18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Formel 1 odds

På denne side har vi samlet de bedste Formel 1 odds, så du kan spille på Max Verstappen, Lewis Hamilton, Kevin Magnussen og alle de andre store stjerner.

Du kan oddse på vinderen af næste Grand Prix, vinderen af verdensmesterskabet, konstruktørernes mesterskab og meget mere. Se oddsene på næste Formel 1 løb herunder.

Odds på Formel 1 i 2024

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på Formel 1.

Hvem vinder Formel 1 – Kina Grand Prix?

Bemærk: Du kan også hele tiden spille på det samlede verdensmesterskab* for både kørerne og konstruktørerne.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Max Verstappen
bwin
1.20
Sergio Pérez
bet365
10.0
Carlos Sainz Jr.
bet365
15.0
Charles Leclerc
bet365
15.0
Lando Norris
bet365
41.0
George Russell
bet365
51.0
Lewis Hamilton
bet365
51.0
Fernando Alonso
bwin
67.0
Oscar Piastri
bet365
101
Lance Stroll
bwin
751
Nico Hülkenberg
bwin
1001
Yuki Tsunoda
bet365
1001
Alexander Albon
bwin
2001
Daniel Ricciardo
bwin
2001
Kevin Magnussen
bwin
2001
Valtteri Bottas
bet365
2001
Esteban Ocon
bwin
3001
Guanyu Zhou
bwin
3001
Pierre Gasly
bwin
3001
Logan Sargeant
bwin
3001
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. Apr. 16:22.

Næste Formel 1 løb i 2024: Kina Grand Prix

Formel 1 Det Kinesiske Grand Prix 2024

Se Formel 1 i TV

Vil du følge Formel 1 i TV? Både træning, kvalifikation og Grand Prix vises, og du kan se med her:

Det er Nent Group, der har sikret sig rettighederne til at vise Formel 1 i Danmark. Der vises Formel 1 på både TV3+, TV3 Sport, TV3 MAX og Viaplay.

Forinden udsendelserne vil der normalvis være omkring en times optakt, mens der efter selve løbet vil blive analyseret på resultaterne og begivenhederne.

Træningerne sendes typisk på TV3 Sport og/eller TV3 MAX, mens kvalifikation og selve løbet gerne vises på TV3+.

Formel 1 kalenderen i 2024

Se alle de kommende løb i vores Formel 1 kalender.

Live stream Formel 1

Vil du gerne se Formel 1 (2024)? Du kan følge samtlige Grand Prix’er i løbet af året, hvis du har et abonnement hos Viaplay.

Med Viaplay Sport får du adgang til løbene fra motorsportens kongeklasse – lige fra det første Grand Prix i Bahrain til Abu Dhabis Grand Prix, der runder 2024-sæsonen af i slutningen af november.

Bookmakere til Formel 1

Alle danske bookmakere har naturligvis odds på Formel 1, men nogle er bedre end andre. bet365 er i særklasse på Formel 1.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår
Formel 1 mobil i høj hastighed på racerbane, sportsindustri teknologi

Hvis du kan lide at satse på motorsport, så glem ikke at tjekke andre motorsport odds her på SpilXperten.

Guide til motorsportens mesterklasse

Læs med her, så du er klædt på til at følge en hæsblæsende sæson med Formel 1 og motorsport i mesterklasse.


Formel 1: Kvalifikation

Et Formel 1-ræs består af meget mere end selve løbet om søndagen. Fredag triller bilerne ud på banen for første gang. Her har de 2 gange halvanden time til at teste banen. Måske er der allerede her de første ting på bilen, der skal rettes til.

Lørdag formiddag er der igen tid på banen, og her er der en time til kørerne, så de kan få det sidste plads. For efter den tredje testkørsel bliver det alvor. 

Lørdag er der kvalifikation, og her gælder det om at sikre sig den bedste mulige startposition i søndagens Grand Prix.

Hurtigste bil i kvalifikationen starter i pole position – forrest – mens næsthurtigste begynder fra anden startposition og så fremdeles. 

Den lange optakt til søndagens løb giver dig mulighed for at se kørerne og holdene an, så du kan få ekstra viden, når du vil spille på Formel 1-løbet om søndagen.

Hos nogle af bookmakerne har de endda odds på kvalifikationen om lørdagen også, så har du allerede luret et par fiduser fra den foreløbige træning og testkørsel, kan du også slå til om lørdagen. 

Selve kvalifikationen finder sted over en time, og det minder på mange måder om et udskillelsesløb til at begynde med. Først har kørerne 20 minutter, hvor de skal køre en omgang, så hurtigt de kan.

Alle kørerne har lov at være på banen i løbet af de 20 minutter, så det gælder om at finde det rigtige tidspunkt, så man kan få sat så hurtig en tid som muligt. 

Efter 20 minutter bliver fem kørere sorteret fra, og så er der 15 minutter for de resterende 15 kørere til at sætte en ny omgangstid.

15 minutter senere sorteres de næste fem fra, og så er der 10 minutter til de sidste 10 kørere, som nu dyster om de 10 forreste placeringer til søndagens løb. Kørerne må forsøge igen og igen at sætte en hurtigere tid inden for den bestemte tidsramme på 20, 15 og 10 minutter.


Pointsystemet i Formel 1

Der gives points til de 10 bedst placerede kørere ved hvert eneste Grand Prix. Pointene fordeles efter følgende nøgle:

1. plads: 25 point
2. plads: 18 point
3. plads: 15 point
4. plads: 12 point
5. plads: 10 point
6. plads: 8 point
7. plads: 6 point
8. plads: 4 point
9. plads: 2 point
10. plads: 1 point

Kørerne modtager pointene individuelt, ligesom deres hold modtager samme antal point i konstruktørernes mesterskab. VM-titlen går til den kører, der har samlet flest point sammen i løbet af sæsonen.

Det er også muligt at skrabe point til sig i hvert af de seks sprint-løb, der er i sæsonen 2024. Sprintløbet er 100 kilometers ræs, som i 2024 kører med egen kvalifikation fredag og selve løbet som del 1 af lørdagens program – fulgt af kvalifikationen til søndagens Grand Prix.

I sprinten får den forreste kører 8 point, mens nummer 2 får 7 point ned til nummer 8, som så får 1 point.

Verstappen_Titelloeb2022_final i hurtig sportsbilsracing på konkurrencedygtig bane

Formel 1 i 2024. Foto: Bildbyrån

Hvem er favorit til at blive verdensmester i 2024?

Max Verstappen fra Red Bull har vundet VM-titlen de seneste tre sæsoner, så køreren fra Nederlandene er med odds 1,12 naturligt nok favorit til at snuppe den for fjerde gang i rap.

Red Bull viste sig helt ustyrlige i 2023-sæsonen, hvor de vandt 21 af sæsonens 22 løb. Verstappen vandt VM-titlen, og teamet vandt konstruktørmesterskabet. 

Der bliver næppe nogen, der kan matche Red Bull, men kampen om at være bedst af resten er tæt. Ferraris Leclerc står i odds 21, mens Alonso og Aston Martin giver pengene retur 26 gange. McLarens Norris giver pengene tilbage 34 gange, og det samme gør den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton, der kører sin sidste sæson for Mercedes, før han skifter til Ferrari.

Verstappen har hurtigt sat sig til rette øverst på tronen i sæsonen 2024, og selv om der er et leben, som var det en myretue i laget efter verdensmesteren (og hans tro væbner og teamkammerat, Sergio Perez), virker ingen af de umiddelbart nærmeste stærke nok til at tage kampen op med energidrik-mastodonten, der virker, som om den har vinger i disse år.

Spil på Max Verstappen og Lewis Hamilton*

Det nye i Formel 1 2024

Efter den omfattende overhaling af regelsættet i Formel 1, som fandt sted før sæsonen 2022, har der været mere stille i forhold til forandringer i de seneste sæsoner.

En af de tydeligere til 2024-sæsonen er, at sprint-løbene i højere grad bliver separate enheder.

Hvor de tidligere lå som del 2 af lørdagens program og fungerede som kvalifikation, får sprintløbene nu deres egen kvalifikation på den første træningsdag, hvor sprint-kvalen bliver del 2.

Lørdag køres så selve sprinten om point som første del af dagens program, og senere er der så kvalifikation, hvor pladserne til søndagens GP fordeles.

En anden ændring handler om DRS. Det har indtil nu været sådan, at DRS først blev aktiveret efter 2 omgange af løbet, og det samme har været gældende ved safety cars.

Det er ændret, så DRS nu kan akitveres allerede én omgang efter både løbsstart og safety cars.

Læs også: 10 ting, du ikke vidste om Formel 1

Danske Formel 1-kørere

Formel 1 er kongeklassen i motorsport. Det er her, de store penge er. Her er den høje fart. Her er den største mediebevågenhed. Og her er den største fanbase. 

Og med lige omkring 20 sæder i bilerne per sæson, er det et både attraktivt og meget vanskeligt job at få at blive kører i en Formel 1-racer. 

Der er 4 danskere, der er noterede for et eller flere officielle løb i Formel 1.

  • Kevin Magnussen
  • Nicolas Kiesa
  • Jan Magnussen
  • Tom Belsø


Kevin Magnussen

(Formel 1 2014-2020 + 2022 -)

Faktisk var det i 2012, at en 20-årig Kevin Magnussen første gang prøvede kræfter med en Formel 1-bil. Her kørte han nemlig for McLaren i Abu Dhabi Young Drivers Test. 

Derfor var ikke helt overraskende, da McLaren i 2014 præsenterede Magnussen som ny mand i sædet hos teamet. Han afløste et så prominent navn som Sergio Perez, der jo i dag ræser af sted for Red Bull i toppen af F1-hierarkiet. 

I 2016 skiftede danskeren så til Renault. Her scorede danskeren 87,5 procent af holdets procent i sæsonen, men da de blot fik 8 point i alt, var det ikke så imponerende, som tallet lyder. Det blev da også kun til én sæson hos Renault. 

For nu var Haas på banen, og de var eksede med danskeren. Fra 2017 til 2020 kørte Magnussen 79 F1 Grand Prixer for det amerikanske team, men da han blev erstattet af Mick Schumacher og russiske Mazepin, virkede det slut med karrieren i F1.

Indtil krigen i Ukraine brød ud, og Haas skaffede sig af med den russiske kører. For i 2022 blev der så brug for den nu 30-årige dansker igen, og han har siden kørt samtlige løb for teamet helt frem til og med september 2023, hvor han stadig er aktiv i Formel 1.


Nicolas Kiesa

(Formel 1 i 2003)

Det blev ikke til en lang karriere i Formel 1 for danske Nicolas Kiesa, der er født i 1978. Men som 25-årig blev han i 2003 ansat på Minardi-teamet, som mistede deres kører Justin Wilson. 

Det gav plads til Kiesa, der kørte sæsonens sidste 5 løb og fuldførte dem alle. Han kørte i Tyskland, Ungarn, Italien (Monza), USA (Indianapolis) og Japan. 

11. pladsen i USA var Nicolas Kiesas bedste resultat. Da sæsonen sluttede, blev aftalen med Kiesa ikke forlænget, og det gjorde den heller ikke med hans makker, Jos Verstappen. 

I dag er Kiesa en højt respekteret og elsket kommentator og ekspert på F1-udsendelserne på dansk tv. 


Jan Magnussen

(Formel 1 i 1995 + 1997-1998)

Farmand Magnussen har selv prøvet kræfter med Formel 1. Af 2 omgange endda. 

Første gang var i 1995, hvor han kørte et enkelt løb for McLaren i Japan. Det endte med en absolut hæderlig 10. plads.

Derefter skulle Jan Magnussen vente til 1997, hvor Stewart hyrede ham ind til en mildest talt upålidelig bil. 

I alt stillede Magnussen Senior til start i 24 løb fordelt over 1997 og 1998, men han udgik i 15 af løbene. 

I det allersidste løb, som blev kørt på Circuit Gilles Villeneuve i Canada, opnåede han sin bedste placering, da han kørte bilen i mål som nummer 6.

Efter Formel 1-karrieren kastede Jan Magnussen sig over 24 timers-løbet, Le Mans, hvor han har deltaget hvert år siden 1999 og frem til og med 2023.


Tom Belsø

(Formel 1 i 1973-1974)

Danmarks pioner og første mand i Formel 1 var Tom Belsø. Han legede med i motorsportens stærkeste klasse tilbage i 1973 og 1974. 

Her kørte han for Frank Williams Racing, men det blev kun til to løb i 1974 for danskeren. Og det ene – i Sydafrika – udgik han fra. 

Men i Sverige på banen i Anderstorp den 9. juni 1974 lykkedes det for Tom Belsø af fuldføre sit første, eneste og sidste Formel 1-løb med en imponerende 8. plads.

Tom Belsø døde 77 år gammel i 2020. 

Er det ikke Formel 1, der tænder dig? Så tjek vores andre betting tips på SpilXperten.

1️⃣ Hvornår starter det næste Formel 1 løb?

Det næste Formel 1 løb er Kina Grand Prix, der afvikles fra d. 19. til 21. april 2024.

2️⃣ Er det muligt at oddse på Formel 1?

Ja, du kan finde alle aktuelle Formel 1 odds her på SpilXperten.