18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Emilia-Romagnas Grand Prix: Odds og optakt d. 22. – 24. april 2022

Formel 1 er nået til sæsonens løb på Imola-banen. Eller Autodromo Enzo e Dino Ferrari, som frem til 2006 var vært for San Marinos Grand Prix. Nu hedder det Emilia-Romagnas Grand Prix og er i kalenderen for tredje gang i træk, men det ændrer ikke på, at det er Ferraris bane. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Emilia-Romagnas Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag d. 24. april 2022 klokken 15:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Emilia-Romagnas Grand Prix

Oddsene hos bookmakerne afspejler, at weekendens løb bliver kørt på Ferraris hjemmebane, for det er Charles Leclerc, der er favorit ifølge oddsene.


Hvem vinder Emilia-Romagnas Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Charles Leclerc2,00 – SPIL HER >>*
Max Verstappen3,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz7,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton12,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez15,00 – SPIL HER >>*
George Russell34,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso81,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris86,00 – SPIL HER >>*
Daniel Ricciardo126,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 21/4 2022 kl. 14:30. Odds kan ændre sig.


Optakt til Emilia-Romagnas Grand Prix: Velkommen til Ferraris hjemmebane

Sæsonens fjerde løb byder på et møde med den hurtige og krævende bane i Imola. Der er 19 sving og en del langsider, og bare for at krydre oplevelsen kører de mod uret på banen. Det kan være en udfordring for kørernes nakker, da de er vant til at køre med uret.

Det er et sprintløb, og det gør alting en anelse anderledes. Kørerne har én time til træning fredag, og så kører de kvalifikation. Placeringerne i kvalifikationen bestemmer startlisten til lørdagens 100 kilometer lange sprintløb med start 16:30. Startplaceringerne til søndagens Grand Prix bliver afgjort af resultaterne i lørdagens sprintløb.

Det er en snæver bane i Imola, og der bliver truet med regnvejr i vejrudsigten for fredagens kvalifikation. Det kan rode rundt i placeringerne til lørdagens sprint, og da Imola er en vanskelig bane at overhale på, kan det føre til overraskende placeringer. Men det er nu stadig Ferrari og Red Bull, der er favoritter alle vegne. Der går rygter om, at Mercedes er meget bedre, end de viser for nuværende, og hvis de kan løse deres problemer, bliver de en seriøs udfordrer, men det er tvivlsomt, om de kan løse det allerede til weekendens løb.

Red Bulls to kørere er udgået i tre af seks starter, og det er derfor, de ligger så elendigt i stillingen. For på banen har de vist sig at være en værdig udfordrer og konkurrent til Ferrari. Tophastigheden er bedre end hos Ferrari, men det er spørgsmålet, om Red Bull kan bruge det til alverden på den krævende bane med de mange sving i Imola.


Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen kan profitere af en bane, der er en fordel for Ferrari. For er det godt for Ferrari, er det godt for Haas. Magnussen og resten af Haas-teamet mener, løbet i Australien var usædvanligt ringe, og det lover jo godt, for de har været i pointene i sæsonens to øvrige løb. Med mulig regn i fredagens kvalifikation får Magnussen lejlighed til at bruge al sin erfaring. Dét kan give ham et godt sprintløb lørdag og en god startplacering søndag, og med de vanskelige betingelser for overhalinger, kan Magnussen godt ende med at komme på pointtavlen endnu engang.


Odds-forslag til Emilia-Romagnas Grand Prix: Fuld fart på Ferrari i egen fold

Hvis vi holder os til vinderspillene, vil sæsonen givet forme sig som et langt møntkast mellem Leclerc og Verstappen. Men det vil formentlig blive de to, der napper sejren i langt de fleste af løbene. Så vi holder fast i at give et vinderbud her, og så får du et par andre potentielle spilmuligheder sådan lidt ved siden af.

Selv om Red Bull absolut har været konkurrence-dygtige, når de har været i stand til at fuldføre et Grand Prix, er de altså blot noteret for tre af seks mulige placeringer i de foreløbige tre løb. De har stadig noget at slås med. Og her er vi i bogstaveligste forstand på Ferraris hjemmebane, så de vil være ekstremt opsatte på at vinde løbet. Banen er også sat sammen, så den passer til alle styrkerne ved Ferrari, og det virker oplagt, at Leclerc snupper sejren endnu engang.

Men hvis du vil have mere fart på med søndagens Grand Prix, kan det være værd at kigge på Hamilton på podiet. De løbende problemer med pålidelighed hos Red Bull lagt sammen med det intense arbejde hos Mercedes for at blive udfordrer, kan give Hamilton en plads på podiet til odds 3,00. Og mon ikke Ferrari vil være ekstremt motiverede for at køre hurtigste opgangstid på banen? Det er der odds 2,50 på, og selv om Red Bull afgjort har en hurtigere bil på ren fart, så husk at Ferrari kører på en bane, der er skabt til deres biler – og omvendt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Charles Leclerc, Ferrari
Gå til bet365 *


Emilia-Romagnas Grand Prix: 6 facts om Formel 1-løbet

  • Det officielle navn på weekendens Formel 1-løb er Formulia 1 Rolex Gran Premio Del Made in Italy E Dell’Emilia-Romagna 2022. Vi holder nu fast i at kalde det Emilia-Romagnas Grand Prix.

  • Løbet er et såkaldt ‘sprintløb’. Det betyder, at kørerne allerede fredag kører træning og kvalifikation, mens de lørdag kører yderligere træning og sprintløb. Søndag er der Grand Prix, som vi er vant til.

  • Lewis Hamilton har banerekorden på banen, da han i 2020 i Mercedes kørte en omgang på 1:15.484

  • Merdeces har snuppet pole position de seneste to år på Imolabanen. Valtteri Bottas i 2020 og Lewis Hamilton i 2021.

  • Podiet i sidste års løb på banen i Imola blev Max Verstappen, Lewis Hamilton og Lando Norris.

  • Banen er 4,909 kilometer lang, og der skal køres i alt 63 omgange (309,267 kilometer i alt).


Bookmaker til Emilia-Romagnas Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Emilia Romagnas Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar