18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

UFC stream

UFC, MMA og måske især den irske stjerne Conor McGregor er efterhånden blevet noget, som alle og enhver kender til. Den højintense sportsgren giver frit spil for blodige kampe og masser af underholdning, og dét er noget, der får seerne til at klistre til skærmen. Hvis du også vil se med, er der god grund til at læse videre her. Vi giver dig nemlig en guide til, hvordan du hurtigt og nemt får adgang til live streaming og odds til UFC samt en gennemgang af sportens største stjerner.


Live stream UFC

Er du MMA-mand og UFC-entusiast? I så fald er der god grund til at erhverve et abonnement på Viaplay Sport. Abonnementet koster 449 kroner om måneden og giver adgang til det allerbedste fra UFC-scenen. Du får ikke blot adgang til kampene, men også til masser af lækkert ekstraindhold! Og så inkluderer abonnementet selvfølgelig også det bedste fra boksningens verden.

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Vælg ”Viaplay Sport”.

3. Tegn et abonnement til 449 kroner om måneden.

4. Find kampen du vil se