18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Abu Dhabi Grand Prix: Odds og optakt den 24. – 26. november 2023

Sæsonens sidste Formel 1-løb bliver, som det næsten er blevet tradition, kørt i Abu Dhabi. Der er dog ikke meget på højkant, når det kommer til mesterskaber, så meget af opmærksomheden drejer sig om 2. pladsen hos konstruktørerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Abu Dhabi Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 26. november 2023 klokken 14:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Max Verstappen - odds og optakt til Abu Dhabi Grand Prix 2023.

VM-titlen er sikret for længst, men Verstappen har flere rekorder at jagte. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Abu Dhabi Grand Prix

Det er endnu engang Max Verstappen, der er favorit, når sæsonen slutter med løb nummer 22. Du får Formel 1 odds 1,28 på sejr til Verstappen.

De største udfordrere er på forhånd udpeget til at være Norris til odds 13 og holdkammerat Peres til odds 15.

Derefter peger bookmakerne på Leclerc og Hamilton som de næste bud med hver odds 17,00.


Hvem vinder Abu Dhabi Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,28 – SPIL HER >>*
Lando Norris13,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez15,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc17,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton17,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz23,00 – SPIL HER >>*
George Russell23,00 – SPIL HER >>*
Oscar Piastri29,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso67,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Kevin Magnussen - odds og optakt til Abu Dhabi Grand Prix 2023.

Kevin Magnussen og Haas ligger sidst i konstruktørmesterskabet. Og der bliver de nok liggende. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

Optakt til Abu Dhabi Grand Prix: Verstappen på All Time Top 3 over flest F1-sejre? Og tæt kamp om at være næstbedst blandt konstruktørerne

Det er altid spektakulært at besøge Yas Marina Circuit i Abu Dhabi. I 2006 blev planerne offentliggjort om at udvikle på området Yas Island, som ligger øst for Abu Dhabi.

Dengang var der ingenting, og planerne var pivåbne men indeholdt dog allerede fra begyndelsen planer om en racerbane.

Siden er der bygget syv hoteller, et shopping-center, vandland, golfbane, anlagt strand og en koncert-bygning samt en natklub. Å ja, og så har Ferrari fået en indendørs temapark også. 

Pris? Normalt taler vi jo ikke om penge, det billige skidt, men det løber op i omegnen af 275 milliarder kroner. Give or take. 

For de penge har Abu Dhabi så fået en forrygende turistattraktion og en vanvittigt herlig Formel 1-bane, hvor der er kørt hvert eneste år siden debuten i 2009.

Red Bull har vundet seks gange, og det har Mercedes også, mens Lotus-Renault og McLaren-Mercedes står for de to sidste sejre. 

De seneste tre år har Max Verstappen vundet løbet, og dermed har han og Red Bull brudt en stime på seks sejre til Mercedes – fire af sejrene til Hamilton. 

Fokus kan såmænd snildt komme på Lewis Hamilton denne gang også, for han og George Russell skal forsvare andenpladsen hos konstruktørerne. De er under pres af Ferrari, der har fået et opsving i form frem mod sæsonafslutningen. 

Efter sommerpausen var der mere end 50 point og en masse tysk pålidelighed mellem holdene, men Ferrari har haft en succesfuld opgradering, der har tilladt dem at spise af forspringet, så bare fire point skiller holdene forud for weekenden.  

Spænding er det vel ikke decideret, men Max Verstappen kan med endnu en sejr – sæsonens 19. i det 22. løb – kravle forbi Sebastian Vettel på listen over flest løbssejre i Formel 1. 

De er lige med aktuelt 53 sejre, men Verstappen kan altså sikre sig en jul på 3. pladsen på den prestigefyldte liste. 

Længere fremme ligger Michael Schumacher med 91 sejre og Hamilton med 103. Det sker ikke lige med det samme, at Verstappen henter dem, men på sigt er det absolut en mulighed.

Og så skal vi da ikke glemme at glæde os over, at Frederik Vesti i weekenden både kan kravle til tops i Formel 2, og at han skal køre for Mercedes i fredagens første træning.

Kevin Magnussens chance i løbet

I 2018 kørte Kevin Magnussen sig i pointene på Yas Marina med en 10. plads. Men de seneste to sæsoner er det blevet til desværre mere velkendte P17 og P18 for danskeren. 

Han kan dog lade sig opmuntre af indsatsen i Vegas sidste søndag, hvor det undervejs så ud til, der var point på vej. 

Magnussen sluttede på 13. pladsen, men det er hans bedste placering siden Singapore i midten af september og den næstbedste placering helt tilbage til midten af maj. 

Ikke meget tyder på, at det bliver voldsomt meget bedre i Abu Dhabi, men hvis danskeren kan slutte året med igen at placere sig i udkanten af pointene, må det trods alt siges at være opløftende efter en ørkenvandring af en sæson.

Charles Leclerc og Ferrari - odds og optakt til Abu Dhabi Grand Prix 2023.

Charles Leclerc forsøger at slutte sæsonen med lidt medvind. (Foto: IMAGO / Action Plus)

Odds-forslag til Abu Dhabi Grand Prix: Mere italiensk fuldblod i sæsonens sidste løb

Ferrari og Charles Leclerc havde helt sikkert satset på en bedre Formel 1-sæson, end de har fået. Aktuelt er Sainz nummer 4, mens Leclerc er på 7. pladsen i kørernes stilling. 

I konstruktørmesterskabet ser det bedre ud, og Ferrari kan stadig overhale Mercedes og slutte som nummer 2. 

Til det formål kan de måske glæde sig over, at Mercedes har været helt fra koncepterne i de seneste løb – 7 og 8 til Hamilton og DNF og 8 til Russell – så der er stadig håb om at kravle forbi dem. 

Omvendt har italienerne vist stigende form, og Leclerc har været på podiet i de to seneste løb, han har kørt – efter slet ikke at køre med i Brasilien på grund af maskinproblemer – og han vil være rødglødende for at vise sig frem i Abu Dhabi. 

Igen er odds på Verstappen lave – men formentlig så også meget sikre – så vi går i stedet med Leclerc på podiet til nydelige 2,75 gange pengene. 

Monegaskeren vil være opsat på ikke bare at sikre andenpladsen hos konstruktørerne men også på at vise, at hans noget slingrende sæson mestendels skyldes maskineriet og ikke ham.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,75
Charles Leclerc i top 3
Gå til bet365 *

Abu Dhabi Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2023 er det helt officielle navn for sæsonfinalen i motorsportens kongeklasse

  • Det første Formel 1-løb på Yas Marina Circuit, som banen hedder, blev kørt i 2009

  • Banen byder på 16 sving og 2 DRS-zoner, og der er 1,2 kilometer langside, som indbyder til høje hastigheder og overhalinger

  • Max Verstappen har kørt den hurtigste omgang på banen. Det gjorde han i 2021, hvor han fræsede rundt i 1:26,103 minut

  • Kørerne skal 58 gange rundt på den 5,281 kilometer lange bane, så de i alt kører 306,183 kilometer

Sendeplan i TV: Abu Dhabi Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV? Transmissionen af Abu Dhabi Grand Prix starter med første træning kl. 10:30 om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. 15:00 på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. 14:00 ligeledes på TV3+.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar