Reklamelink*

Mobil bettingMobil bet

Udviklingen inden for mobil betting har været stor i de seneste år, og skal vi tro på tendensen, bør det være en ting, der de næste par år kun vokser sig større. Du kan læse mere om de bedste bookmakere at benytte til mobil betting og de største fordele ved at bette fra mobilen herunder. Vi har gennemgået alle mobilsider, og det hårde forarbejde er derfor gjort for dig.

De 5 bedste bookmakere til betting på mobilen

888sport*
Har optimeret deres mobilside, så den nærmest fungerer på omgangshøjde med webversionen. Du bliver mødt af et særdeles brugervenligt design, og du skal ikke bruge ret mange øjeblikke på at danne dig et overblik. Navigationen rundt på den mobile side er nem, og her bidrager søgefunktionen i høj grad. Vælger du en kamp, popper din spilkupon automatisk frem. Ønsker du at tilføje flere kampe til din kupon, kan du nemt minimere kuponen og springe videre til de næste kampe. Din kupon vil herefter være placeret i bunden af skærmen med samlet totalodds og antallet af kampe, og det er derfor uhyre nemt at sammensætte din ønskede kupon. Ind- og udbetalinger kan ligeledes foretages uden problemer, og har du din mobil ved hånden, når du rigtig langt med 888sport*.

Spil fra mobilen hos 888sport - KLIK HER!*

Betfair*
Har fastgjort en menulinje i bunden af din skærm, og det er ting, der gør selve processen med at placere et spil markant lettere. Fra menulinjen har du mulighed for at navigere til ”Hjem” eller ”Menu”, og det er derfor enkelt at navigere rundt, når du skal finde de ønskede kampe. Selvom der ikke er nogen søgefunktion hos Betfair*, mærkes det minimalt, da du altid har mulighed for at klikke på ”Menu” og derfra få det samlede overblik over sportsgrene, ligaer og kampe. I menulinjen er funktionen med ”Cash Out” ligeledes placeret, og ønsker du at gøre brug af den, er det både hurtigt og nemt. Når du vælger en kamp at spille på, fremgår din kupon i højre hjørne. Her vil du altid kunne se, hvor mange kampe, du har valgt og et enkelt tryk her, fører dig videre, så du kan indtaste din indsats.

Spil fra mobilen hos Betfair - KLIK HER!*

Bet365*
Møder alle deres kunder med en tillokkende forside, der til trods for et simpelt design har alt det vigtige med. De mest populære sportsgrene og kampe, liveodds og sportsgrene fra A-Z er alt sammen repræsenteret, og den manglede søgefunktion er der derfor dækket fornuftigt over. Hos Bet365* popper din spilkupon frem i bunden af skærmen, når du vælger et odds. Med det samme har du mulighed for at indsatse det beløb, du ønsker at satse, mens det selvfølgelig også er muligt at tilføje flere kampe til din kupon. Gør du det, vil spilkuponen i bunden af skærmen vise, hvor mange kampe du har tilføjet, og du har derfor altid overblikket. Bet365* er lykkedes godt med at overføre deres høje standard fra webversionen til mobilsiden, og det betyder i sidste ende, at du kan bette fra din mobil uden nogen former for problemer.

Spil fra mobilen hos Bet365 - KLIK HER!*

bwin*
Har ligeledes implementeret en fast menulinje i bunden af din skærm. Her kan du til hver en tid springe til ”Hjem”, ”Live” og ”Spilleseddel”. Du har derfor altid et overblik over, hvilke kampe der spilles nu, hvad der spilles senere i dag og alle sportsgrene fra A-Z. På din spilleseddel vil antallet af valgte kampe fremgå. Herfra kan du klikke dig videre ind og satse det beløb, du ønsker. Der findes en søgefunktion hos bwin*, selvom den er godt gemt. I toppen af forsiden findes søgefunktionen i menulinjen med "Sportsgrene fra A-Z”, ”Casino”, ”Kampagner” og de mest populære sportsgrene. Du skal her swippe til venstre for at finde søgefunktionen, og det er altså en ting, der er nem at overse. Hos bwin* er der mulighed for nem, hurtig og enkelt navigation, og det vil alle dage være et kæmpe plus.

Spil fra mobilen hos bwin - KLIK HER!*

Nordicbet*
Er til trods for et uhyre stort spiludvalg og en manglede søgefunktion lykkedes med at skabe en mobil side, der er nem at navigere rundt i. Det samlede overblik mister du nemlig ikke i Nordicbets* valgte design og layout, og selvom det til tider kan være besværligt at navigere manuelt rundt mellem de mange sportsgrene og ligaer – i stedet for at foretage en søgning – efterlever mobilsiden for Nordicbet* vores krav og brugervenlighed. Din spilkupon fremgår i bunden af skærmen. Det kan dog til tider medføre nogle problemer, da du kan komme ud for at skulle ”scrolle” helt i bund for at få kuponen frem. Er du inde på en kamp med et stort spiludvalg, skal du således langt ned for at finde din spilkupon, hvis ikke du ønsker at klikke dig væk fra kampen. Det er dog småting, og i det store hele vil du næppe opleve problemer med at bette fra mobilen hos Nordicbet*.

Spil fra mobilen hos Nordibcet - KLIK HER!*

De resterende bookmakere med odds fra mobilen

Foruden de fem ovenstående bookmakere kan du finde mobil betting hos følgende bookmakere: Betsafe*, Cashpoint*, Oddset, Jetbull* og Unibet*. Her er der tale om bookmakere, der ikke i ligeså høj grad (måske på nær Betsafe* og Unibet*) fokuserer på deres mobile side. Du vil derfor opdage, at flere nyttige funktioner mangler, ligesom både navigation og generelt design ikke er på samme højde som de fem bedst kårede mobilsider. Det er dog bestemt muligt at bruge mobilen til at bette hos disse fem bookmakere, og den mulighed bør du ikke snyde dig selv for, hvis du i forvejen har en konto hos en af bookmakerne heriblandt.

Spil fra mobilen hos 888sport - KLIK HER!*

De 3 bedste funktioner ved mobil betting

Hele essensen ved mobil betting er at være i stand til at spille når som helst og hvor som helst. Der er derfor ganske særlige krav til en side med mobil betting. Vi har i vores samlede vurdering valgt at lægge stor fokus på følgende tre kriterier:

Overskuelighed – er siden simpel at bruge?
Du kan have begrænset med overblik på din mobilskærm, og overskuelighed og brugervenlighed er derfor altafgørende. Designet skal sidde lige i skabet, mens navigation og det generelle brug af mobilsiden skal være så simpel som muligt. Det er selvfølgelig ikke muligt at ramme alle præferencer, men i store træk er overskuelighed en ting, der skal opfyldes hos en mobilside, så alle kan benytte sig af siden.

Spilkupon – hvordan sammensættes en kupon?
Hvor nemt er det for dig at placere et singlespil, og hvor nemt er det for dig at placere et multispil? Hvis du skal sætte et spil på farten, nytter det ikke noget, at du skal bruge unødvendigt lang tid på først at tilføje kampe på din spilkupon, finde din spilkupon og til sidst indtaste dit ønskede beløb. Det skal være en proces, der sker nærmest af sig selv, og det er de fleste bookmakere heldigvis gode til at efterleve.

Funktioner – hvor mange funktioner er videreført?
Hvis du skal minimere antallet af dine besøg fra computeren hos bookmakerne, kræver det selvfølgelig, at mobilsiderne er opdateret med alle nødvendige funktioner. Spil fra mobilen udgør en større og større procentdel af vores samlede spil, og det nytter derfor ikke noget, hvis bookmakerne ikke følger med den trend. Enkelte funktioner kan ses bort fra, men i det store hele skal mobilsiden fungere på samme måde som fra en computer.

Spil fra mobilen hos 888sport - KLIK HER!*

Fordele ved at oddse fra mobilen

Du er ikke fastlåst til en computer, og i stedet kan du have din mobil med dig overalt. Det gør det nemt for dig, og det er trods alt en fordel altid at stå med muligheden for at placere et spil i forhold til ikke at have muligheden. Selve processen med at placere et spil er også noget nemmere fra mobilen, hvor der ikke kræves NemID. Hos flere bookmakere er det tilmed muligt at oprette en pinkode, som du kender fra et almindeligt VISA- eller Dankort, og du skal derfor ikke bruge mange øjeblikke på at logge ind. Sikkerheden er fortsat i top, og der er derfor ikke noget, du skal bekymre dig om i forhold til at spille fra mobilen.

Spil fra mobilen hos 888sport - KLIK HER!*

Mobile sider og betting apps – er der forskelle?

Først og fremmest er der selvfølgelig den helt store forskel på, om du åbner din mobilbrowser eller din betting app. Alle bookmakere kører med det samme design og layout på deres mobilside og betting app, og som udgangspunkt er der derfor ikke forskel. Du kan dog komme ud for, at nogle funktioner er undladt det ene sted, men inkluderede det andet sted. Hos nogle bookmakere er det kun muligt at downloade deres betting app til iPhone og Ipad, og man kan derfor sige, at der er forskel på, hvem der kan benytte sig af hvad. Oplever du ikke at kunne finde en betting app fra en bestemt bookmaker, kan du altid besøge bookmakeren fra din mobilbrowser. Her har alle bookmakere optimeret deres side, og i sidste ende er det ikke afgørende, hvor du placerer dine bets fra.

Spil fra mobilen hos 888sport - KLIK HER!*

Mobil betting er i fremgang

Der er sket en stor udvikling på det mobile marked de seneste år, og vi vil ikke blive overraskede, hvis betting fra mobilen en dag helt overtager computerens opgave med at bette online. Den store fremgang synes i hvert fald ikke at blive mindre for fremtiden, og er du ikke allerede med på bølgen, er det måske ved at være på tide. Efterhånden har alle danskere en mobil, der kan gå på nettet, og da det tal heller ikke synes at blive mindre for fremtiden, er første forudsætning for en stigning inden for mobil betting på plads. En stigning i streamingtjenester er ligeledes faktum for de seneste år, og det lader derfor til, at flere og flere danskere ønsker at stå med muligheden for at streame en kamp på farten. Her kan mobil betting også være en hjælp, da flere og flere bookmakere tilbyder stream til både mobil og tablets. At du samtidig kan spille på kampene, vil mange kun se som et plus. Fremtiden for mobil betting ser således lys ud, og fremgangen synes ikke at aftage i den nærmeste fremtid.

Få en velkomstbonus nu

Tilbuddet er for nye spillere. Foretag en indbetaling og sæt dit første spil, med mellem 100 og 1.000 kr. i indsats, på et valgfrit marked til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Du modtager straks et 100 % matched freebet, som du kan bruge fra mobilen. Vilkår gælder – se alle terms HER*.

Gå tilbage til FAQ

15-03-2017 13:07

Bookmakere med mobil betting

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
comeon
mrgreen
betfair2
unibet
betstars
nordicbet