18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Italiens Grand Prix: Odds og optakt den 9. – 11. september 2022

Weekenden byder på afslutningen af den europæiske del af Formel 1-kalenderen. Og efter det orange GP i Holland i sidste weekend, bliver det rødt og gult på Monza, når Ferrari-fansene fylder tribunerne til en kæmpe folkefest. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italiens Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 11. september 2022 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Italiens Grand Prix

Fire sejre på stribe har sendt Verstappen godt og grundigt til tops i stillingen. Men det har også sendt oddset på endnu en sejr helt i bund. Der er lige nu odds 1,36 på sejr til hollænderen, og det er for lidt. Han kan meget vel vinde, men der er altid risiko for uheld, safety cars eller regnvejr. Meget kan gå galt. Men favorit, det er han.


Hvem vinder Italiens Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,36 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc7,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton10,00 – SPIL HER >>*
George Russell11,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez13,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz26,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso151,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris351,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher2.001,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen2.501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 1/9 2022 kl. 12:40. Odds kan ændre sig.


Optakt til Italiens Grand Prix: Benvenuti a La Pista Magica

Der bliver kørt hurtigt på banen i Monza. Meget hurtigt. Gennem tiden har det kostet en del ulykker med tyske Wolfgang von Tripps’ uheld i 1961, hvor han selv og 15 tilskuere døde som et af de mest dramatiske. Så galt går det forhåbentlig ikke på søndag, selv om vi får nogle af de højeste tophastigheder på hele F1-touren. Vi får i øvrigt også nogle af sæsonens laveste hastigheder på banen, der har temmeligt kraftige nedbremsninger undervejs. Men der er altså også mange gode lange strækninger, der indbyder til topfart og overhalinger. 

Det er absolut ikke uden grund, at banen også kaldes The Temple of Speed, og banerekorden fra 2004 er sat af Rubens Barrichello, der kørte en omgang på 1:21,046 med en gennemsnitshastighed på 257 kilometer i timen. I 2020 kørte Lewis Hamilton en omgang i kvalifikationen med en gennemsnitsfart på mer end 264 kilometer i timen. Sidste år vandt Daniel Ricciardo på banen i Monza, og året før var det Pierre Gasly, der var hurtigst. Der er altså mulighed for at blande kortene ekstra godt på banen. 

Ferraris Charles Leclerc har ikke store forhåbninger, da han ikke mener, teamets bil er perfekt sat op til Monza-banen. Men mon ikke han alligevel vil gøre sit ypperste for et godt resultat foran hjemmefansene? Det kan dog vise sig ikke at være nok, for Max Verstappen er i strålende form, og med sejren på Zandvoort i sidste weekend er han på fire sejre på stribe og 10 sejre i sæsonen i alt. Der er nu mere end 100 point fra Verstappen til nærmeste forfølger, og kampen om andenpladsen kan vise sig at blive meget mere tæt end dysten om førstepladsen. Kevin Magnussens chance i løbet

Det er tunge uger for Kevin Magnussen. De seneste fire løb er han udgået en gang og ellers sluttet 16, 16 og 15. Og på forhånd er der ikke de store forventninger til bilen på banen i Monza. Teamchef Guenther Steiner har forklaret, at baner med høj hastighed og lav downforce ikke passer til teamet. Men de arbejder stadig hårdt hver gang for at samle data og forbedre sig til næste sæson. 

Så det er med lave forventninger, Magnussen og Co. går ind til dette løb. Det kan selvfølgelig være et godt udgangspunkt for en positiv overraskelse, men umiddelbart vil det være godkendt, hvis han holder sig i løbet helt til målstregen, og kan han så klemme sig ind blandt de 12-13 forreste, vil det være tilfredsstillende – og jo endda en smule fremskridt i så fald. 


Odds-forslag til Italiens Grand Prix: Hamilton, røgskyer af vrede og et stærkere Mercedes

Det så meget skidt ud i begyndelsen af sæsonen for Mercedes. Bilerne kommer hoppende og skrumplende hen af banerne, og der var intet, der tydede på, de skulle kunne konkurrere om noget som helst i denne sæson. Men langsomt er det blevet bedre og bedre.

I sidste weekend lå både Hamilton og Russell godt til, da teamet kaldte Russell i pit, og så var Hamilton ubeskyttet på gamle slidte dæk, da Verstappen ræste forbi ham. Hamilton endte som nummer fire, mens Russell for tredje gang i de seneste fire løb kørte sig på podiet. Briten var rasende. Mildest talt. 

Hamilton vil helt sikkert være opsat på at tage hævn for den missede sejr i sidste weekend, og han har tidligere vundet fem gange på banen i Monza. Så briten må lure på at gøre endnu et forsøg på The Temple of Speed. Vinder han her, vil han også holde liv i håbet om at ende blandt de tre første i den samlede stilling, og leverer både han og Russell igen på øverste hylde, kan Mercedes også øjne Ferrari i konstruktør-duellen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
10,00
Lewis Hamilton vinder
Gå til bet365 *


Italiens Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Grand Prix-løbet på Monza hedder officielt Pirelli Gran Premio d’Italia 2022.

  • Monza-banen blev grundlagt i maj 1922 og taget i brug senere samme år. Første Formel 1-GP på banen var i 1950.

  • Der er 11 sving og 2 DRS-zoner på banen.

  • Brasilianske Rubens Barrichello kørte i 2004 en omgang på 1:21,046, og hurtigere har ingen siden kørt en omgang på banen.

  • En omgang er 5,793 kilometer, og dem skal der køres 53 af, så vi ender med en samlet distance på 306,72 kilometer.Bookmaker til Italiens Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Italiens Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar