18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Australiens Grand Prix: Odds og optakt d. 8. – 10. april 2022

Efter tre års utålmodig venten vender Formel 1 i denne weekend tilbage til Albert Park i Australien. Corona-pausen forhindrede australsk ræs i både 2020 og 2021, men nu er vi tilbage. Og denne gang er det ikke første løb i kalenderen, for der har allerede været kørt både i Bahrain og Saudi Arabien. Red Bull og Ferrari ligner de stærkeste teams lige nu, men som altid er der overraskelser, drama og fuld fart i vente de kommende tre dage. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Saudi Arabiens Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag d. 10. april 2022. Se med på TV3 Sport og TV3+.


Odds på Australiens Grand Prix

Oddsene på Australiens Grand Prix viser, at Max Verstappen er bookmakernes bedste bud på en vinder.


Hvem vinder Australiens Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,20 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc2,50 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz9,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez13,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton15,00 – SPIL HER >>*
George Russell29,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher67,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso126,00 – SPIL HER >>*
Valtteri Bottas126,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen126,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 7/4 2022 kl. 17:18. Odds kan ændre sig.


Optakt til Australiens Grand Prix: Svært at se andre end Verstappen vs. Leclerc i duel om førstepladsen

Vi er kun to løb inde i sæsonen, og det ser allerede helt åbenlyst ud, at Ferrari og Red Bull har feltets hurtigste biler. Og at to biler er så jævnbyrdige på trods af de mange og omfattende ændringer forud for sæsonen er faktisk rigtig godt nyt. Ofte sker der det, at så store forandringer efterlader os med et enkelt team, der er meget bedre end konkurrenterne, men her ser det ud til, vi har jævnbyrdig kamp i front fra første løb.

Red Bull udgik skuffende med begge biler i Bahrain, men Verstappens sejr i Saudi Arabien har været et fint plaster på såret. Nu skal Red Bull så bevise, at de ikke blot er hurtigst på de lige stræk, men at de også kan konkurrere med Ferrari, når det kommer til downforce og manøvrerne i svingene. To løb er selvfølgelig et spinkelt datamateriale at vurdere ud fra, men det ligner en meget spændende og jævn dyst mellem de to giganter i fronten af feltet hele sæsonen.

Og det er selvsagt en kæmpe skuffelse for Mercedes, der i de to første løb slet ikke har været i stand til at udfordre de to store. Lewis Hamilton måtte endda lide den tort at ryge ud allerede i Q1, og så endte han søndagen som nummer 10, mens George Russel for anden gang blev nummer fem.

Kevin Magnussen og Haas kom også på scoreboardet i sæsonens andet løb, og danskeren virker veloplagt og i god balance og harmoni. Hans rutine viser sig i kloge og fornuftige beslutninger, og bilen har vist sig at være blandt de hurtigste i feltets midterfelt. Mick Schumacher kørte ikke i Saudi Arabien senest efter et grimt uheld i kvalifikationen, som han dog heldigvis slap relativt let fra. Tyskeren vil givet være opsat på at score sæsonens første point denne gang.


Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen kan absolut være tilfreds med sæsonens to første løb. Femtepladsen i Bahrain blev fulgt op med en placering som nummer ni i Saudi Arabien, hvor han forsøgte sig med en dristig 2-dæksstrategi, der blev delvist spoleret af en Safety Car undervejs. Men taktikken var klar. Udførelsen til punkt og prikke, og der er ingen grund til at tro, at Magnussen ikke kan kæmpe med om point endnu engang. Men i bedste fald kan han håbe på en placering bag de tre store teams og dermed en syvendeplads.


Odds-forslag til Australiens Grand Prix: Charles Leclerc vinder

Det er tæt i toppen, og både Charles Leclerc og Max Verstappen har vist sig fint frem indtil videre. Med Red Bulls exit fra løbet i Bahrain er det Leclerc, der topper pointlisten aktuelt, og selv om Verstappen snuppede sejren senest, ligner det her endnu et meget tæt race.

Det er svært at forestille sig andre end de to køre med om førstepladsen, men det bliver formentlig dagsformen og Ferraris evne til at udnytte deres bedre sving, der vil afgøre, hvem der triller først over stregen på søndag.

Anbefalingen tror stadig, at Ferrari har bedst styr på hele setup’et med de mange ændringer forud for sæsonen, og derfor går vi med sejr til Leclerc på søndag igen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,50
Charles Leclerc, Ferrari
Gå til bet365 *


Australiens Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Australiens Grand Prix er normalt sæsonens første Formel 1-løb, men i denne sæson er det altså kalenderens tredje løb.

  • Valtteri Bottas kørte først over stregen i Australiens Grand Prix i 2019. Lewis Hamilton blev nummer 2, og tredje mand på podiet var Max Verstappen.

  • Michael Schumacher satte omgangsrekord på Albert Park Circuit tilbage i 2004 (1:24,125).

  • Australiens Grand Prix var ikke en del af Formel 1-kalenderen i 2020-2021 på grund af corona.

  • Banen er 5,278 kilometer lang, og der skal køres i alt 58 omgange (306,124 km. i alt).


Bookmaker til Australiens Grand Prix

De fleste danske bookmakere tilbyder spil på Australiens Grand Prix. Læg eventuelt vejen forbi:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Skriv et svar