18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hollands Grand Prix: Odds og optakt den 2. – 4. september 2022

Hollands Grand Prix var en kæmpe fest sidste sæson. Efter 36 år uden for Formel 1 var de endelige tilbage – endda forsinket af corona-pandemien – og det var hele ventetiden værd. De hollandske tilskuere var næsten alle klædt i ‘Oranje’, og det var et herligt syn at skue. Max Verstappen vandt, og med den form, han viste i Belgien på Spa, er han favorit til endnu en sejr. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hollands Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 4. september 2022 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Hollands Grand Prix

Det ser mere og mere overbevisende ud for Red Bull og i særdeleshed for Max Verstappen. Bookmakerne har hollænderen helt nede i odds 1,50 til at gentage sejren fra sidste år på Zandvoort og til at gentage sidste weekends sejr på Spa i Belgien. Odds 5,00 på Leclerc virker næsten for lavt sat, for monegaskeren bøvler godt nok med tingene. 


Hvem vinder Hollands Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,50 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc5,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz10,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez11,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton15,00 – SPIL HER >>*
George Russell17,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris151,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen1.001,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher1.001,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 1/9 2022 kl. 12:40. Odds kan ændre sig.


Optakt til Hollands Grand Prix: Ledige sæder, en flyvende hollænder og skuffende italiensk indsats

Det er tid at få fyldt sæderne til den kommende sæson. Men Oscar Piastris twist med Alpine og McLaren er lidt i vejen. Contract Recognition Board er i skrivende stund i gang med at rede trådene ud, men det er åbenbart ikke så simpelt, som man skulle tro. Og det er jo afgørende for, både hvor Piastri skal køre i den kommende sæson, og hvem der mangler en kører. 

Ricciardo skal i hvert fald have fundet et nyt team, efter det kom frem, at han ikke fortsætter hos McLaren. Så karrusellen er så småt i omdrejninger, og det svirrer med rygter. De sender for eksempel Pierre Gasly til Alpine, der så kan mønstre et rent fransk hold med Ocon. Og så kan Indycar-køreren Colton Herta blive en mulighed hos Alpha Tauri. 

På banen var der ikke meget slinger hos Red Bulls Verstappen, der snuppede en stensikker sejr 20 sekunder foran nærmeste konkurrent i Belgien i sidste ræs. Perez blev igen nummer to, og det var fjerde gang i sæsonen, at Red Bull sluttede 1-2. Verstappen er nu næsten 100 point foran Leclerc i kampen om den individuelle titel, mens der i konstruktør-mesterskabet er 118 point ned til Ferrari. Red Bull har ikke vundet den titel siden 2013. Det tegner lyst for energidrikken i denne sæson. 

Banen i Holland er vanskeligere at overhale på end Spa, så vi skal næppe forvente en bil fra P14, som Verstappen startede på i Belgien, køre sig frem i front, men der kan nu godt blive spændende dueller rundt om i feltet alligevel, og det er ikke umuligt at overhale. Bare sværere. Fernando Alonso kørte sig på P5 senest, og det bliver en tæt duel mellem Alpine og McLaren om den samlede fjerdeplads i konstruktørmesterskabet.  Kevin Magnussens chance i løbet

Det blev – som ventet og varslet af Kevin Magnussen – en skidt weekend for Haas. For fjerde løb på stribe var det amerikanske team helt uden for pointene, men de mente selv, at banen ikke passede til deres biler, så de har mere optimisme forud for løbet i Holland. 

Af de resterende otte løb er Zandvoort et af dem, Haas selv peger på, som et løb, der passer til bilen, og det lover jo godt. Det har også været magre præstationer i meget lang tid, de kunne godt bruge et stænk optimisme i form af point og måske endda mere end ét.

Mere kan de ikke håbe på. Der er hård kamp om pointene, og det har vist sig, at Haas halter en anelse efter de umiddelbare konkurrenter. Med mindre altså Zandvoort viser sig at være lige det, de savner. Det kan man jo håbe.


Odds-forslag til Hollands Grand Prix: Der tegner sig et mønster

Max Verstappen plus hans Red Bull-racer er feltets hurtigste kombination. Sejren på Spa var suveræn, og der kan efterhånden ikke være tvivl om, at hollænderen forsvarer sit verdensmesterskab. Han er på tre sejre i rap og ni sejre i alt i sæsonens foreløbige 14 løb. 

Det er ganske suverænt og at begynde på P14 og ende med at være 20 sekunder foran nærmeste konkurrent er en magtdemonstration. Derfor bliver vores bud til løbet i Holland, at Max Verstappen vinder. Det er ikke det mest juicy odds, vi kan forestille os, men det er omvendt svært at se det gå andre veje end endnu en sejr til Super-Max.

Et andet bud, som dog oddsmæssigt ligger ganske tæt på Verstappens vinderodds, er, at Charles Leclerc ender på podiet. Det har han kun gjort én gang i de seneste syv løb, men hans P15 fra start i Belgien var blandt andet forårsaget af en udskiftning af bilens powerunit, så der bør være ekstra fart i monegaskeren søndag. Næppe nok til at matche Verstappen men dog nok til igen at komme på podiet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,50
Max Verstappen vinder
Gå til bet365 *


Hollands Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Formula 1 Heineken Grote Prijs van Nederland 2022 bliver kørt på Zandvoort Circuit på den nederlandske vestkyst cirka 30 kilometer vest for Amsterdam

  • Banen var første gang en del af Formel 1 i 1952, men i årene fra 1986 til 2020 er racerne kørt uden om Zandvoort

  • Der er 14 sving på banen, som har 2 DRS-zoner

  • Lewis Hamilton kørte hurtigste omgang i sidste års ræs med en tid på 1:11,097

  • Banen er 4,259 kilometer lang, og der skal køres 72 omgange, hvilket giver en samlet løbsstrækning på 306,587 kilometerBookmaker til Hollands Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Hollands Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar