18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Canada Grand Prix: Odds og optakt den 17. – 19. juni 2022

Det er et glædeligt gensyn, der venter for Formel 1-feltet, der i sæsonens niende løb endelig skal tilbage til Montreal og Canada. Senest de var på de kanter var i 2019, og siden har corona ødelagt muligheden. Lewis Hamilton vandt i 2019, men han er på ingen måde nogens favorit til at gentage den præstation på søndag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Canada Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 19. juni 2022 klokken 20:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Canada Grand Prix

Verstappen vinder og vinder. Derfor er der nu også endnu lavere odds på sejr til hollænderen end sædvanligt, men det betyder omvendt, at oddsene på forfølgerne er steget. 


Hvem vinder Canada Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,83 – SPIL HER >>*
Sergio Perez4,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc4,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz17,00 – SPIL HER >>*
George Russell34,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton34,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris101,00 – SPIL HER >>*
Pierre Gasly151,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen751,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher1001,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 9/6 2022 kl. 9:00. Odds kan ændre sig.


Optakt til Canada Grand Prix: Vortsætter Verstappens sejrsrække, eller slår Ferrari tilbage?

Corona-restriktioner har holdt Formel 1-feltet fra Canada de seneste to sæsoner, men nu er de endelig tilbage, og det er en stor begivenhed i Montreal. Kørerne glæder sig altid til Circuit Gilles-Villeneuve, som både er teknisk udfordrende og har lange stræk med mulighed for høje hastigheder. De barske mure om banen er dog også en risiko for et hurtigt og brat exit, hvis man ryger i nærkontakt med dem. 

Chikanen i det sidste sving bliver kaldt ‘Wall of Champions’, fordi mange store kørere er braget ind i den og udgået af løbet. Det gælder blandt andre Jacques Villeneuve, Michael Schumacher og Sebastian Vettel. Omvendt er der til gengæld rigtig fine muligheder for overhalinger på banens mange lige stræk, så der er både surt og sødt at hente i banens layout. 

Max Verstappen har vundet fire af de seneste fem GP’er, og han er endnu større favorit hos bookmakerne, end han plejer. Det er han nok allermest, fordi Ferrari og Charles Leclerc har haft en dårlig periode, hvor monegaskeren i to af de tre seneste løb er udgået med tekniske problemer. I begge løb var han dog i front, så der er håb endnu for Scuderia. Hans skuffende fjerdeplads i Monaco var egentlig mest et resultat af en blunder af folkene i pitten, så måske er formen slet ikke så ringe hos Leclerc. 

Der er tegn på fremgang hos Mercedes, hvor Russell og Hamilton senest sluttede tre og fire. Bilen ser bedre ud, selv om der stadig er (store) problemer med porpoising, og Hamilton beklagede sig gevaldigt over rygsmerter i Aserbajdsjan. Får de ikke styr på det, ender det med, Arbejdstilsynet banker på med en hær af ergoterapeuter for at sikre ordentlige forhold for kørerne.Kevin Magnussens chance i løbet

I tre af sæsonens første fire løb hentede Kevin Magnussen point. I de følgende fire er han udgået tre gange, og den fjerde gang endte han som nummer 17. Det kunne ligne en gevaldig nedtur, men Haas arbejder selvfølgelig hele tiden på at minimere de tekniske fejl, og tillader vi os at regne med, de bliver mindre og mindre, vil Kevin Magnussen godt kunne køre med om point igen.

Det gjorde han i Baku, frem til han udgik, og hans rutine, risikovillighed og kølige overblik gør, at han altid er konkurrencedygtig, hvis bare han har en bil, der kan køre helt frem til målstregen.


Odds-forslag til Canada Grand Prix: Ferrari må på banen igen

Det begynder at blive pinligt for Ferrari. I sæsonens otte løb er deres to biler sammenlagt udgået i alt fem gange. Og de har stadig blot vundet de to GP’er, de vandt i Bahrain og i Australien i sæsonens første uger. De kan måske glæde sig over, at Leclerc jo egentlig har været på vej mod sejren i de seneste løb, indtil han enten udgik eller blev offer for en taktisk brøler i pitten. 

Derfor er det også et fint odds, vi kan få på ham som sejrherre i Montreal på søndag. Selv om han har haft sine problemer, er han dog stadig begyndt fra pole i seks af sæsonens otte løb, og det er immervæk lig med at give sig selv de bedste forudsætninger for sejr.

Sergio Perez er stærkt kørende for tiden, og han har været på podiet i fem af de syv løb, han har gennemført. I de to øvrige blev han begge gange nummer fire. Han kommer fra to 2. pladser på hver side af sejren i Monaco, og et lille sidespil på Perez på podiet til omkring 1,50 gange pengene ser ganske fornuftigt ud. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
4,00
Charles Leclerc, Ferrari
Gå til bet365 *


Canada Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Formula 1 AWS Grand Prix du Canada 2022 bliver kørt på Circuit Gilles-Villeneuve i Montreal

  • Det første F1 GP blev kørt på banen i 1978

  • Der er 2 DRS-zoner på banen, som har 14 sving

  • Banerekorden er sat af Valtteri Bottas i 2019 og er på 1:13,078

  • Der skal køres 70 omgange af 4,361 kilometer, hvilket giver en samlet løbsdistance på 305,27 kilometer


Bookmaker til Canada Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Canada Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar