18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Formel 1 odds

På denne side har vi samlet de bedste Formel 1 odds, så du kan spille på Max Verstappen, Lewis Hamilton, Kevin Magnussen og alle de andre store stjerner.

Du kan oddse på vinderen af næste Grand Prix, vinderen af verdensmesterskabet, konstruktørernes mesterskab og meget mere. Se oddsene på næste Formel 1 løb herunder.

Odds på Formel 1 i 2023

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på Formel 1.


Hvem vinder Formel 1 – Australiens Grand Prix?

DeltagerVinderodds
Max Verstappen1,33 – SPIL HER >>*
Sergio Perez5,50 – SPIL HER >>*
Fernando Alonso10,00 – SPIL HER >>*
Charles Leclerc19,00 – SPIL HER >>*
Lewis Hamilton23,00 – SPIL HER >>*
Carlos Sainz41,00 – SPIL HER >>*
George Russell41,00 – SPIL HER >>*
Kevin Magnussen1001.00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 24. marts 2023 kl. 11:40. Odds kan ændre sig.

Bemærk: Du kan også hele tiden spille på det samlede verdensmesterskab* for både kørerne og konstruktørerne.

Næste Formel 1 løb i 2023: Australiens Grand Prix

Løbsoptakten ovenfor opdateres løbende.

Se Formel 1 i TV

Vil du følge Formel 1 i TV? Både træning, kvalifikation og Grand Prix vises, og du kan se med her:

Det er Nent Group, der har sikret sig rettighederne til at vise Formel 1 i Danmark. Der vises Formel 1 på både TV3+, TV3 Sport, TV3 MAX og Viaplay.

Forinden udsendelserne vil der normalvis være omkring en times optakt, mens der efter selve løbet vil blive analyseret på resultaterne og begivenhederne.

Træningerne sendes typisk på TV3 Sport og/eller TV3 MAX, mens kvalifikation og selve løbet gerne vises på TV3+.

Formel 1 kalenderen i 2023

Se alle de kommende løb i vores Formel 1 kalender.

Live stream Formel 1

Vil du gerne se Formel 1 (2023)? Du kan følge samtlige Grand Prix’er i løbet af året, hvis du har et abonnement hos Viaplay.

Med Viaplay Sport får du adgang til løbene fra motorsportens kongeklasse – lige fra det første Grand Prix i Bahrain til Abu Dhabis Grand Prix, der runder 2023-sæsonen af i slutningen af november.

Bookmakere til Formel 1

Alle danske bookmakere har naturligvis odds på Formel 1, men nogle er bedre end andre. bet365 er i særklasse på Formel 1.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Hvis du kan lide at satse på motorsport, så glem ikke at tjekke andre motorsport odds her på SpilXperten.

Guide til motorsportens mesterklasse

Læs med her, så du er klædt på til at følge en hæsblæsende sæson med Formel 1 og motorsport i mesterklasse.


Formel 1: Kvalifikation

Et Formel 1-ræs består af meget mere end selve løbet om søndagen. Fredag triller bilerne ud på banen for første gang. Her har de 2 gange halvanden time til at teste banen. Måske er der allerede her de første ting på bilen, der skal rettes til.

Lørdag formiddag er der igen tid på banen, og her er der en time til kørerne, så de kan få det sidste plads. For efter den tredje testkørsel bliver det alvor. 

Lørdag er der kvalifikation, og her gælder det om at sikre sig den bedste mulige startposition i søndagens Grand Prix.

Hurtigste bil i kvalifikationen starter i pole position – forrest – mens næsthurtigste begynder fra anden startposition og så fremdeles. 

Den lange optakt til søndagens løb giver dig mulighed for at se kørerne og holdene an, så du kan få ekstra viden, når du vil spille på Formel 1-løbet om søndagen.

Hos nogle af bookmakerne har de endda odds på kvalifikationen om lørdagen også, så har du allerede luret et par fiduser fra den foreløbige træning og testkørsel, kan du også slå til om lørdagen. 

Selve kvalifikationen finder sted over en time, og det minder på mange måder om et udskillelsesløb til at begynde med. Først har kørerne 20 minutter, hvor de skal køre en omgang, så hurtigt de kan.

Alle kørerne har lov at være på banen i løbet af de 20 minutter, så det gælder om at finde det rigtige tidspunkt, så man kan få sat så hurtig en tid som muligt. 

Efter 20 minutter bliver fem kørere sorteret fra, og så er der 15 minutter for de resterende 15 kørere til at sætte en ny omgangstid.

15 minutter senere sorteres de næste fem fra, og så er der 10 minutter til de sidste 10 kørere, som nu dyster om de 10 forreste placeringer til søndagens løb. Kørerne må forsøge igen og igen at sætte en hurtigere tid inden for den bestemte tidsramme på 20, 15 og 10 minutter.


Pointsystemet i Formel 1

Der gives points til de 10 bedst placerede kørere ved hvert eneste Grand Prix. Pointene fordeles efter følgende nøgle:

1. plads: 25 point
2. plads: 18 point
3. plads: 15 point
4. plads: 12 point
5. plads: 10 point
6. plads: 8 point
7. plads: 6 point
8. plads: 4 point
9. plads: 2 point
10. plads: 1 point

Kørerne modtager pointene individuelt, ligesom deres hold modtager samme antal point i konstruktørernes mesterskab. VM-titlen går til den kører, der har samlet flest point sammen i løbet af sæsonen.

Det er også muligt at skrabe point til sig i hvert af de seks sprint-løb, der er i sæsonen 2023. Sprintløbet er 100 kilometers ræs, som afgør startplaceringerne i søndagens løb.

I sprinten får den forreste kører 8 point, mens nummer 2 får 7 point ned til nummer 8, som så får 1 point og begynder som nummer 8 i søndagens Grand Prix.

Formel i 2023. Foto: Bildbyrån

Hvem er favorit til at blive verdensmester i 2023?

Max Verstappen fra Red Bull har vundet VM-titlen de seneste to sæsoner, så køreren fra Nederlandene er med odds 1,72 naturligt nok favorit til at snuppe den for tredje gang i rap.

Red Bull viste sig helt ustyrlige i 2022-sæsonen, hvor de vandt 17 af sæsonens 22 løb. Verstappen vandt VM-titlen, og teamet vandt konstruktørmesterskabet. 

De får dog formentlig skarp konkurrence, og ifølge oddsene er den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton bedste bud på at overtage tronen fra Verstappen med odds 4,00 på briten.

Mercedes havde en vanskelig start på sæsonen 2022, men de blev bedre og bedre, som sæsonen skred frem. Så selv om Hamilton for første gang i karrieren trillede gennem en hel sæson uden at vinde et eneste løb, forventes han at byde sig til i kampen om guldet.

Ferraris Charles Leclerc indledte sæsonen med to sejre i de første tre løb, og det så ud til, at Ferrari endelig igen kunne byde ind på titlen, men det blev kun ringere og ringere derfra, og de endte altså med hverken at vinde kørernes eller konstruktørernes mesterskab.

Leclerc står til odds 6,00, og han er bookmakernes tredjebedste bud på en kommende verdensmester. 

Red Bull, Ferrari og Mercedes forventes igen at være de absolut stærkeste hold, så formentlig skal den kommende verdensmester findes blandt deres seks kørere.

Største outsider er Lando Norris fra McLaren, men hans odds som samlet vinder 126, så det er altså noget af et langskud.  

Spil på Max Verstappen og Lewis Hamilton*

Det nye i Formel 1 2023

Der blev lavet et hav af ændringer til bilernes opsætning i sidste sæson. Det skulle alt sammen være med til at gøre løbet mere underholdende og give mulighed for flere overhalinger.

Der var blandt andet ændringer til både front- og bagvingerne. Gulvet blev ændret for at skabe mere downforce, men det gav så en del problemer med porpoising og bouncing. 

Mængden af ændringer til denne sæson er klart mere beherskede, og de handler overvejende om at tackle de problemer, der var med porpoising og bouncing, som kan være farligt for kørernes helbred.

Det blev justeret undervejs i sæsonen 2022, og nu er der vedtaget yderligere fire ændringer, som gerne skulle fjerne det besynderlige hopperi helt fra løbene.

Der er pillet yderligere to kilo af bilens maksimale vægt, så den nu højst må veje 796 kilo uden brændstof. Og så er der finjusteret en smule på bilens spejle, som skal være en anelse bredere for at sikre bedre udsyn.


Er det ikke Formel 1, der tænder dig? Så tjek vores andre betting tips på SpilXperten.

1️⃣ Hvornår starter det næste Formel 1 løb?

Det næste Formel 1 løb er Australiens Grand Prix, der afvikles fra d. 31. marts til 2. april 2023.

2️⃣ Er det muligt at oddse på Formel 1?

Ja, du kan finde alle aktuelle Formel 1 odds her på SpilXperten.