18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brasilien Grand Prix: Odds og optakt den 3. – 5. november 2023

Vi nærmer os de sidste sving på årets Formel 1-kalender. I weekenden kører vi Grand Prix i Brasilien, og derefter er der bare yderligere to løb tilbage. Hvem kan redde stumperne efter en skuffende sæson? Kan Verstappen holde dampen oppe? Og hvad med Magnussen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brasilien Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 5. november 2023 klokken 18:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Sergio Perez - F1 Brasilien 3. november 2023

Sergio Perez skuffede fælt i Mexico. Kan han gøre det bedre i Brasilien? (Foto: IMAGO / Motorsport Images)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Brasilien Grand Prix

Der er ingen slinger i valsen hos bookmakerne. De peger endnu engang på Max Verstappen, der er løbets favorit med Formel 1 odds 1,25 for at snuppe sejren. 

De nærmeste konkurrenter kan blive Hamilton til odds 9,00 og Norris til 15,00. 

Danske Magnussen må finde sig i endnu engang at være prissat til 501 gange pengene og dermed reelt chanceløs i forhold til den samlede sejr.


Hvem vinder Brasilien Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,25 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton9,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris15,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez17,00 – SPIL HER >>*
George Russell19,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc29,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz34,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri34,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Daniel Ricciardo - F1 Brasilien 3. november 2023

He’s back. And he’s happy about it. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Optakt til Brasilien Grand Prix: Kampen om 2. pladsen kan blive brandvarm, og så positionerer holdene sig stadig i konstruktør-tabellen

Sidste år var det Mercedes, der satte sig tungt på løbet i Brasilien. Russell vandt både lørdagens sprint og søndagens GP, mens Hamilton sluttede 2 i GP og 3 i sprinten. 

Red Bull måtte skuffende nøjes med P4 og P5 i sprinten og P6 og 7 i søndagens Grand Prix.

Kan Mercedes igen snuppe pointene? Det vil gøre en masse godt for Hamiltons håb om at snuppe den samlede 2. plads fra Perez i hvert fald. 

Og Mercedes har vundet tre af de seneste fire gange, feltet har været i Brasilien. Så det er da absolut en mulighed. 

Ferrari har fået ny luft og blev 3 og 4 i Mexico efter 4. og 6. pladser i Austin.

De kan måske også lege med, og det vil være en kende frisk helt at afskrive McLaren, der for alvor har fundet en opskrift, der virker. P5 i Mexico fulgte podie i Austin og dobbelt-podie både i Qatar og Japan. 

Ferrari er bare 22 point efter Mercedes i konstruktørmesterskabet, så et par gode afsluttende løb af italienerne kan se dem kravle en tak op i stillingen.

Aston Martin er godt nok kun 20 point efter McLaren, der sidder på 4. pladsen.

Men Aston Martin har helt og aldeles tabt sutten og kan dårligt slå en flue ud af kurs.

De kommer næppe til at rykke sig fra deres samlede 5. plads i årets Formel 1-stilling.

Ricciardo er kommet flyvende tilbage hos Alphatauri, og han har ikke bare hjulpet dem til at overhale Haas i bunden af konstruktørtabellen, for nu er de á point med Alfa Romeo på P8 og har blot 12 point til Williams på 7. pladsen.

Kevin Magnussen - F1 Brasilien 3. november 2023

Magnussen venter og venter på gode nyheder. Der kommer ikke rigtig nogen. (Foto: IMAGO / Motorsport Images)

Kevin Magnussens chance i løbet

Man skal ikke være dumstædig. Og det ville det efterhånden være at foregøgle, at Kevin Magnussen har en reel chance for at køre med i Formel 1-feltet. 

Danskeren er offer for en kombination af en dårlig bil og en manglende evne hos mekanikerne til at få løst de problemer, der har plaget teamet hele sæsonen. 

Hülkenberg er P15 og Magnussen P19 i den individuelle stilling, mens Haas i konstruktørernes tabel dumpede ned på sidstepladsen med weekendens resultater. 

Så de vil helt sikkert være motiverede og opsatte, men det hjælper jo ikke. Hvis du er nok så motiveret for at komme til månen, men alt, du har til at hjælpe dig, er en kængurustylte, kommer du næppe helt i mål.

Sådan er det for Haas i denne sæson. De skal ramme held, omstændigheder og andres uheld, hvis de for alvor skal spille en seriøs rolle i løbet. 

Men realistisk set skal de slås om at undgå at ende uden for top 15. Også selv om Magnussen jo faktisk sikrede sig pole position til sprinten netop i Brasilien i 2022. Det gør han ikke i år.

Odds-forslag til Brasilien Grand Prix: Perez hævner det elendige løb på hjemmebane

Det gik grueligt galt for Sergio Perez, da han i weekenden kørte Formel 1 i sit hjemland, Mexico. Løbet var ikke engang 1 omgang gammelt, da han udgik efter et sammenstød med Ferraris Leclerc. Av-av-av. 

Det har gjort ekstra nas på den ambitiøse mexicaner, der nok finder sig i at være reservehjul for Max Verstappen, men som altid er på jagt efter måder at vise sine fine evner og store styrke frem. 

Det skete ikke i Mexico, men så kan han jo passende gøre det på Interlagos-banen i Sao Paolo. Her er hans hidtil bedste Formel 1-resultater to 4. pladser i henholdsvis 2016 og 2021.

I VM-stillingen holder Perez fast i 2. pladsen, men han har aktuelt bare 20 point til Hamilton på 3. pladsen.

Der skal flere point på kontoen, hvis mexicaneren skal sikre Red Bull en dobbelt triumf – eller triple om man vil med konstruktørmesterskabet i hus også.  

Derfor er vores bud til søndagens Grand Prix, at Perez revancherer sig og kører sig på podiet i Brasilien for første gang i karrieren.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,62
Sergio Perez i top 3
Gå til bet365 *

Brasilien Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Brasiliens Grand Prix har det officielle navn Formula 1 Rolex Grande Premio de Sao Paulo 2023

  • Det første Formel 1-løb på Autodromo Jose Carlos Pace blev kørt i 1973

  • Banen byder på 15 sving og 2 DRS-zoner

  • Banerekorden er sat af Valtteri Bottas i 2018, hvor han ræsede en omgang på 1:10,540 minut

  • Der skal køres i alt 305,879 kilometer, så kørerne skal 71 gange rundt på den 4,309 kilometer lange bane

Sendeplan i TV: Brasilien Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af Brasilien Grand Prix starter med træning kl. 15:30 og kvalifikation 19:00 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes sprintløb lørdag kl. 19:30 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 18:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar