18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Australiens Grand Prix: Odds og optakt den 22. – 24. marts 2024

Formel 1 er tilbage i Australien og på Albert Park Circuit i Melbourne. Red Bull har åbnet 2024 i suveræn stil, men hvis løbet i Melbourne bliver lige så dramatisk som i 2023, kan alt ske i søndagens Grand Prix. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Australiens Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 24. marts 2024 klokken 05:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Odds og optakt til Australiens Grand Prix søndag den 24. marts 2024.

Max Verstappen stiler mod sæsonens 3. sejr i 3 forsøg, når der er ræs i Melbourne søndag morgen. (Foto: IMAGO / NurPhoto)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Australiens Grand Prix

Ikke overraskende er Max Verstappen endnu engang favorit med Formel 1 odds 1,18 for sejr til hollænderen i Melbourne.

Største konkurrent forventes endnu engang at blive holdkammeraten Sergio Perez, der står i odds 8,00, mens Leclerc og Sainz i deres Ferrarier er næste bud med odds 15 og 26.


Hvem vinder Australiens Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,18 – SPIL HER >>*
Sergio Perez8,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc15,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz26,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso41,00 – SPIL HER >>*
George Russell41,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton41,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris51,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri67,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Australiens Grand Prix: Sidste år herskede kaos. Selv i kaos vandt Verstappen. Det gør han nok igen

Intet var, som det plejer i sidste års kaotiske australske Formel 1-GP. Max Verstappen vandt for første gang i Melbourne. Kun 12 kørere gennemførte løbet, der blev ramt af hele 3 røde flag og medfølgende safety cars. 

Danske Kevin Magnussen udgik efter et uheld, men Hülkenberg fik point, og det gjorde Oscar Piastri også på hjemmebanen. Efter den tredje genstart udgik hele fire kørere i forbindelse med starten. Det var drama for alle pengene.

Det kan det måske også blive i år, for selv om Red Bull har åbnet sæsonen i fuld fart, har de fået – om ikke ligefrem modstand – så i hvert fald en forfølger tættere på. 

Ferrari har været på podiet i begge de første løb, og unge Oliver Bearman kørte bilen til en flot 7. plads i Jeddah, mens Carlos Sainz blev opereret for blindtarmsbetændelse.

Spanieren er tilbage, og sammen med Leclerc vil han være opsat på at forbedre sidste sæsons skuffelse, hvor Leclerc udgik, og Sainz sluttede sidst af de 12 biler, der ikke udgik.

Lewis Hamilton sluttede som 2’er i 2023, mens George Russell udgik, men denne gang ser George Russell ud til at være stærkere, og han er aktuelt nummer 4 i den samlede stilling. 

Mercedes vil i hvert fald gøre meget for at se mere konkurrencedygtige ud end i de to første løb, for hvis de er målestokken, kommer tyskerne endnu engang til at spille 2. violin i forhold til verdensmesterskabet.  

I kampen om konstruktørernes mesterskab har Red Bull sat sig tungt på 1. pladsen med både 1. – og 2. pladsen i de to første løb, mens Ferrari lige nu er suverænt stærkest blandt resten.

McLaren fortsætter de flotte takter og holder sig foran Mercedes, mens det enlige point til Hülkenberg og Haas i Jeddah sørger for, at de lige nu er nummer 6 foran Williams, Kick Sauber, Honda og Alpine. 

Det er absolut godkendt, men ét point rækker næppe til at holde dem der hele sæsonen. 

Odds og optakt til Australiens Grand Prix søndag den 24. marts 2024.

Kevin Magnussen har åbnet 2024-sæsonen i flot stil. (Foto: IMAGO / Motorsport Images)

Kevin Magnussens chance i løbet

Der er ingen grund til sure miner hos Haas og Kevin Magnussen.

På papiret er to 12. pladser til danskeren i sæsonens første løb tilfredsstillende, og ser vi på bilens præstationer, bliver smilene kun endnu større.  

Farten er fin, og problemerne med dækkene har intet fyldt indtil videre. I Melbourne har holdene de tre blødeste dæk til rådighed – C3 til C5 – og det vil vise sig, om Haas også har fod på den situation. 

Magnussen ser i hvert fald ud til at være i fin form, og med en bil, der er konkurrencedygtig, kan danskeren godt tillade sig at skele op til pointene. 

Godt nok udgik Magnussen sidste år – det var der jo altså mange, der gjorde – men det var også i Melbourne, at Kmag debuterede i Formel 1 for 10 år siden og endte på podiet, da Daniel Ricciardo efterfølgende blev diskvalificeret, så danskeren rykkede fra 4. pladsen til top 3. 

Vi napper gerne en gentagelse, men mindre kan også gøre det, og hvis danskeren endnu engang kan holde sig relevant i kampen om top 8-12, er det flot. 

Odds og optakt til Australiens Grand Prix søndag den 24. marts 2024.

Australske Oscar Piastri og McLaren må godt drømme stort forud for søndagens GP på hjemmebane. (Foto: IMAGO / Motorsport Images

Odds-forslag til Australiens Grand Prix: Piastri viser sig frem på hjemmebane og sikrer McLaren en flot søndag

Max Verstappen har vundet 56 Grand Prix-løb i karrieren, og han har vundet de seneste ni afviklede løb i Formel 1 

Det er svært at se, at nogen for alvor skal true hollænderen. Som nævnt kan Ferrari måske blive ved at udvikle sig, men ligefrem snuppe den øverste podieplads bliver nok svært. 

Feltet har set endnu skarpere opdelt ud i sæsonens to første løb, hvor bare 12 kørere har været i pointene, og hvor de otte øverste pladser i 15 af 16 mulige tilfælde har været besat af Red Bull (1,2 & 1,2), Ferrari (3,4 & 3,7), McLaren (6,8 & 4,8) og Mercedes (5,7 & 6,9).

Så måske er det en idé at kigge efter oddsene på at få begge kørerne fra et af de tre forfølgerhold i top 6. 

Oddset er mest interessant på McLaren, og de har måske også en joker i det spil.

Lando Norris har hentet en 4. plads og en 6. plads, så Piastri har altså være ude af top 6 en enkelt gang, men her kører han på hjemmebane, og det kan måske give ham en my ekstra motivation. 

McLaren viste storform efter deres opdatering i sidste sæson, og de har indtil videre været på næsten samme niveau i denne. De kan få et virkelig fint løb søndag, hvis alting flasker sig. 

I hvert fald er vores bud til dette ræs, at vi får de to McLaren-kørere i mål i top 6.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,62
Begge McLaren-biler i top 6
Gå til bet365 *

Australiens Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Løbets officielle og en anelse sponsorinfluerede navn er Formula 1 Rolex Australian Grand Prix 2024

  • Der har været kørt på Albert Park, som er en bybane, i Melbourne siden 1996, hvor det overtog den australske depeche fra Adelaide

  • Banen byder på 14 sving og 2 DRS-zoner, og det er en temmeligt rap bane med en banerekord sat med en gennemsnitsfart på 235 kilometer i timen

  • Sergio Perez fræsede i 2023 banen rundt i 1:20,235 minut og satte dermed en ny banerekord

  • Banen er 5,278 kilometer lang og med 58 omgange giver det en samlet løbsdistance på 306,124 kilometer

Sendeplan i TV: Australiens Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV?

Transmissionen af Australiens Grand Prix starter med første træning kl. 02:30 natten til fredag på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 06:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 05:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar