18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tim Means vs. Nicolas Dalby: Odds og optakt d. 26. juni 2021

Der er lagt i ovnen til en stor dansk sportsweekend. Nationen summer før EM-drengenes kamp mod Wales, men det er ikke kun i Amsterdam, at der venter drama. Vores mest prøvede fighter, Nicolas Dalby, vender nemlig tilbage til buret i et tæt matchup, der kan blive den perfekte dessert efter krigen på grønsværen. Han var oprindeligt parret med en overkommelig russer, men efter en sen skade kom i vejen, så venter der nu en større, men samtidig sværere kamp mod en farlig striker, som besidder en masse rutine på højt niveau. Tim Means er ikke et stort navn, men han er til gengæld blandt de mest undervurderede veteraner i sporten, så det bliver virkelig interessant lørdag aften. SpilXperten tager et nærmere kig på oddsene og de to kamphaner, inden slaget skal slås.

Foto: Bildbyrån


Optakt: Tim Means vs. Nicolas Dalby – Spændende dansk weekend i vente

Dalby kom ud som smal underdog, da de første bookmakere åbnede for spil på kampen. Jeg var ret overrasket over linjen, men han er allerede blevet spillet en del ned, så man i skrivende stund højest får 2.15 på en dansk sejr hos Bwin. Omvendt får man højest 1.74 hos Nordicbet, hvis man spiller på favoritten. Min forventning er, at kampen ender med at blive endnu tættere, hvis ikke helt lige, inden de to mænd kolliderer i oktagonen. Means er en glimrende fighter, som har besejret flere stærke modstandere, men han har samtidig mange krige og nederlag. Hans rutine må betragtes som en fordel, men danskeren er bestemt ikke våd bag ørerne, så spørgsmålet er, hvor tungt den bør vægtes i forhold til slitagen, som han har akkumuleret. Means har ni UFC-nederlag i karrieren, som alle er kommet mod forrygende fightere, men selvom de ikke er nogen skam, så demonstrerer de, at der er flere måder at slå ham på, så jeg synes, at oddset på danskeren er solidt.

Bookmakerne forventer, at kampen ender med at gå fuld tid. Man får højest 1.62 på dette udfald hos Betfair Sportsbook, hvilket stikker ud på markedet. Oddset frister mig, men jeg vil ikke komme med en anbefaling, da den slags spil ikke er min spidskompetence. Jeg foretrækker vinderspil eller method of victory, som giver et højere afkast. Jeg forventer dog, at vi får en dansk decision, hvilket primært er baseret på, at Dalby med sin alsidighed bør have flest veje til sejr, mens han efter min mening ikke er nogen decideret finisher. Han er i øvrigt officielt aldrig blevet stoppet, mens Means altid har været rigtig hårdfør. Det betyder dog ikke, at noget er skrevet i sten. Danskeren er en gorilla, som kan slide modstandere op med sin kondition og styrke. Means er tidligere letvægter, som er blevet overvældet med både aggression og intensitet, mens han er tilbøjelig til at brawle. Samtidig er han en skarpretter med sine hænder, så man er nødt til at respektere ham. Dalby er blevet såret, især mod Ronson, hvor han virkede ved siden af sig selv, men her vægter det tungt for mig, at hans problemer altid er kommet mod southpaws. Means er en mere traditionel fighter, som leder med venstre, så jeg er ikke så bange.


Hvis nogen derude skulle sidde med kommentarer, spiltips eller spørgsmål, så skal man endelig byde ind. Jeg vil hellere end gerne diskutere alt nærmere, hvis det skulle være.


Mere dansk på menuen

Det ville være en skam, hvis jeg undlod at nævne, at vores bosniske bomber, Damir Hadzovic, også vender tilbage til buret efter 15 måneder. Han er en underholdende power striker, som har kniven på struben efter to nederlag. Han er blevet matchet rigtig hårdt op mod den hawaiianske vildmand, Yancy Medeiros, som selv har stærkt brug for en sejr efter tre nederlag i streg. Der er en reel fare for, at det er vind-eller-forsvind, så selvom kampen skriger action, så kan det blive nervepirrende. Bookmakerne hælder til, at det ender lykkeligt for os. Man får i skrivende stund højest 1.67 på Hadzovic hos både Betfair Sportsbook og Nordicbet, mens underdoggen højest giver 2.25 hos bet365 og bwin. Linjen overraskede mig en smule, da Medeiros har større sejre på rekordlisten, men hans bedste præstationer ligger omvendt længere tilbage, så det giver mening. Jeg har ikke nogen god fornemmelse for, hvor de to fightere befinder sig, så jeg tør ikke røre ved kampen, men jeg er alligevel meget spændt på den.


Jeg vil også lige få med, at endnu en dansker, Søren Bak, der er tidligere mester på både fjervægt og letvægt hos Cage Warriors, skal i kamp natten til lørdag i Bellator. Bookmakerne mener, at han har en overkommelig opgave foran sig. Man får højest 1.33 på et helt enigt marked, mens underdoggen omvendt giver højest 3.40 hos 888sport og Unibet. Min fornemmelse er, at kampen ikke kommer til at byde på så meget drama som de andre to, da modstanderen, Bobby Lee, er blevet besejret på jorden flere gange, hvilket er danskerens spidskompetence. Det skulle dog bemærkes, da Bak uden tvivl er blandt de bedste, som vi har herhjemme. Det bliver en voldsom weekend.


Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar