18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Formel 1 odds

På denne side har vi samlet de bedste Formel 1 odds, så du kan spille på Max Verstappen, Lewis Hamilton, Kevin Magnussen og alle de andre store stjerner. Du kan oddse på vinderen af næste Grand Prix, vinderen af verdensmesterskabet, konstruktørernes mesterskab og meget mere. Se oddsene på næste Formel 1 løb herunder.


Odds på Formel 1 i 2022

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på F1-sæsonen i år. Du kan hele tiden spille på det samlede verdensmesterskab* for både kørerne og konstruktørerne. Odds på de enkelte løb frigives frem mod løbsstart og opdateres løbende.


Hvem vinder Abu Dhabis Grand Prix 2022?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen2,25 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton3,50 – SPIL HER >>*
George Russell4,50 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc11,00 – SPIL HER >>*
Sergio Perez13,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz17,00 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso251,00 – SPIL HER >>*
Lando Norris251,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen501.00 – SPIL HER >>*
Esteban Ocon501,00 – SPIL HER >>*
Daniel Ricciardo501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 18/11 2022 kl. 9:51. Odds kan ændre sig.

KLIK HER for at se flere Kevin Magnussen odds*


Næste Formel 1 løb: Abu Dhabis Grand Prix d. 18 – 20. november 2022

Vil du følge Formel 1 i TV? Både træning, kvalifikation og Grand Prix vises, og du kan se med her:

Fredag d. 18. november
10:55 Træning 1 (TV3 Sport)

13:55 Træning 2 (TV3 Sport)

Lørdag d. 19. november
11:25 Træning 3 (TV3+)

15:00 Kvalifikation (TV3+)

Søndag d. 20. november
14:00 Grand Prix (TV3+)

Se alle de kommende løb i vores Formel 1 kalender. Hvis du kan lide at satse på motorsport, så glem ikke at tjekke andre motorsport odds her på SpilXperten.


Bookmakere med odds på F1

Alle danske bookmakere har naturligvis odds på Formel 1, men nogle er bedre end andre. bet365 er i særklasse på Formel 1.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår


Live stream Formel 1

Vil du gerne se Formel 1 (2022)? Du kan følge samtlige Grand Prix’er i løbet af året, hvis du har et abonnement hos Viaplay. Med Viaplay Sport, der koster 309 kroner om måneden, får du adgang til løbene fra motorsportens kongeklasse – lige fra det første Grand Prix i Bahrain til Abu Dhabis Grand Prix, der runder 2022-sæsonen af i midten af november. Det er dog ikke kun Formel 1, du får adgang til med Viaplay Sport. Du kan nemlig også, blandt andet, se det bedste fra dansk og international fodbold – lige fra Superligaen til Premier League og ikke mindst Champions League.

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find det løb, du vil se, i kalenderen

Stream Formel 1 hos Viaplay – KLIK HER!*


Guide til motorsportens mesterklasse

Læs med her, så du er klædt på til at følge en hæsblæsende sæson med Formel 1 og motorsport i mesterklasse.


Se Formel 1 i TV

Du kan som nævnt se alt fra træningerne i dagene op til løbet såvel som kvalifikationen og selvfølgelig selve løbet direkte med Viaplay. Forinden udsendelserne vil der normalvis være omkring en times optakt, mens der efter selve løbet vil blive analyseret på resultaterne og begivenhederne. Dansk TV dækker Formel 1 tæt, og derfor har du pæne muligheder for at se Formel 1 i 2022. Træningerne sendes typisk på TV3 Sport, mens kvalifikation og selve løbet gerne vises på TV3+.


Formel 1: Kvalifikation

Et Formel 1-løb afvikles som udgangspunkt altid om søndagen, men allerede fredag begynder forberedelserne. Således kan kørerne om fredagen komme ud og teste banen i 2×1,5 time, inden de lørdag formiddag har endnu en time til rådighed med testkørsel. Lørdag eftermiddag er der så kvalifikation til søndagens startpositioner, og dette er en vigtig del af det at oddse på Formel 1, da du kan se kørerne an og samtidig faktisk spille på kvalifikationen hos nogle bookmakere.

Kvalifikationen, som der også er Formel 1 odds på, foregår over én time og forløber på denne måde: De første 20 minutter må alle køre ud på banen og sætte en tid, når de vil. Efter de 20 minutter sorteres de seks langsomste kørere fra og tildeles de seks bagerste startpositioner om søndagen. Herefter kører de 16 resterende Formel 1-racere mod hinanden igen i 15 minutter, hvor yderligere seks F1-kørere sorteres fra. Endelig er der 10 kørere tilbage, som dyster om pole position i 10 minutter. Der må køres så mange omgange, som kørerne har lyst til.

Spil på Formel 1 – KLIK HER >>*


Points
Der gives points til de ti bedste kører ved hvert Grand Prix. Pointene fordeles på følgende måde:

1. plads: 25 point
2. plads: 18 point
3. plads: 15 point
4. plads: 12 point
5. plads: 10 point
6. plads: 8 point
7. plads: 6 point
8. plads: 4 point
9. plads: 2 point
10. plads: 1 point

Kørerne modtager pointene individuelt, ligesom deres hold modtager samme antal point i konstruktørernes mesterskab. VM-titlen går til den kører, der har samlet flest point sammen i løbet af sæsonen.


Hvem er favorit til at blive verdensmester 2022?

Det er svært at komme uden om Mercedes-køreren Lewis Hamilton. Den 37-årige brite har allerede vundet verdensmesterskabet syv gange tidligere, og han har vundet seks af de otte seneste udgaver. Kun Nico Rosberg (2016) og Max Verstappen (2021) har formået at bryde Lewis Hamiltons imponerende run fra 2014 og frem.

Der er delte meninger om, hvorvidt Mercedes i 2022 kommer med den stærkeste bil (særligt Ferrari og Red Bull har set stærke ud i pre season), og dermed har Lewis Hamilton ikke ideelle forudsætninger for at tilbageerobre titlen fra Max Verstappen. Han kører dog på hold sammen med talentfulde George Russell, og bookmakerne vurderer, at Mercedes-duoen er stærk nok til, at Lewis Hamilton fortjener en smal favoritværdighed i kørernes mesterskab (hos bet365 giver han odds 2,37 mod Max Verstappens odds 2,87 forud for første løb i Bahrain).

Som oddsene ovenfor indikerer, vurderer bookmakerne, at den mest seriøse udfordrer til Lewis Hamilton, er Max Verstappen. Den blot 24-årige Red Bull-kører leverede en sensationel 2021-sæson og triumferede samlet i allersidste løb, så han ved godt, hvad det handler om.

Spil på Lewis Hamilton og Max Verstappen*


Det nye i Formel 1 2022

Hvert år sker der nye ting i Formel 1. Det kan være nye eller opgraderede baner, nye regler, nye kørere, forbedrede racere, nye teams eller noget helt andet. Se HER, hvad der er nyt i 2022.

Er det ikke Formel 1, der tænder dig? Så tjek vores andre betting tips på SpilXperten.


1️⃣ Hvornår starter det næste Formel 1 løb?

Det næste løb er Formula 1 Abu Dhabis Grand Prix fra d. 18. til d. 20. november 2022.

2️⃣ Er det muligt at oddse på Formel 1?

Ja. Du kan finde alle aktuelle Formel 1 odds hos SpilXperten.