18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hollands Grand Prix: Odds og optakt den 25. – 27. august 2023

De seneste tre uger er der sket det usædvanlige, at Red Bull ikke har vundet et Formel 1-løb. Det skyldes naturligvis udelukkende, at der ikke er blevet kørt løb i den tre uger lange sommerpause, men nu er vi endelig klar igen med det hollandske Grand Prix på Circuit Zandvoort. Red Bull er favorit til at snuppe sejren endnu engang. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hollands Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 27. august 2023 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Odds og optakt til Hollands Grand Prix i Formel 1 2023

Foto: IMAGO / NurPhoto

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Hollands Grand Prix

Det er ingen overraskelse, at bookmakerne har Max Verstappen som favorit til at snuppe sejren for tredje sæson i træk på Zandvoort. Tror du også på hollænderen, kan du hapse Formel 1 odds 1,25 på endnu en sejr til verdensmesteren. 

De nærmeste forfølgere forventes at blive holdkammerat Sergio Perez til odds 10, mens der er 15 gange gysserne at hente på sejr til enten Lando Norris eller Lewis Hamilton. 

Danske Kevin Magnussen er med odds 501 en meget usandsynlig vinder af weekendens Grand Prix.


Hvem vinder Hollands Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,25 – SPIL HER >>*
Sergio Perez10,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris15,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton15,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc23,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri29,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz41,00 – SPIL HER >>*
George Russell41,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Hollands Grand Prix: Sommeren er gået, men alt er formentlig, som det plejer

Der er helt sikkert blevet arbejdet hårdt på alle teams i de tre uger siden løbet på Spa i Belgien 30. juli. Men om så ingeniørerne har arbejdet dag og nat uden søvn, har de næppe fundet en løsning på, hvordan de indhenter Red Bull-bilerne. 

Max Verstappen har sammen med Sergio Perez vundet samtlige sæsonens hidtil 12 løb. Verstappen har snuppet 10 af de 12 sejre, og han er noteret for otte sejre på stribe. Det er en skræmmende og imponerende dominans. 

Holder man af mere uforudsigelighed, end Red Bull kan levere i front af feltet, kan man glæde sig over, at sæsonen har budt på opbrud i feltet bag Red Bull. 

Ferrari og til dels Mercedes var i seneste sæson en slags – om end chanceløse – udfordrere i feltet, men de har fået selskab af både Aston Martin og McLaren i kampen om resterne efter Red Bull. 

Vi går ind i den anden halvdel af sæsonen, og spørgsmål om eventuelle ledige sæder eller kørere, hvis kontrakter udløber, kommer til at fylde mere og mere.

Hamilton og Mercedes har stadig ikke annonceret en ny kontrakt, så briten er lige nu kontraktløs om lidt mere end fire måneder. 

Det kan heller ikke udelukkes, at feltets bundprop, Alpha Tauri, overvejer andre løsninger på kørerpositionerne, og måske kan Haas endda gå med overvejelser om nok primært Kevin Magnussen. (Edit: Det kom så frem torsdag, at Kevin Magnussen og Hülkenberg fortsætter hos Haas også i den kommende sæson.)

Det kan alt sammen ændre sig på et øjeblik med en pressemeddelelse om en forlængelse eller en nyansættelse, så der bliver rigeligt at forholde sig til i de kommende måneder. 

Men først er der altså fest i weekenden på Zandvoort, hvor de lokale fans altid skaber en gevaldig fest og sørger for, at Verstappen ved, hvor meget de hollandske tilskuere elsker ham.

Kevin Magnussens chance i løbet

Danske Kevin Magnussen har haft en frygtelig sæson indtil videre. Han hentede godt nok 2 point i sæsonens første fem løb, men i de sidste syv løb før sommerpausen udgik han to gange og endte i de øvrige løb mellem P15 og P18. Av.

Der skal helt stærkere brændstof på danskerens præstationer i efteråret, og det kan passende begynde på banen i Zandvoort, 

Danskeren kørte på banen sidste år, hvor han startede som nummer 18 og endte som nummer 15. Det må vi håbe, han forbedrer.

Men der har ikke været mange tegn på forbedringer, og teamet slider voldsomt med at få bilen til at præstere under snart sagt alle forhold. 

Er det ikke blevet bedre i sommerpausen, kan danskeren formentlig se frem til endnu et løb i den tunge ende af feltet, hvor han skal være tilfreds, hvis han gennemfører, og hvor det er en succes at nærme sig placeringerne fra 10-14.

Odds-forslag til Hollands Grand Prix: Hamilton og Mercedes rykker frem i feltet

Vi er efterhånden ved at være dér, hvor odds 1,25 og dermed 25% forrentning af indsatsen på sejr til Max Verstappen næsten er værd at overveje. 

Red Bull har leveret voldsomt pålideligt i sæsonen, og der er en aura af selvtillid og tro på tingene og tillid til, at de nok skal vinde, når pointene skal uddeles. 

Men vi vælger nu alligevel at kigge i en anden retning. Mercedes sluttede som henholdsvis nummer to og fire i seneste sæson på Zandvoort. Russell på podiet og Hamilton lige neden for skamlen. 

I Belgien på Spa-banen sluttede Hamilton også på fjerdepladsen. Briten har fire gange været på podiet i sæsonens løb, og han er endt på P4 i alt tre gange og blandt andet i de to seneste løb. 

Mercedes virker stabile, og de virker først og fremmest til at være gode til at arbejde med forbedringer og hele tiden justere og optimere, så Hamilton konstant har bedre og bedre arbejdsbetingelser.

Du aner nok, hvor det bærer hen, men lad os skære det ud i blødt smør: Hamilton ender på podiet i Holland. Hvilken plads tør vi ikke spå om, men det er også ligegyldigt for vores bud. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,20
Lewis Hamilton på podiet
Gå til bet365 *

Hollands Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Det helt officielle navn for det hollandske Grand Prix er Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023

  • Løbet bliver kørt på Circuit Zandvoort, der blev bygget i 1948 og husede sit første Formel 1-løb i 1952

  • Der er 14 sving og 2 DRS-zoner at gøre godt med på banen

  • Hurtigste omgangstid på Zandvoort har Lewis Hamilton sat, da han i 2021 leverede en omgang på 1:11.097 minut

  • Banen er 4,259 kilometer lang, og med 72 omgange at køre betyder det, at den samlede løbsdistance er 306,587 kilometer

Sendeplan i TV: Hollands Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV? Transmissionen af Hollands Grand Prix starter med første træning kl. 12:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 15:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 15:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar