18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Abu Dhabi Grand Prix: Odds og optakt den 18. – 20. november 2022

En meget lang Formel 1-sæson slutter med denne weekends ræs på Yas Marina-banen i Abu Dhabi. VM-titlen er på plads med Max Verstappen og Red Bulls 1. pladser hos henholdsvis kørerne og konstruktørerne. Men der er stadig en masse at køre for, og om ikke andet er der altid den individuelle kørers egen stolthed.

Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Abu Dhabi Grand Prix. Der er træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens selve Grand Prix’et afvikles søndag 20. november 2022 klokken 14:00. Se med på TV3 Sport og TV3+.

Foto: Filippo Monteforte / AFP / Ritzau Scanpix

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Formel 1

Odds på Abu Dhabi Grand Prix

De aktuelle Formel 1 odds afslører, at Max Verstappen stadig er bookmakernes favorit, men efter den flotte indsats i Brasilien er de to Mercedes-kørere rykket noget tættere på i forventningerne. 


Hvem vinder Abu Dhabi Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,25 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton3,50 – SPIL HER >>*
George Russel4,50 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc11,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez13,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz17,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso251,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen1.001,00 – SPIL HER >>*
Mick Schumacher1.501,00 – SPIL HER >>*
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Odds er senest opdateret d. 17/11 2022 kl. 13:00. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Formel 1 er sponsoreret af bet365.

Optakt til Abu Dhabi Grand Prix: Et spektakulært show til en spektakulær pris. Bliver det også et spektakulært løb?

Det er altid et ekstraordinært show, når feltet fræser af sted på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi. Banen blev bygget i 2009, og lige siden har der været frie hænder for designere, arkitekter og konstruktører til at skabe den bedst mulige oplevelse i området. 

Ud over selve banen med 5,3 kilometers fedt ræs og gode muligheder for overhalinger og medfølgende drama er der også syv hoteller, en indendørs temapark for Ferrari, et shoppingcenter, en golfbane, koncertarena, natklub og en strand. Altsammen for den nette sum af lidt mere end 275 milliarder kroner. 

Lewis Hamilton har rekorden for antallet af sejre på banen i Abu Dhabi med fem sejre i alt, men den seneste faldt i 2019. De to seneste sæsoner er det Max Verstappen, der er kørt først over stregen i løbet. I seneste sæson vandt Verstappen endda både løbet og VM-titlen med en overhaling på løbets sidste omgang. 

Sebastian Vettel har vundet tre gange i Abu Dhabi, og selv om seneste sejr var tilbage i 2013, vil det være en smuk, smuk afsked med Formel 1, hvis han snupper en sejr i sæsonens og sit sidste løb.

Hos bookmakerne er det stadig den nykårede verdensmester Max Verstappen, der er favorit, men efter løbet i Brasilien, hvor Mercedes snuppede de to første pladser, ser det ikke helt så sikkert ud med sejr til Verstappen. Hamilton vil helt sikkert gerne have endnu en sejr på Yas Marina, mens Russell nok har fået smag for at stå øverst på podiet efter sidste weekend. 

Mest spænding i den individuelle stilling er der om andenpladsen, hvor Leclerc og Perez ligger side om side før det sidste løb. Men de kan risikere at skulle afgøre deres dyst med sekundære placeringer, hvis Mercedes endnu engang vil lege med i front. 

Kevin Magnussens chance i løbet

Kevin Magnussen havde en vanvittig weekend i Sao Paolo. Han sluttede simpelthen først i kvalifikationen og startede lørdagens sprintløb fra pole position. Han kørte et fremragende og fejlfrit sprintløb og blev ‘kun’ overhalet af de biler, der er markant hurtigere end Haas-raceren. Det udmøntede sig i et enkelt point til K-Mag.

Søndag begyndte han som nummer otte, og det var med en god fornemmelse for, at der kunne ligge flere point og vente på danskeren, men allerede på første omgang blev han kørt af banen af Daniel Ricciardo, der endda ramte danskerens bil endnu engang. Og så var løbet slut, før det overhovedet var kommet i gang for Kevin Magnussen. 

Det ændrer dog ikke på det opløftende i pole position og endnu et point til den nu samlede score på 25 for danskeren, der er nummer 13 i den individuelle stilling. Her er han to point foran Gasly og 10 point efter netop Ricciardo, så danskeren skal nok mest se sig over skulderen i weekendens løb. Trods den opløftende indsats i Sao Paolo vil det endnu engang være mest realistisk at tro på en placering til Magnussen i omegnen af nummer 8-12.

Odds-forslag til Abu Dhabi Grand Prix: Magnussen slutter sæsonen stærkt

Det var en meget begivenhedsrig weekend for Kevin Magnussen på Interlagos, og selv om han endte søndagens løb som udgået, står der stadig et stærkt indtryk tilbage af en fokuseret, kompetent og sulten dansker. 

Derfor vælger vi også til sæsonens sidste løb at tage de rødhvide briller på. Det gør vi primært på baggrund af det meget velkørte sprintløb lørdag i Brasilien. Magnussen var sikker, valgte gode løsninger og valgte de rigtige kampe undervejs. Det gav ham en ottendeplads, som reelt var en andenplads efter de tre store teams. 

Der kan ske meget i en løbsweekend og på selve løbsdagen, men hvis Magnussen igen kan køre med samme determination og vilje – og hvis han kan undgå at blive kørt af banen af Ricciardo – tror vi på, han slutter sæsonen med point.

Henter Magnussen point, og det gælder sådan set, om det bare bliver til et enkelt endnu engang, vil han formentlig sikre pladsen som nummer 13 i kørernes mesterskab, hvor han lige nu er to point foran Gasly. To point er også, hvad der skiller Haas og AlphaTauri i kampen om P8 hos konstruktørerne, og også her vil et point til Magnussen formentlig gøre forskellen.

Vi går med danske point til Magnussen søndag på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
4,00
Kevin Magnussen på pointplacering
Gå til bet365 *

Abu Dhabi Grand Prix: 5 facts om Formel 1-løbet

  • Det officielle navn for løbet på Yas Marina er Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2022

  • Banen stod færdig i 2009 efter et byggeri, der begyndte i 2007. Allerede i 2009 blev det første Formel 1-løb kørt på banen

  • Yas Marina Circuit har 16 sving og 2 DRS-zoner

  • I 2021 leverede Max Verstappen den hurtigste omgang på banen nogensinde, da han trillede rundt i tiden 1:26,103

  • Kørerne skal rundt 58 gange på den 5,281 kilometer lange bane, og det giver en samlet distance på 306,183 kilometer

Sendeplan i TV: Abu Dhabi Grand Prix

Vidste du, at du kan se samtlige Formel 1 løb i TV? Transmissionen af Abu Dhabi Grand Prix starter med første træning kl. XX:XX om fredagen på TV3 Sport, inden der så sendes kvalifikation lørdag kl. XX:XX på TV3+ og Grand Prix om søndagen kl. XX:XX ligeledes på TV3+.

Skriv første kommentar

Skriv et svar