18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Australien Grand Prix: Odds og optakt den 2. april 2023

Formel 1-flokken er på langfart med turen til weekendens Grand Prix, for det er Albert Park i Melbourne, der lægger asfalt til fartleg. Red Bull er naturligvis storfavoritter endnu engang, men klaveret spiller vist ikke helt rent på de interne linjer. Kan rivalerne udnytte det? Og er der flere point i vente for Kevin Magnussen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Australien Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 2. april 2023 klokken 07:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Magnussen og Hülkenberg ligner et fint match hos Haas. (Foto: Hoch Zwei / AP / Ritzau Scanpix)
Magnussen og Hülkenberg ligner et fint match hos Haas. (Foto: Hoch Zwei / AP / Ritzau Scanpix)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Australien Grand Prix

Hos bookmakerne er der ingen tvivl om, at Verstappen triller af sted med sejren. Han står i odds 1,33 i de aktuelle Formel 1 odds.

Nærmeste forfølger er holdkammeraten Perez, som returnerer skejserne 5 gange, hvis han vinder løbet. Alonso til odds 10 og Leclerc til 19 er de næste. Magnussen giver mere end 1.000 gange pengene igen, hvis han vinder. 


Hvem vinder Australien Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,33 – SPIL HER >>*
Sergio Perez5,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso10,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc19,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton26,00 – SPIL HER >>*
George Russell41,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz41,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen1.001,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Australien Grand Prix: Battle at Red Bull, ambitiøse Alonso og Piastri på hjemmebane

Red Bull har ryddet bulen i de to første løb i sæsonen. Verstappen vandt i Bahrain med Perez på 2. pladsen, mens det var omvendt i Jeddah for to uger siden.

Her sørgede Verstappen for at snuppe den hurtigste omgang, så han i den samlede stilling stadig ligger øverst. 

Verstappen fører VM-stillingen. Men der er en anelse uro i geledderne hos Red Bull. (Foto: Giuseppe Cacace / AFP / Ritzau Scanpix)
Verstappen fører VM-stillingen. Men der er en anelse uro i geledderne hos Red Bull. (Foto: Giuseppe Cacace / AFP / Ritzau Scanpix)

Stemningen mellem de to er … elektrisk. Altså svær at placere som enten god eller dårlig. Men helt sikkert er det, at Verstappen ikke under Perez den mindste succes, hvis den går ud over hollænderens 1. pladser.

Hvad vil det betyde for konkurrenceevnen, hvis de to går allout i kamp med hinanden om den øverste placering i hierarkiet?

I 2022 var Red Bull langt efter Ferrari efter de første tre løb, men piben har fået en helt anden duft i denne sæson. Faktisk har de været så suveræne i de to første løb, at der vist skal mekaniske uheld til at sende Red Bull væk fra feltets top. 

Ferrari har omvendt fået en mareridtsstart på sæsonen. Da de var i Melbourne i 2022, snuppede Leclerc pole, den hurtigste omgang og vandt selve løbet.

Da troede mange, at årets VM-ræs allerede var afgjort. Det gik dog hurtigt over. Ferrari er sammen med Mercedes i absolut skuffende form lige nu, og de har stadig sæsonens første point til gode. 

For de point har Fernando Alonso og Aston Martin snuppet. To 3. pladser er imponerende, og Alonso har fået ungdommens glød tilbage i øjnene.

Om de kan holde fast og hele sæsonen forblive et bud på nærmeste forfølger til Red Bull, vil tiden vise, men indtil videre gør de det godt. 

Én, der håber at gøre det godt i Melbourne, er Oscar Piastri. Han fuldførte ikke i Bahrain, men efter Q3 i Jeddah sluttede han på #15.

Nu er han på hjemmebane. Født og opvokset i Melbourne, og de mange, mange tusinde entusiastiske hjemmefans vil blæse ham frem i den desværre indtil videre noget mangelfulde McLaren-racer.  

Kevin Magnussens chance i Formel 1-løbet

En 13. plads i Bahrain og en 10. plads i Jeddah. Det er virkelig ikke skidt af danske Kevin Magnussen. Og nok så væsentligt er han i begge løb sluttet foran Hülkenberg.

Slet ikke med samme margin som Schumacher rutinemæssigt blev banket i seneste sæson, men at Hülkenberg er tættere på og kan presse Magnussen, kan vise sig at være en god ting.

På banen i Albert Park debuterede Magnussen tilbage i 2014 med en podieplads. Som den kun anden debutant siden årtusindskiftet – den første var Lewis Hamilton.

Magnussen blev nummer tre i selve løbet, men da Ricciardo efterfølgende blev diskvalificeret, står danskeren noteret for andenpladsen på Albert Park i 2014.

Danskerens bedste resultat siden på banen var sjettepladsen i 2019, mens det sidste år blev til en 14. plads, hvor danskeren endda blev overgået af Schumacher, som sluttede på #13. 

Nu er de tilbage i Australien, og danskeren har i sæsonens to første løb vist, at han er helt klar, og hvis taktikken er rigtig, og omstændighederne ikke trækker ned, kan danskeren gå i pointene.

Han ender et sted mellem nummer 8 og 12, hvis han får et optimalt løb.

Leclerc og Ferrari er kommet skidt fra start i sæsonens F1. Men monegaskeren havde masser af fart i Jeddah. (Foto: Ben Stansall / AFP / Ritzau Scanpix)
Leclerc og Ferrari er kommet skidt fra start i sæsonens F1. Men monegaskeren havde masser af fart i Jeddah. (Foto: Ben Stansall / AFP / Ritzau Scanpix)

Odds-forslag til Australien Grand Prix: Leclerc slår tilbage

Max Verstappen var med stor afstand den stærkeste kører i Jeddah. Selv om han måtte nøjes med andenpladsen.

Han var flyvende i kvalifikationen men fik tekniske problemer og begyndte som nummer 15. 

Alligevel kørte han sig frem og kunne reelt have vundet løbet. Derfor er han da også kæmpe favorit hos bookmakerne til et odds, der trods alt ikke er særskilt interessant.

Det er sådan set ikke engang begge Red Bull-racere på podiet, for det virker temmelig sandsynligt lige nu og står i et lavt odds. 

Vi går i stedet med oprejsning til Ferrari. Leclerc fik 10 pladsers grid-straf i Jeddah, men han sluttede trods alt som nummer to i kvalifikationen.

Monegaskeren vil være fortvivlet over den miserable indledning på sæsonen og komme topmotiveret til Melbourne. 

Her har Leclerc gode minder fra sidste år, hvor han ryddede hele puljen og vandt. Får Ferrari styr på teknikken – og det gør de jo på et tidspunkt – kan Leclerc køre sig på podiet. Det er vores bud. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,37
Charles Leclerc på podieplads
Gå til bet365 *

Australien Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Det australske Grand Prix bliver kørt på Albert Park-banen i Melbourne. Den gør brug af allerede eksisterende veje rundt om søen i Albert Park

  • Det første Formel 1-løb på banen blev kørt i 1996, hvor det overtog efter banen i Adelaide

  • Der er 14 sving og overvældende 4 DRS-zoner på banen

  • Charles Leclerc satte banerekord, da han i 2022 kørte en omgang på 1:20.260 minut

  • Kørerne skal 58 gange rundt på den 5,278 kilometer lange bane. Det giver en samlet løbsdistance på 306,124 kilometer

Sendeplan i TV: Australien Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV? Transmissionen af Australien Grand Prix starter med første træning kl. 03:25 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 06:30 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 07:00 ligeledes på TV3+.

spx logo

Få altid de seneste eksperttips her!

Skriv et svar