18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tips og spilforslag til UFC d. 25. juli 2021

Vores kampsport-ekspert, Loke Barrett, er aktuel med en lille håndfuld spilforslag til weekendens hårdtslående begivenheder.


Punahele Soriano vs. Brendan Allen – søndag d. 25. juli kl. 01:00

3 units til odds 1.55 hos bwin* på under 2,5 runder


UFC on ESPN 27

Undercard i Las Vegas. Mellemvægt. Der er lagt op til et brag af en kamp. Soriano og Allen er begge udprægede finishere, der oftest afgør kampe tidligt. Samtidig er de ved at udvikle sig, så de har stadig huller, som den anden bør kunne straffe. Det ville overraske mig, hvis vi ikke får en afgørelse ret tidligt.


Det taler for spillet:

 • Soriano bør have en klar fordel stående. Han er en aggressiv striker med dynamit i hænderne.
 • Soriano har stoppet syv af sine otte modstandere i første runde, så han er en uhyggelig finisher.
 • Soriano bør med sin stærke brydebaggrund kunne holde kampen stående, så vi får en slugfest.
 • Allen er virkelig farlig med sine submissions. Han kan afgøre kampe med et enkelt takedown.
 • Allen har stoppet sin modstander i 14 ud af sine 16 sejre, så han er også en udpræget finisher.
 • Allen har vist en stor villighed til at brawle, hvis tingene går imod ham. Dette bør ikke gå her.


Det taler imod spillet:

 • Soriano har stadig kun været ude af første runde en gang, så han vil sikkert passe på kræfterne.
 • Soriano bør kunne lukke ned for Allens takedowns, men forsøgene kan tage meget tid af uret.
 • Soriano er uprøvet på jorden, så hvis han skulle blive taget ned, så ved vi ikke, hvad der sker.
 • Allen er ikke nogen dårlig striker, men får vi en stående kamp, så skal det komme fra Soriano.
 • Allen blev knockoutet efter et brawl mod Strickland, men han bør have lært meget af kampen.
 • Allen vil måske forsøge at dræne Soriano, hvis han får sin grappling igennem. Det koster tid.


Odds

Punahele Soriano er smal favorit de fleste steder på markedet, mens enkelte bookmakere har kampen helt lige. Onsidebetting giver 1,74 på en hawaiiansk sejr, Comeon giver 1,76, Bet365 og Cashpoint giver 1,80, Betfair Sportsbook og Nordicbet giver 1,83, Bwin giver 1,87, mens 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,90. Jeg har rigtig svært ved at give en præcis chancevurdering på kampen, så jeg holder mig fra et vinderspil. Begge mænd er meget lovende, så det er virkelig tæt. Allen har kæmpet på et højere niveau, men han har nogle graverende huller, som han skal adressere. Soriano ligner en worldbeater, men der er stadig mange spørgsmål pga. manglende modstand.

Alle forventer, at dette bliver en fremragende kamp. Begge fightere kæmper aggressivt, er glimrende finishere og har svagheder eller mangler, som passer til den andens spidskompetencer. Bookmakerne har sat over/under til 1,5 runder. Man får højest 2,10 på under hos Bwin, hvilket understreger, at der er lagt op til action. Jeg er generelt ikke vild med så lave spreads. Det ville ikke overraske mig, hvis der er respekt fra start, da begge mænd bør anerkende, hvad modstanderen bringer til bordet. Samtidig har jeg dog svært ved at se kampen gå fuld tid, så jeg kigger på det mere forsigtige spil på under 2,5 runder. Spillet går altså på, at vi får en afgørelse inden for 12,5 minutter. Soriano er gået under denne linje i syv af sine otte kampe med syv sejre i første runde, mens Allen er gået under linjen i 15 af sine 20 kampe og i 13 af sine 16 sejre. Nordicbet giver 1,44 på dette udfald, Comeon og Onsidebetting giver 1,47, Bet365 giver 1,50, mens Bwin giver 1,55. Min chancevurdering ligger i omegnen af 68 procent, hvilket giver en solid betvalue på 105,40 % på spillet.

Punahele Soriano

USA
28 år (22. november 1992)
8-0, 5 KO, 2 sub
Southpaw
Højde: 180 cm.
Rækkevidde: 189 cm.
Vægt: 84 kg.

Punahele ”Puna” Soriano har bl.a. besejret Rafael Celestino, Jhonoven Pati, Jamie Pickett, Oscar Piechota og Dusko Todorovic.


Brendan Allen

USA
25 år (28. december 1995)
16-4, 5 KO, 9 sub
Ortodoks
Højde: 188 cm.
Rækkevidde: 191 cm.
Vægt: 84 kg.

Brendan ”All In” Allen er tidligere mester på mellemvægt hos LFA. Han har bl.a. besejret Sidney Wheeler, Chris Harris, Tim Hiley, Moses Murrietta, Aaron Jeffery, Kevin Holland, Tom Breese, Kyle Daukaus og Karl Roberson, mens han har tabt til Trevin Giles, Eryk Anders, Anthony Hernandez og Sean Strickland.

bwin
3 units – odds 1,55


Randy Costa vs. Adrian Yanez – søndag d. 25. juli kl. 01:30

5 units til odds 1.86 hos Nordicbet* på Yanez w/ stoppage


UFC on ESPN 27

Main card i Las Vegas. Bantamvægt. Yanez har været uhyggelig det seneste år med tre imponerende knockoutsejre. Costa er en rigtig farlig modstander med sin størrelse, aggression og power, men han er samtidig meget grøn, så Yanez bør tage over og finde et stoppage, hvis han først rider stormen af.


Det taler for spillet:

 • Yanez er et virkelig spændende talent, som har imponeret i sine tre første kampe i oktagonen.
 • Yanez er en fremragende striker. Hans boksning er i særklasse, mens han samtidig kan sparke.
 • Yanez har en fænomenal timing, som gør ham i stand til at lande slag, modstandere aldrig ser.
 • Yanez bør have en solid fordel på jorden, hvis kampen mod forventning skulle ende dernede.
 • Costa er en type, der går all in. Det efterlader åbninger og koster samtidig rigtig meget energi.
 • Costa er stadig enormt uprøvet på højt niveau. Han bør komme i problemer efter første runde.


Det taler imod spillet:

 • Costa er selv en lovende fighter. Det siger lidt, hvor hurtigt han er kommet så langt i sporten.
 • Costa besidder stor kreativitet og er utroligt aggressiv. Det gør ham enormt farligt helt tidligt.
 • Costa har formentligt en fordel, når det kommer til slagkraft, så Yanez skal passe på fra start.
 • Costa har kun været ude af første runde en gang, så vi ved ikke rigtigt, hvad han kan derefter.
 • Yanez viste stor tålmodighed i sin sidste kamp, så han tager ikke nødvendigvis store chancer.
 • Yanez er en tekniker frem for en rendyrket puncher. Det er muligt, at Costa har en solid kæbe.


Odds

Adrian Yanez er favorit overalt på markedet. Onsidebetting giver 1,40 på en sejr, Bwin giver 1,42, Nordicbet giver 1,43, Bet365, Betfair Sportsbook og Comeon giver 1,44, mens 888Sport, Cashpoint, Mr. Green og Unibet giver 1,45. Min chancevurdering ligger omkring 30-70, så jeg finder minimal værdi på en favoritsejr.

Bookmakerne er overbeviste om, at vi får en afgørelse før tid. Man får højest 1,41 på dette udfald hos Nordicbet, hvilket faktisk stikker ud på markedet. Min fornemmelse er, at det bliver en hæsblæsende kamp fra start, så jeg forventer skam også, at vi får et stoppage. Jeg giver Costa gode muligheder for at skabe overraskelsen pga. hans størrelse, aggression og power, men hvis det ikke sker tidligt, så bør Yanez tage fuldstændig over med sin skarpere teknik og større rutine. Mit håb er, at favoritten er klog nok til at ride stormen af, inden han begynder at skrue op for sit pres og output. Costa er stadig utroligt grøn. Foruden nederlaget til Davis, så har han kæmpet mindre end seks minutter professionelt. Dette siger noget om, hvor farlig han er, men understreger samtidig den manglende erfaring. Han reagerede skidt på pres mod Davis og smeltede tidligt i anden runde. Der er altså massive spørgsmål til underdoggen efter de første par minutter, hvilket en fighter som Yanez bør kunne straffe.

På denne baggrund kigger jeg på en favoritsejr før tid. Jeg forventer, at det bliver en knockout, som højest giver 2,00 hos bl.a. 888Sport og Unibet. Yanez har dog to submissions på rekordlisten, mens Costa blev stoppet med et rear naked choke, så når forskellen i odds ikke er større, så vil jeg mene, at man bør tage det mere forsigtige spil på en sejr før tid. Comeon og Onsidebetting giver 1,74 på dette udfald, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,77, Bet365 giver 1,80, Bwin og Betfair Sportsbook giver 1,83, mens Nordicbet giver 1,86. Min chancevurdering ligger oppe omkring 60 procent, hvilket giver en flot betvalue på 111,60 % på spillet.

Randy Costa

USA
27 år (6. juli 1994)
6-1, 6 KO
Ortodoks
Højde: 175 cm.
Rækkevidde: 185 cm.
Vægt: 61 kg.

Randy ”The Zohan” Costa har bl.a. besejret Boston Salmon og Journey Newson, mens han har tabt til Brandon Davis.

Adrian Yanez

USA
27 år (29. november 1993)
13-3, 8 KO, 2 sub
Ortodoks
Højde: 170 cm.
Rækkevidde: 179 cm.
Vægt: 61 kg.

Adrian Yanez har bl.a. besejret Kyle Estrada, Brady Huang, Victor Rodriguez og Gustavo Lopez, mens han bl.a. har tabt til Domingo Pilarte og Miles Johns.

Nordicbet
5 units – odds 1,86


Flere spiltips fra Loke Barrett

Loke Barrett er også aktuel med to spilforslag, der ligger i ekspertpanelet. Find disse HER.

1 kommentar

 1. Jeg kommer ikke med flere officielle anbefalinger til eventet imorgen, men jeg ville lige nævne, at jeg også har kigget meget på Heinisch. Hvis man finder ham til omkring 1.65, så er det i min bog stadig mere end godkendt. Jeg ser Imavov som en lovende fighter, men jeg er ikke helt solgt på ham endnu. Omvendt ser jeg mere positivt på Heinisch, end mange andre tilsyneladende gør.

  Heinisch er svingende, men han har kun tabt til mellemvægtere i top 10. Han har slået modstandere omkring top 15-20 og har potentialet til mere. Imavov har aldrig kæmpet på dette niveau, så selvom pilene formentligt peger i hver deres retning for de to mænds karrierer, så er jeg ikke overbevist om, at den franske russer er klar til dette niveau endnu.

  Heinisch har solid striking, mest power, er utroligt hårdfør, bør have stærkere brydning, mens eneste klare minus er, at han kan sætte så højt et tempo, at han nogle gange mister pusten i tredje runde – dette er dog kun sket i kampe, hvor han haltede efter. Imavov er nok en bedre striker rent teknisk, men han har ikke vist stor power eller højt output. Samtidig vælger han normalt at gå i clinch, når han presses bagud, hvilket kostede ham dyrt sidst. Det ligner ikke en god ide her heller.

  Heinisch er ikke den samme atlet som Hawes, der slog Imavov tidligere i år, men evnemæssigt bør han sandelig være på niveau. Det siger mig, at Imavov skal have rykket sig meget på kort tid, hvis han skal vinde her. Det vil jeg se, før jeg tror det, når oddset på ham er det samme som mod en (mindst) lige så god fighter som Hawes (kun få måneder efter han tabte til ham).

Skriv et svar