight og endte altså med 1 enkelt point. 

Det kan dog blive hverdag igen i Japan, for Suzuka-banen er krævende for dækkene, og det har Haas allerede haft rigeligt bøvl med, så hvis det bliver endnu værre på søndag, kan Magnussen få svært ved at gentage det flotte løb i Singapore.

Men mere vil have mere, og danskeren drømmer helt sikkert om igen at kæmpe med i omegnen af placeringerne fra 8-14 i feltet. Det kan han også. På en rigtig god dag.

Odds-forslag til Japans Grand Prix: Red Bull slår tilbage, men Ferrari slår sig stadig i tøjret

Det har ikke ændret meget på oddsene på Red Bull, at de ikke fik succes på banen i Singapore. Der er stadig 1,28 på Verstappen, og der er endda blot 1,72 på begge kørere på podiet. Det er lige lavt nok, men jeg tror på, det sker. 

Red Bull har dobbelt motivation i at hævne sidste weekends resultater, og så kan de samtidig sikre konstruktørmesterskabet, hvis det hele flasker sig i søndagens løb. 

Jeg vælger i stedet at gå med Ferrari, der har imponeret i de seneste løb. De blev 3 og 4 på Monza i forrige løb, og i Singapore hed det så 1 og 4. 

Jeg tror, de kan om ikke gentage så komme tæt på lige så flotte placeringer på Suzuka-banen, og dermed kommer de begge i top 6 i løbet.

Sainz er godt nok kun én gang i sine foreløbig 6 forsøg på banen i Japan sluttet i top 6, mens Leclerc er blevet 3 og 6 i sine to sidste forsøg på Suzuka. 

Det bliver tæt, og der bliver kamp om alle topplaceringerne endnu engang – og hvor er det dog herligt – men jeg holder på, at Ferrari kan køre begge biler i mål i top 6.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Begge biler i top 6: Ferrari
Gå til bet365 *

Japans Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Formula 1 Lenovo Japanske Grand Prix 2023 er det officielle og sponsor-influerede navn på søndagens løb. Vi kalder det bare Japans Grand Prix

  • Der blev første gang kørt Formel 1 på Suzuka Internationale racerbane i 1987

  • Der er 18 sving og 1 DRS-zone på Suzuka-banen

  • Lewis Hamilton har banerekorden, som han satte i 2019, da han kørte en omgang på 1:30, 983 minut

  • Kørerne skal banen rundt 53 gange, og da der er 5,807 kilometer per omgang, giver det en samlet distance på 307,471 kilometer

Sendeplan i TV: Japans Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV? Transmissionen af Japans Grand Prix starter med første træning kl. 04:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 08:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 07:00 ligeledes på TV3+.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar