18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bahrain Grand Prix: Odds og optakt den 29. februar – 2. marts 2024

Hvis ventetiden har føltes ekstra lang forud for sæsonens første Formel 1-løb, er det jo dejligt, at vi allerede torsdag får kørerne på banen til første træning. Og selve Grand Prixet bliver kørt allerede lørdag eftermiddag, så det er lidt som at få sine julegaver lillejuleaften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bahrain Grand Prix. Der er træning og kvalifikation torsdag og fredag, mens selve Grand Prix’et afvikles lørdag 2. marts 2024 klokken 16:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Max Verstappen. Formel 1 2024.

Max Verstappen er 3-dobbelt verdensmester, og alle regner med, han vinder nummer 4 i denne sæson. (Foto: IMAGO / HochZwei)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Bahrain Grand Prix

Der er ret meget Same procedure as every year, Max over bookmakernes odds til sæsonens første Formel 1-løb. Hollandske Max Verstappen er storfavorit, og han står til Formel 1 odds 1,33, hvis han sikrer Red Bull sæsonens første sejr allerede i Bahrain.

De nærmeste forfølgere forventes at blive Ferraris Charles Leclerc til odds 10,00 og Red Bulls Perez til 13 gange grunkerne.

Lewis Hamilton i odds 17,00 er vurderet til at være en my hurtigere end Sainz og Russell til hver odds 21,00 og Lando Norris, der sender skejserne retur 23 gange, hvis han snupper sejren.


Hvem vinder Bahrain Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,33 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc10,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez13,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton17,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz21,00 – SPIL HER >>*
George Russell21,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris23,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso29,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Bahrain Grand Prix: Spørgsmålene hober sig op på alle leder og kanter, men mon ikke Verstappen vinder igen og igen og igen?

Løbet i Bahrain er rykket frem til lørdag, fordi den kommende uges løb i Saudi Arabien er rykket også. I Saudi Arabien er løbet flyttet fra søndag til lørdag for ikke at kollidere med ramadan.

Og reglerne i Formel 1 siger, at der skal være syv dage mellem to Grand Prix-løb, så derfor er sæsonens første Grand Prix altså allerede på lørdag på Bahrain International Circuit. 

Og det gør jo ikke noget. Så er ventetiden bare en smule kortere. For det tegner til at blive endnu en spændende sæson. 

Måske ikke så meget i kampen om verdensmesterskabet, hvor den nu tredobbelte verdensmester, Max Verstappen, er alles favorit til at sikre sig selv og Red Bull endnu en titel. 

Men der er meget andet at lade sig begejstre over. Lewis Hamilton har meddelt Mercedes, at han stopper hos dem efter denne sæson for at fortsætte karrieren hos Ferrari. 

Hvad kommer det til at betyde for dynamikken hos den tyske gigant? Vil George Russell være deres primære fokus i sæsonen? Og er han klar til at tage over fra Hamilton?

Hos Ferrari skal Charles Leclerc måske nok lige vænne sig til, at han fra 2025 næppe er alfa-hannen hos Scuderia.

Hvordan kommer det til at gå med McLaren? Er Lando Norris og Oscar Piastri på kurs mod toppen af resultatlisterne efter en flot afslutning på 2023?

De indledende tests i weekenden viste, at forfølgerne har gjort fremskridt hen over vinteren. Men måske har Red Bull gjort endnu større fremskridt. Det bliver vi klogere på i de kommende dage.

Kevin Magnussen til Bahrain Grand Prix 2024.

Kevin Magnussen og Haas har ny teamchef, men er det nok til at løfte dem fra sidste sæsons morads? (Foto: IMAGO / Motorsport Images)

Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen og Haas har sagt farvel til Günter Steiner i vinterens løb. De har i stedet forfremmet den tidligere ledende ingeniør Ayao Komatsu, der nu står i spidsen for hele molevitten. 

En af opgaverne for Komatsu bliver at løse de udfordringer, teamet havde med dækslid i seneste sæson, for hvis det ikke bliver løst, risikerer de endnu en sæson med middelmådige placeringer og langsomme løb.

Kevin Magnussen udtrykte nogenlunde tilfredshed efter de sidste tests, og han understregede, at der bliver arbejdet seriøst og målrettet med udfordringerne.

Det står dog også klart for alle hos Haas, at de ikke bare tager en snegl af en Formel 1-bil og gør den til en gazelle med et snuptag. Det er en proces. 

Derfor er der næppe heller nogen grund til at forestille sig, at danskeren kan klemme sig i pointene, og kan han snuppe en placering mellem 12 og 15 er det vist godkendt i første omgang.

Lewis Hamilton på podiet 2023.

Lewis Hamilton kører afskedssæson hos Mercedes. Hot? Eller Not? (Foto: IMAGO / Motorsport Images)

Odds-forslag til Bahrain Grand Prix: Hamilton kommer hamrende

Det er aldrig helt let at spå om, hvor holdene står i forhold til hinanden fra sæsonstart. Hvis det går, som alle forventer, vil Red Bull stadig være den stærkeste bil i feltet. 

Og formentlig vil Verstappen snuppe sejren, men hans holdkammerat Sergio Perez har tidligere vist sig som en stærk åbner af Formel 1-sæsonen. Er bilen den bedste, vil Perez givet blive den værste konkurrent til Verstappen. 

I feltet lige efter kan der ske lidt af hvert. Fernando Alonso og Aston Martin kom også hurtigt ud af starthullerne i 2023, hvor Lando Norris omvendt sluttede som skudt ud af en kanon. 

Både Ferrari og Mercedes vil også være opsatte på at revanchere en skuffende sæson sidste år, og hvis nogen er i tvivl om Hamiltons motivation efter hans meddelte skifte til Ferrari, kan de få en overraskelse, for briten er en vinderskalle, der ikke bare giver sig på grund af lidt fnidder uden for banen. 

Faktisk er han vores bud på en kører på podiet i dette løb. Til odds 3,00 er han blandt de højeste odds af de kørere, som vi tror på. Så vi går med Hamilton på podiet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,00
Lewis Hamilton i top 3
Gå til bet365 *

Bahrain Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2024 er det helt officielle navn for løbet i Bahrain

  • Der blev kørt Formel 1 i Bahrain for første gang i 2004, hvor Michael Schumacher vandt

  • Der er 15 sving og 3 DRS-zoner på Bahrain International Circuit

  • Pedro de la Rosa fra McLaren er noteret for den hurtigste omgangstid på banen med 1:31,447 minut, som han kørte i 2005

  • Banen er 5,412 kilometer lang, og der skal køres 57 omgange, som giver en samlet løbsdistance på 308,238 kilometer

Sendeplan i TV: Bahrain Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af Bahrain Grand Prix starter med første træning kl. 12:25 om torsdagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation fredag kl. 16:30 på TV3+ og Grand Prix om lørdagen kl. 16:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar