18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankrigs Grand Prix: Odds og optakt den 22.-24. juli 2022

11 af sæsonens 22 Grand Prix-løb er nu kørt. Max Verstappen er i front, men forspringet skrumper. Efter 2 weekender, hvor Ferrari har stået øverst på podiet, er der nu bare 38 point mellem Verstappen og Leclerc på de to forreste pladser. Alt er stadig helt åbent. Og Kevin Magnussen og Haas har i de to seneste løb haft begge kørere i pointene. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrigs Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 24. juli 2022 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Frankrigs Grand Prix

Oddsene på løbets to største favoritter viser, at der igen er kommet øget jævnbyrdighed ind. Efter en stribe sejre til Red Bull har Ferrari mindsket gabet, og oddsene på Verstappen – 2,20 – og Leclerc – 2,37 – viser, at det er marginaler, der afgør, hvem der triller over stregen først. K-Mag og Mick Schumacher har også vist stor fremgang, så oddset på dem som en trods alt stadig temmelig overraskende vinder er faldet voldsomt. 


Hvem vinder Frankrigs Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,20 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc2,37 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton11,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez13,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz15,00 – SPIL HER >>*
George Russell19,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris151,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso151,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen301,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher301,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 20/7 2022 kl. 11:30. Odds kan ændre sig.


Optakt til Frankrigs Grand Prix: Dramaet og intensiteten fortættes yderligere

Der kan sagtens blive en form for trafikprop i fronten af feltet. De første løb i sæsonen så det ellers ud til, at Ferrari ville være overlegne, og Red Bull manglede stabilitet, og det samme gjorde Mercedes i endnu højere grad. Så vendte lykken for Red Bull, og Ferrari måtte se rivalerne styre mod sejre i stribevis, og langsomt – piano, piano – fik Mercedes knækket koden til at komme tættere på de to topteams. 

Nu har Lewis Hamilton været på podiet de seneste tre løb i rap, og selv om han stadig ‘kun’ er nummer seks i det samlede regnskab, ligner han lige nu et godt bud på at bryde dominansen i front og ikke kun ved at sætte løjtnanterne Perez og Sainz til vægs men også som direkte udfordrer til Verstappen og Leclerc. Og internt på de to store teams har der også været optræk til udfordringer af hierarkiet med GP-sejre til både Sainz og Perez i sæsonen indtil nu. 

I duellen lige efter – i konstruktørregnskabet er det fjerdepladsen, det gælder i kampen om at blive ‘Best of the Rest’ – er det lige nu McLaren og Alpine, der dyster. Alpine har gjort det fremragende, og nu er de på en slags hjemmebane på Le Castellet. Det entusiastiske hjemmepublikum vil forvente, kræve og i hvert fald håbe på, at Ocon og Alonso kan slutte bedre end McLarens Norris og Ricciardo.   Kevin Magnussens chance i løbet

Der er fremgang for Kevin Magnussen, og efter fem løb helt uden point har danskeren nu været i pointene de seneste to løb.

Haas er kravlet fra niendepladsen til syvendepladsen i konstruktørmesterskabet, og både Schumacher og Magnussen har leveret flotte resultater.

Magnussen blev 10’er på Silverstone for tre uger siden, og kan han klemme sig i pointene igen på banen i Frankrig, der minder en del om den britiske, vil det være godkendt.


Odds-forslag til Frankrigs Grand Prix: Hamilton har fået smag for topplaceringer

Lewis Hamilton trives i Frankrig. Det franske Grand Prix blev ikke kørt fra 2009 til 2017, men det vendte tilbage i 2018. Her vandt Lewis Hamilton, der gentog sejren året efter. I 2020 blev løbet aflyst på grund af corona-pandemien, og da det blev kørt sidste år, var det med Max Verstappen øverst på podiet. Men Hamilton blev nummer to. Briten er godt kørende i Frankrig, og han vil efter tre podiepladser på stribe være motiveret for at gøre det endnu bedre den kommende weekend. 

Det er meget sandsynligt, at Verstappen og Leclerc vil kæmpe om de øverste pladser, og så skal Hamilton ende foran Sainz, Perez og holdkammeraten Russell. Og det virker, som om Hamilton har mest momentum netop nu. Sainz er udgået i to af de seneste fire løb, mens Perez er udgået i to af de seneste tre løb.

Det virker, som om der er en anelse uskarphed hos de to, mens Hamilton omvendt virker mere og mere motiveret af den fremgang, han oplever hos Mercedes. Og når bilen fungerer, er briten nødt til at levere. Ellers er det jo ham selv, den er gal med. Og det er vist svært at forestille sig. Så anbefalingen går med Hamilton på podiet for fjerde GP på stribe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Lewis Hamilton på podiet
Gå til bet365 *


Frankrigs Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Tidligere hed løbet Grand Prix de l’ACF, hvor ACF stod for Automobile Club de France. Nu hedder det bare Frankrigs Grand Prix

  • Løbet bliver kørt på Circuit Paul Ricard. Banen er opkaldt efter den nu afdøde ejer af Pernod Ricard-koncernen. Paul Ricard fik banen bygget i 1970 som et marketing-stunt for firmaet

  • Der er 15 sving og 2 DRS-zoner på banen i Le Castellet i det sydlige Frankrig

  • Sebastian Vettel har kørt den hurtigste omgang på banen. Det var i 2019, hvor han fløj rundt i tiden 1:32.740

  • Der skal køres 53 omgange af 5,842 kilometer hver. Det giver i alt en samlet distance på 309,69 kilometer


Bookmaker til Frankrigs Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Frankrigs Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar