18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Italiens Grand Prix: Odds og optakt den 1. – 3. september 2023

Det er tid for endnu et besøg i The Temple of Speed. Den vanvittigt hurtige bane i italienske Monza lægger asfalt til weekendens Formel 1-Grand Prix. Forhåbentlig holder det mere tørt end i det netop overståede hollandske, der næsten regnede væk. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italiens Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 3. september 2023 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Odds og optakt til Italiens Grand Pris den 3. september 2023

Max Verstappen med endnu et trofæ til den bugnende samling. (FOTO: IMAGO / Every Second Media).

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Italiens Grand Prix

Ni sejre på stribe til Max Verstappen. Det er svært at forestille sig andre vindere af et Formel 1-løb netop nu, og det er bookmakerne da også enige i, så du kan hente Formel 1 odds 1,22 på sejr til den dobbelte verdensmester på Monza-banen.

Holdkammeraten Perez er vurderet som nærmeste konkurrent i odds 10,00, mens der er 21 gange pengene igen på både Alonso, Norris og Hamilton.


Hvem vinder Italiens Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,22 – SPIL HER >>*
Sergio Perez10,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso21,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris21,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton21,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc26,00 – SPIL HER >>*
George Russell34,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri34,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Italiens Grand Prix: Verstappen i komplet kontrol – spændingen finder vi længere nede i feltet

Der er ikke meget at rafle om. Max Verstappen sætter stort set en ny Formel 1-rekord, hver gang hans hjul drejer en omgang. 

Ved det seneste Grand Prix nåede han op på ni sejre på stribe, hvilket er en tangering af Sebastian Vettel, der hidtil har siddet på den rekord. 

Og 11 sejre i sæsonen er også en udligning af Hamiltons højeste antal sejre på en sæson. Vinder Verstappen fem løb mere i sæsonen, forbedrer han sin egen rekord med 15 sejre fra 2022-sæsonen. 

Puha. Det er Verstappens verden, og vi andre får bare lov at kigge på, mens han ræser af sted. Der er dog stadig kamp om de sekundære placeringer i feltet. 

I bunden skal Haas snarere kigge sig over skulderen i konstruktørmesterskabet, hvor de er nummer otte foran Alfa Romeo og Alpha Tauri, men Williams foran dem ser stærkere ud netop nu. 

Det er stadig spændende i laget efter Verstappen. Denne weekend viste Alonso, at man stadig skal regne Aston Martin med blandt feltets stærkeste biler, mens Gasly sikrede en plads på podiet for Alpine, og dermed udlignede holdkammeraten Ocon, der blev 3’er i Monaco. 

Netop Gasly har gode minder fra Monza, hvor han vandt i 2020. Året efter var det Daniel Ricciardo, der vandt, men han kommer ikke til at køre denne gang på grund af et brækket håndled. 

Og så er der jo altid spørgsmålet om Ferrari. De er på hjemmebane, og de vil være opsatte på at levere et godt resultat, men de har ikke leveret overbevisende i de seneste løb. 

Leclerc og Sainz blev 9/10 på Silverstone. 7 og 8 i Ungarn og i Belgien udgik Sainz, mens det var Leclerc, der ikke fuldførte i Holland. Det dufter ikke af en topplacering.

Kevin Magnussens chance i løbet

Det er godt nok en træls sæson for Kevin Magnussen. De seneste otte løb er hans bedste placering en 15. plads, og i to af de otte løb er han endda udgået. 

Det er dog værre, at danskerens bil virker helt bag dansen. I lang tid var der bøvl med dækstrategi og måske egentlig bare strategi i det hele taget, men det er, som om bilen har taget et dyk i evnen til at præstere også. 

Magnussens evner fejler ingenting. Det ved vi. Så når han roder rundt helt chanceløs løb efter løb, må der være noget grundlæggende galt med bilens power eller setup eller noget helt tredje. 

Det er forfærdeligt at være vidne til, så det er sikkert mange gange værre at være manden bag rattet. Vi er der, hvor bare det at gennemføre er en præstation, og hvis danskeren kører sig i top 15 er det godkendt. Av. 

Odds-forslag til Italiens Grand Prix: Ferrari forsøger at holde sig relevante

Hjemme i The Temple of Speed har det altid været ekstra vigtigt for Ferrari at præstere. Vi skal dog helt tilbage til 2019 for at finde seneste sejr til Scuderia.

Dengang vandt Leclerc, mens Vettel blev nummer 13. Året efter udgik begge kørere, så det var trods alt forbedring, da det i 2021 blev til 4. og 6. pladsen. Og sidste år sluttede Leclerc som nummer 2, mens Sainz blev nummer 4. 

Det vil være vanvittigt at tro, andre end Verstappen kan vinde løb netop nu. Men en plads på podiet kan det måske blive til, selv om Ferrari kun har én podieplads i de seneste fire løb. 

Ferrari er vel netop nu regnet som outsider blandt de teams, der kommer lige efter Red Bull, så selv om de har hjemmebane, får vi et nydeligt odds på en podieplads til Leclerc. 

Det er vores bud til weekendens ræs: Charles Leclerc på podiet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,75
Charles Leclerc på podiet
Gå til bet365 *

Italiens Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Løbet i Monza hedder helt officielt Formula 1 Pirelli Gran Premio D’Ialia 2023, og det bliver kørt på Autodromo Nazionale Monza

  • Banen i Monza blev bygget på bare 110 dage tilbage i 1922, og det var en del af Formel 1-kalenderen fra 1950. Siden har der været år været afviklet Formel 1-løb på banen i Monza – på nær ét år: 1980

  • Der er 11 sving og 2 DRS-zoner på banen

  • Den hurtigste omgang på Monza tilhører – indtil videre – Rubens Barichello, som tilbage i 2004 ræsede gennem en omgang på 1:21.046 minut

  • Der skal i alt køres 306,72 kilometer, så med omgange på hver 5,793 kilometer betyder det, at kørerne skal rundt i alt 53 gange

Sendeplan i TV: Italiens Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV? Transmissionen af Italiens Grand Prix starter med første træning kl. 13:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 16:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 15:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar